Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • T-paita enteilee kesää
  • T-paita enteilee kesää
  • T-paita enteilee kesää

T-paita enteilee kesää

 Keltaista sen olla pitää

Yksi Kevään trendiväreistä on keltainen – väri, jonka ihmissilmä havaitsee ensimmäisenä. Keltainen on iloinen ja hilpeä, aurinkoon viittaava väri. Tosin se on myös huomioväri, jota eläimet, kuten ampiaiset käyttävät vaaran viestinä. Keltainen ei siis jää huomaamatta ja on siksi täydellinen sävy esimerkiksi vaaleanharmaan asukokonaisuuden piristeenä. Tänä keväänä kannattaa olla rohkeasti keltainen!Vaarinpaita


Henley-paita on kaulukseton pusero, jossa on 2–5 nappia. Se muistuttaa malliltaan kauluksetonta pikeepaitaa. Henley- paita on saanut nimensä englantilaisen kaupungin, Henley- on-Thamesin, mukaan. Kaupungin soutajat käyttivät saman näköistä paitaa urheillessaan. 

Rintataskulla vai ilman?

T-paita on alkujaan aluspaita, joka on vuosikymmenien saatossa muuttunut ikoniseksi vaateklassikoksi. Edes supersankarien kuvat ja hymynaamat eivät näytä aikuisen päällä liian lapsellisilta, kun ne on painettu T-paitaan. Nyt paitoihin on ilmestynyt pieni rintatasku. Se on lähinnä koriste, mutta kyllä sinne kevyen kukan saa aseteltua. Makialla on upea valikoima T-paitoja, joissa erilaiset printit piristävät ilmettä. 

Kauluksilla vai ilman?

Pikeepaita on tyylikäs T-paita, jossa on aavistuksen huolitellumpi  ilme kuin kauluksettomassa veljessään T-paidassa. Pikeepaita on alunperin pikeekankaasta valmistettu lyhythihainen paita, jossa on lyhyt kaulus ja napit. Grand Slam -mestari Jean René Lacoste kehitti ensimmäisen pikeepaidan vuonna 1926. Ennen tätä historiallista hetkeä tennispelaajat käyttivät pitkähihaisia kauluspaitoja. Olikin ymmärrettävää, että Lacoste piti tätä hankalana urheiluvaatteena ja päätti suunnitella uuden. Pikeepaita on siis klassikko. Valitse oma värisi ja pue päälle pikee.

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää