Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Miehillä farkkupäivä on joka päivä

Miehillä farkkupäivä on joka päivä

Arkisissa iltatilaisuuksissa toimii siisti farkkutyyli, sillä kapea harmaa farkku on kuin siistit suorat housut. Väri on helppo yhdistellä mustan, valkoisen ja muodikkaiden pastellisävyjen kanssa. Erityisen tyylikäs se on, kun kokoaa uniformumaisen, kauttaaltaan harmaan asukokonaisuuden.

Rento ja epämuodollinen farkkutyyli toimii vapaalla. Hupparia pidetään sporttivaatteena, mutta siitä tulee tyylitelty ja nuorekas asukokonaisuus mustien farkkujen parina. Rennon tyylin omaavalle soveltuva asu viimeistellään siisteillä merkkitennareilla ja pipolla.

Trendikäs, ajan hermolla oleva pukee farkkua farkun kanssa. Farkkupaita ja farkut ovat yhdistelmä, mikä oikein stailattuna sopii minkä ikäiselle tahansa. Nuoremmat pukevat tyylin lenkkareiden ja t-paidan parina, vanhemmat napittavat paidannapit ylös asti ja solmivat jalkaan ruskeat laadukkaan nilkkurit. Tämä toimii siistinä asuna myös töissä, mikäli ala sen sallii.

Nyt on täydellinen hetki ostaa uudet farkut, sillä kaikki normaalihintaiset farkut –20 % Sokoksella sunnuntaihin 12.2. asti. 
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää