Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Arkea helpottavat alusvaatevinkit
  • Arkea helpottavat alusvaatevinkit
  • Arkea helpottavat alusvaatevinkit

Arkea helpottavat alusvaatevinkit

1. Selvitä nykyinen kokosi. Mittaa itse tai pyydä myyjää mittaamaan sen hetkinen ympärysmitta napakasti rintojen alta. Liian pieni kuppikoko paljastuu ikävinä muhkuroina puseroiden alta. Eri valmistajilla koot saattavat vaihdella hyvinkin paljon, joten sovita uudet liivit aina ennen ostopäätöstä ja vältyt hutiostoksilta.

2. Valitse arkeen sopiva malli, joka on sileäkuppinen ja tarpeen mukaan kevyesti topattu. Keveimmätkin silkkipaidat laskeutuvat kauniisi, kun kuppi on sileä ja peittää koko poven, ilman saumoja tai ylimääräisiä pitsikoristeita.

3. Arkikäytössä liivien mukavuus kannattaa asettaa etusijalle, joten kiinnitä huomiota materiaaliin. Pehmeä ja sileä kangas on ihana iholla eikä hankaa tai aiheuta saumojen painaumia.

4. Jatkuvasti tippuvat olkaimet kiristävät hermoja. Paras vinkki on hankkia liivimalli, jossa olkaimet ovat tukevat ja normaalia leveämmät.

5. Hanki arkikäyttöön kahdet eriväriset liivit. Tummien ja paksujen yläosien alle sopivat hyvin mustat tai valkoiset liivit, kun taas keveät ja läpikuultavat sekä valkoiset paidat vaativat alleen aina nuden sävyiset liivit.

Swegmark of Sweden on saatavilla nyt kaikista Sokos-myymälöistä. Koot vaihtelevat myymälöittäin B-F 75-115.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Hei,
Olen etsinyt näitä omasta kaupungistani ja todella iloinen, että taas saatavissa. Toivottavasti hintalaatusuhde pysyy kohdallaan myös Sokoksella! Loistava edullisempi ja mukavampi merkki. Sexyasujen osuus käytöstä alle 10%, mutta tarjonnasta 60-80% joka paikassa sama virhe. Vrt Sloggin osuus housuissa...

- Mukavuus kunniaan

Tykkään, käytoössä kahdet. Erittäin hyvin istuvat.

- Tuija

Todella upean näköisiä liivejä. Pakko mennä sovittamaan!!

- Ei Marilyn

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää