Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Täydellisten farkkujen metsästys

Täydellisten farkkujen metsästys

Nainen, näillä vinkeillä löydät itsellesi kevääksi täydellisen mallin valtavasta farkkuviidakosta.

BOYFRIEND farkut ovat kireät ainoastaan lantiolta. Koska housut ovat löysähköt muuten, kannattaa niiden kanssa käyttää lyhyitä ja istuvia takkeja. Paras kenkävalinta on sirot korot, jotka tuovat naisellisen viimeistelyn tyyliin. Boyfriend toimii varsinkin lahkeet käärittyinä.

GIRLFRIEND on poikaystäväfarkkuja kapeampi ja korkeavyötäröisempi malli, ja sopii siksi boyfriendiä paremmin pienikokoisille naisille.

FLARES tekee vartalon siluetista kapeamman tasapainottamalla leveillä lahkeilla reittä ja lantiota. Korkojen kanssa flare-farkut tekevät sääristä erityisen pitkän näköiset. Muista sovittaa farkut korkojen kanssa, jotta lahkeenpituus on oikea.

MOM eli äitifarkut ovat trendikäs valinta juuri nyt, ja malleista erityisesti Leviksen 501. Lahkeet ovat suorat ja kapeat, mutta eivät tiukat, ja pituus päättyy nilkkaan. Klassinen ja iätön farkkumalli.

RIPPED tai distressed eli rikotut farkut. Valmiiksi puhkikulutetut farkut toimivat siistien puseroiden ja korkeiden korkojen kanssa. Trendikäs yhdistelmä klassisen kauluspaidan kanssa.

KORKEAVYÖTÄRÖISET PILLIFARKUT tuovat pituutta erityisesti lyhyille ja pienille vartaloille. Ihanteellinen farkkumalli hieman oversize-mallisten yläosien kanssa.

CROPPED eli nilkkapituiset farkut antavat käyttäjälleen lisäpituutta, kun ne pukee korkojen kanssa. Nilkkojen kuuluu näkyä, joten ihanteellinen ilman sukkia käytettynä, tosin värikkäät tai pitsiset nilkkasukat tuovat tyyliin lisää särmää. Must-have -farkkumalli keväisen toimistolookin luomiseen.

CULOTTE eli polvipituinen tai pohjemittainen farkkuhousuhame. Täydellinen valinta päärynävartaloiselle ja imarteleva myös kurvittomalle kropalle. Paras korkojen parina.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää