Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet

Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet

 Biotherm total renew oilParas puhdistusaine: Biotherm Biosource Total Renew Oil -puhdistusöljy
Meikinpoistoaine kaivetaan kaapista joka ilta. Valitse itsellesi siis luottotuote, joka on helppokäyttöinen ja samalla hoitava. Hellävarainen, vaahtoava puhdistusöljy poistaa kasvoilta tehokkaasti voimakkaankin meikin sekä vedenkestävän silmämeikin. Ihosta tulee puhdas ja pehmeän tuntuinen, eikä kiristävästä tunteesta ole tietoakaan.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/biotherm-biosource-total-renew-oil-puhdistusoljy-200-ml

 

Paras meikkivoide: ​Estée Lauder Double Wear Cushion Stick Radient Make Up -meikkivoideKaunis ja kuulas meikkipohja on jokaisen naisen toiveena. Siis se täydellinen meikitön meikki. “Nude Double Wear”-meikkivoide irrotettavalla meikkityynyllä on ilmava meikkivoide, joka kestää koko päivän. Upouusi koostumus on kevyestä puolipeittävään ja saa ihon näyttämään entistä paremmalta. Meikkivoide antaa iholle virkistävää kosteutta joka kestää koko päivän, joten ihosi näyttää ja tuntuu luonnollisen heleältä. Helppokäyttöinen “Cushion Stick”-tuotetta voi käyttää koko pohjan tekoon tai vain meikin korjailuun.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/estee-lauder-double-wear-cushion-stick-radient-make-up-meikkivoide-14-ml

 

Paras täsmämeikki: Lumene Invisible Illumination Nordic Light -valopisarat
Puhdasta lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä - kyllä kiitos! Loistavasti uudistuneen Lumenen koko Invisible Illumination -hehkusarja on kokeilemisen arvoinen, mutta vuoden täsmämeikiksi valitut valopisarat ovat ihan jokaisen meikkipussin must-have! Valopisaroita on kaksi sävyä: Rosy Dawn, joka antaa kasvoille luonnollisen pehmeän roosaan taittavan hohteen ja helmenvalkoinen Shimmering Dusk, jolla saa aikaan näyttävämmänkin korostusefektin. Voit käyttää Valopisaroita joko sellaisenaan tai Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumiin sekoitettuna tuomaan lisähehkua.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/lumene-invisible-illumination-nordic-light-valopisarat-15-ml-00021068030

 

Paras luomiväri: ​Maybelline Nudes Eyeshadow palette -luomiväripaletti
Maybelline the nudes
Vuoden parhaaksi luomiväriksi valittu paletti sisältää täydelliset 12 trendikkään neutraalia sävyä. Paletin vaaleilla sävyillä luot pehmeän lookin arkeen ja lisäämällä luomelle paletin tummia sävyjä, olet valmiina bileisiin. Tässä on paletti, jota ei ole hinnalla pilattu.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/maybelline-nudes-eyeshadow-palette-luomivaripaletti-96g

 

Paras ripsiväri: L'Oréal Paris False Lash Butterfly Sculpt -maskara
Jos et ole jo koukussa tähän ripsariin, suosittelemme vahvasti kokeilemaan. Tämä on maskara, jonka kampamainen harja värjää ripsen tyvien välissä olevat aukot ja levittää ripset viuhkamaisesti kulmasta kulmaan. Lopputuloksena intensiivisen rajattu katse!

 https://www.sokos.fi/fi/sokos/l-oreal-paris-false-lash-butterfly-sculpt-maskara-7ml

 

Paras huulipuna: ​NYX Soft Matte Lip Cream -huulivoide
nyx matt huulipuna
Tämä ei ole huulipuna eikä huulikiilto - se on uudentyyppinen huulituote, joka levittyy silkinpehmeästi antaen matan lopputuloksen. Huulilla Lip Cream on yllättävän kestävä, siinä on mukavasti pigmenttiä yhdistettynä pehmeään koostumukseen ja helppoon levittyvyyteen. Huultenrajauskynällä Soft Matte Lip Creamista saa peittävämmän, ja pehmeämpi ja huolettomampi lopputulos saadaan jättämällä rajaus vaikka kokonaan pois.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/nyx-soft-matte-lip-cream-huulivoide-8-ml

 

Paras huulikiilto: ​Lumene Arctic Glow -huuliöljy

Voidemaisen pehmeä huuliöljy ravitsee ja kosteuttaa huulia intensiivisesti antaen niille samalla aavistuksen väriä. Upea kiilto ja kevyt sävy tuovat hienostuneen ilmeen mihin tahansa meikkiin. Huuliöljyn innovatiivisen koostumuksen teho perustuu suomalaisen vadelman siemenöljyyn, joka hoitaa huulia ja tekee niistä pehmeät.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/lumene-arctic-glow-huulioljy-8-ml

 

Paras shampoo & hoitoaine: L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Clay -shampoo & hoitoaine

Savi on kauneusuutuuksien must-have-ainesosa. Sitä on käytetty jo vuosituhansia naisten kauneusrutiineissa hiuksissa, kasvoilla ja vartalolla. Savi ei ainoastaan puhdista, vaan myös kosteuttaa ja antaa kauniin hehkun. L'Oréal Paris Elvital Extraordinary Clay -sarjan shampoo ja hoitoaine sopivat erityisesti rasvoittuville hiuksille antaen kiiltoa ja ravitsevuutta.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/l-oreal-paris-elvital-extraordinary-clay-shampoo-250-ml

 

Paras tuoksu: Michael Kors Wonderlust EdP -tuoksu

Vangitseva, itsevarma ja aina seksikäs. Wonderlust herättää himon elämään, missä kauneus, spontaanisuus ja sensuaalisuus ovat itse määränpää. Orientaalit kukkaistuoksut ovat sekoitus luksus kukkaistuoksuja ja pehmeitä mausteisia sävyjä. Silkinpehmeä mantelimaito, mausteinen Dianthus-kukka ja eksoottinen seetripuu muodostavat täydellisen yhdistelmän.

https://www.sokos.fi/fi/sokos/micheal-kors-wonderlust-edp-tuoksu-30-ml

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää