Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Amppeleita on roikkunut lähes jokaisen 1970-luvulla syntyneen lapsuudenkodissa, ja mummolassa niitä on ehkä vieläkin. Parinkymmenen vuoden jälkeen amppelit ovat taas kodin sisustamisen aallonharjalla. Viherkasveilla koristeltu koti ei ole pelkästään kaunis ja kodikas, vaan kasvit myös puhdistavat ja kosteuttavat huoneilmaa. On siis enemmän kuin perusteltua ripustaa viherkasveja katonrajaan.

Perinteisin amppeli lienee solmimalla valmistettu makramee. Alkuaan ne olivat karheasta juuttinarusta valmistettuja ja puuhelmillä tai simpukoilla koristeltuja. Tarjonta on laajentunut, ja amppeleita löytyy kaikenvärisinä ja eri materiaaleista valmistettuina jokaiseen sisustusmakuun. Metalliset verkot, pajukorit ja keraamiset juuttinauhoista roikkuvat kulhot vievät kukat kauniisti yläilmoihin. Amppelia hankkiessa on hyvä muistaa, että mikäli ruukku jää näkyviin, täytyy siinä olla suljettu pohja, jotta vesi ei valu lattialle.

Perinteisesti amppeliin on laitettu roikkuvia kasveja, mutta yhtä kauniisti niissä kasvavat mehikasvit, saniaiset ja perinteinen kultaköynnös. Eivätkä amppelit ole ainoastaan viherkasveja varten. Vanhasta lasipurkista saa kauniin amppelivaasin leikkokukille.
Vanhan ja perinteisen ulkoamppelikukan, verenpisaran, voi tuoda myös sisälle. Puolivarjossa viihtyvästä värikkäästä kukasta voi kasvattaa itselleen näyttävän ja punaisena hehkuvan huonekasvin.
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Italialaista yksinoikeudella

Italialaista yksinoikeudella

Sisustustavaroita valmistava Coincasa istuu loistavasti pohjoiseen makuun. Inspiroidu näistä kolmesta kevään trendistä.

Lue lisää

Hard Face – jokapäiväisen ruoanlaiton sankari!

Hard Face on Fiskarsin uusi keitto- ja paistoastioita sisältävä tuotesarja, jonka tuotteet kestävät kovaa ja vaativaakin käyttöä. Sarja sisältää 16 erittäin vaativaan käyttöön suunniteltua keitto- ja paistoastiaa paistinpannuista kattiloihin.

Lue lisää
  • Juhlavuoden fiilistä kotiin

Juhlavuoden fiilistä kotiin

Suomi täyttää tänä vuonna sata, ja saamme olla erittäin ylpeitä kotimaisista muotoilubrändeistämme.

Lue lisää
  • Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Pieniä maljakoita, viherkasveja ja ripaus metallisävyjä – sinistä unohtamatta. Tuo kevään uudet trendit kotiisi ja viimeistele sisustus skandinaavisilla merkeillä!

Lue lisää
  • Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Ensimmäiset valonsäteet löytävät tiensä pitkän kaamoksen jälkeen sisälle. Valolla on ihana voima, joka saa kaiken näyttämään erilaiselta. On aika pyyhkiä talven pölyt pois ja herätä uuteen kukoistukseen. Kotimaisilla tuotemerkkien helmillä koti herää uuteen eloon.

Lue lisää
  • Sisustusmatka

Sisustusmatka

Kolme kiinnostavaa kodinsisustussarjaa vievät sinut matkalle Italiaan Välimeren lämpöön, piskuiseen Tanskaan sekä rakkaaseen kotimaahan.

Lue lisää
  • Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Minkä tunnelman haluaisit omaan kotiisi? Osallistu Radio Aallon kilpailuun ja äänestä oma suosikki­sisustustyylisi ja voit voittaa 100 euron Coincasa-sisustus­lahjakortin Sokokselle.

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Hemmotteluhetken kruunaa helposti suklaa, joka tekee aina hyvää sielulle. Sitten vielä kirja käteen ja elämä hymyilee. Tai anna musiikin rentouttaa, yhdessä tai yksin omasta rauhasta nautiskellen. Katso lahjavinkit!

Lue lisää