Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Ilmoittaudu testiryhmään ja testaa philosophy microdelivery peel kit c-vitamiinikuorintaa. Uuden sukupolven c-vitamiinikuorinta uudistaa ja nuorentaa ihoa. Tämä kaksivaiheinen kuorinta tasoittaa ihoa, juonteita ja ihon sävyä. Kuorinta on ihanteellinen ikääntyvälle tai auringon vaurioittamalle iholle sekä pigmenttiläiskiin.

Haluaisitko sinä testata tuotetta ilmaiseksi?
Testiryhmään valitaan 15 ilmoittautunutta. Kerro meille miksi sinä olisit sopiva testaamaan ja kertomaan kokemuksesi philosophyn microdelivery peel kit c-vitamiinikuorinnasta. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.3.-9.4. Ilmoittaudu siis jo tänään kommentoimalla tämän artikkelin alle. Huomaathan jättää koko nimesi ja yhteystietosi. Vain nimimerkki näkyy kommentointikentässä julkisesti. Kerro siis, miksi sinä haluat osallistua juuri tähän testiryhmään. 
Testiryhmään osallistuvat sitoutuivat testaamaan tuotetta 1–2 viikkoa. Testaajat lupautuvat kirjoittamaan tuotekokemuksensa testikäytön jälkeen Löydä itsesi –sivuston philosophy-artikkelin kommentointikenttään. Tarkemmat ohjeet lähetämme testiryhmään valituille.
 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Miten saada kuntoon sekaiho, jossa on couperosaa, rasvoittumista, kuivuutta ja talven jäljiltä todellista sumeutta? Neljänkympin korvilla ikäkin alkaa jo näkyä hienovaraisesti siellä täällä, mutta en siltikään haluaisi vielä ns. näyttää ikäiseltäni!

- Pippa

Täytin juuri 40. Muuten ilman kriisiä, mutta huomaan nyt ensimmäistä kertaa elämässäni ihoni muutokset, kuten juonteet ja läiskät. En ole koskaan käyttänyt paria päivää enempää yhtikäs mitään voidetta, rasvaa, geeliä tai muutakaan töhnää. Jos tämä ei toimi, taidan jatkaa sillä linjalla. Mutta toimiihan se?

- Teptee

Kärsin joka kesä kasvoihin ilmaantuvista maksaläiskistä, toinen iso otsassa ja toinen poskessa. Haluaisin todellakin löytää tuotteen millä näitä vosi ehkäistä. olen iältäni 46 ja näitä läiskiä on ilmestynyt noin viitisen vuotta. Olisin iki onnellinen jos minut valittaisiin testiryhmään!

- Mimosa

Olisi mielenkiintoista kokeilla mitä annettavaa näillä tuotteilla on liki 70- vuotiaalle iholle.

- Mokkakakku

Olen kosmetologina hoitanut ihoani vain ammattilaisille myytävillä tuotteilla. Olen hyvin kiinnostunut näkemään, kuinka tehokkaita kuluttajille kohdistetun philpsophyn tuoteet ovat.
Ihollani on kauttaaltaan sävyn eptasaisuutta ja pieniä auringon aiheuttamia pigmenttimuutoksia.

- Innostunut Kosmetologi

Olen 32-vuotias ja ihoni on herkkä ja näppylöitä tulee helposti, Työskentelen tehtaassa jossa on paljon pölyä ja epäpuhtauksia joten kasvojen iho on eloton, auttaisikohan tämä tuote virkistämään?

- Johanna32

Ihoni on kauttaaltaan kuiva vaatii paljon rasvausta.

- marjuska

Raskauden jälkeen elimmistö juuri palautumassa, toivottavasti ennalleen. Josko tämä tuote auttaisi talven lisäksi kuivattamaa kasvojeni ihoa.

- K

Olen jotain teidän tuotteita jo käyttänyt ja hyväksi todennut. Mutta tuo olisi uutta ja mielenkiinnolla kokeilisin. Juuri kuorinta on se, jota olen vähän hakenut. Toinen on hyvä yövoide.

- lumikello

Pintakuiva iho, joka rasvoittuu T-alueelta kaipaa kirkastusta ja tehokasta kuorintaa. Tavalliset kuorinta tuotteet on niin nähty ja erilaisia on tullut käytettyä. Uudet tuotteet kiinnostavat ja inspiroivat testailemaan.

- Minninii

Atooppinen ja herkkä iho. Testaajana hieman vaativampi ja siksi haluaisin kokeilla.

- anna

Erityisesti kasvojeni iho on todella herkkä ja pintakuiva, haluaisin kokeilla kuinka hyvin tämä vaikuttaisi hieman vaativampaan ihoon.

- sande

Hei, Olen kahden erityislasten äiti ja olen todella väsynyt näköinen. yritän hoittaa omna ihoni, mutta toki on aina mukava kokeilla jotakin uutta ja jo vielä toimi nopeasti on vielä parempi. Olisi ilo saada olal testaja kun muuten elämäni on aika harma koska olen yksin huoltaja tällä hetkellä.

- Tanja

Pintakuiva ja herkkä iho vaatii omanlaiset tuotteet pysyäkseen hyvänä ja nuorekkaana menoissa mukana

- Heidi

minulla on kuiva ja vaativa iho. Olen jo +60 ja ihoni oikein janoaa kosteutta. Se on pintakuiva ja juonteita on silmien alla jo. Nautin ihonhoidosta mielyttävillä tuotteilla. Kokeilisin innolla minulle uutta sarjaa. Ihoni tarvitsisi hemmottelua.

- Pirre

OLIS KIVA KOKEILLA KÄRSISKÖ IHO KUORINTAA, OMAAN PERUS KUIVAN NAAMANAHAN (harmaan) JOTEN KIRKASTUSTA KAIPAAN,....

- Rta

Minulla on rasvoittuva iho. Päivittäinen kuorinta auttaa pitämään ihon paremmassa kunnossa. Lisäksi kasvoissani on maksaläiskiä mihin toivoisin saavani apua. Kesällä läiskät pahenee. Ihoni kaipaa kosteutusta ja raikkaampaa ilmettä. Olen 35v. Lähden innolla mukaan testaamaan uutta tuotetta.

- Anne

Minulla on aina ollut kuiva iho, mutta viimeisen 4 kk ajan olen kärsinyt rasvaisesta ihosta ja näppylöistä. Olisiko kuorinnasta apua siihen?

- Rusina

Olisi ihan mahtavaa päästä mukaan testiryhmään! :) Olen 31-vuotias kosmetiikan suurkuluttuja ja aina innolla mukana testaamassa kaikkia uutuuksia. Tämä kaksivaiheinen kuorinta kiinnostaisi todella kovasti, sillä talven jälkeen iho kaipaisi uudistusta ja raikkautta. Mielenkiinnolla haluaisin nähdä kuinka tämä vaikuttaisi ihon pigmenttiläiskiin sekä ihon tasaisuuteen. Kokemusta testiryhmistä ja palautteen annosta on, joten ilman muuta sitten hyvät testiraportit saisitte :)

- Minttu

Näin 48v etsin edelleen sitä oikeaa. Tuotteita on paljon tullu kokeiltua mutta se ns luottotuote on vielä löytämättä kuivalle ikääntyvälle ja herkälle iholle. Tätä brändiä en ole vielä kokeillu - olisi mahtavaa jos pääsisi mukaan testaamaan tätä. ♡♡♡

- Tinka

Iän myötä ohut iho on entisestäänkin ohentunut. Jonkin verra couperosaa on ilmestynyt myös. Iho on myös ainakin pintakuiva. Olisi ihana testata tällaista uuutuustuotetta.

- Tinttamuori

Kokeilisin mielelläni tuotetta, koska kasvoissa on pigmentti muutoksia jotka aurinko on aiheuttanut. Olen 35 vuotias.

- Heidi

Iän (63v.) myötä maksaläiskät ja poskien/leuan punoitus on lisääntynyt. Kokeilen mielelläni kyseistä tuotetta?

- Kevät

Yli 50-vuotias ihoni makaa talvisin pari kuukautta päiväntasaajan kohdilla ja kesäisiin täällä suomen auringon alla. Pigmenttiläiskä kiusaa toisinaan toista poskea ja lievät epäpuhtaudet poskipäitä. Juonteitakin rupee vähän näkymään. Mielelläni tätä tuotetta kokeiluun ottaisin koska kuullostaa juuri siltä mitä kaipaan.

- Tarppa

Oisko tämä tuote pelastus, just mulle lähes 50v, pintakuivalle, epäpuhtaalle, aurinkoa nähneelle iholle. Maltan tuskin odottaa kokeilua!

- Kata

Ikä lähestyy neljääkymmentä ja alkaa selvästi samentua ensimmäisten juonteiden ilmestyessä. Ihoni on kuitenkin herkkä ja helposti ärtyvä, joten kuorintatuotteiden kanssa täytyy olla tarkka. Liian tehokkaat tuotteet eivät toimi. Olisi kiva kokeilla tätä tuotetta, koska olen kuullut muista sarjan tuotteista paljon positiivisia kokemuksia!

- Sari

Näin 50+ ikäisenä on pieni epätoivo iskenyt ihon hoidon suhteen miten ihoani hoidan niin että sillä on merkitystäkin. Kuorintatuotetta en ole käyttänyt vuosiin joten lienee siihenkin tarttua että kosteustuotteet toimii. Näin pitkällä sairauslomalaisella on aikaa testata ja jakaa tietoa kokeilutuotteista ;)

- Puolivälissä

Talven jäljiltä iho tuntuu tunkkaiselta ja harmaata. Kuorintatuotteiden käyttö jää talvisin vähäiseksi ja nyt pitäisi saada iho heräteltyä kesään. Olen 48- vuotias ja minulla on rasvoittuva, mutta pintakuiva iho.

- Maria

Pääsen ihan kohta "kolmanteen ikään" ja olen siksi vapaa kokeilemaan ihon hoitoa. Minulla on hyvä, kuivahko ja paikoitellen kirjava iho, jossa ikääntyminen jo näkyy. Minulla on haku päällä uusiin ihonhoitotuotteisiin. Jään odottavien mielin s-postia kaipaamaan!

- Aikuinen nainen

Olen innokas kokeilemaan uutta sarjaa, kesäksi jotain uutta ja piristävää. Olen sopiva testaamaan ja kertomaan kokemuksia koska olen ennakkoluuloton ja iloinen, uusista asioista kiinnostunut. En ole mikään himo ihonhoitaja joten tulokset varmaan näkyvät selvästi!

- Kevättä

Olen kiinnostunut uudesta tuotteesta ja haluan hoitaa ihoani hyvin, joten olen innokas kokeilemaan tätä uutta C-vitamiinikuorintaa!

- - Elokuussa kuusikymppinen nainen

Olen 38-vuotias eskari ikäisen lapsen äiti ihminen. Havaittavissa siis ruuhkavuotta elämässä joka näkyy ja tuntuu myös iholla. Olisi mukavaa päästä kokeilemaan olisiko tuote kasvoilleni sopivaa.

- Sanna1979

Todella aktiivisesti kokeilen uusia tuotteita ja etsin niitä omia lemppareita. Aikanaan rakastuin Oriflamen mikrokuorintaan, jota sittemmin ei ole ollut enää saatavilla. Olen kuumeisesti etsinyt uutta tuotetta paikkaamaan tämän aukon kasvojenhoito rutiineissani. Minulla on sekaiho, ei herkäksi voi kutsua. Epäpuhtauksia kerääntyy lähes päivittäisen meikkauksenkin johdosta. Toivoisin pääseväni kokeilemaan, onko kuorintanne uusi lempparini!

- Caronkka

Haluaisin näin miehenä kokeilla mikä on tuotteen vaikutus ja lopputulos.

- LiirumLaarumMies

Parin viikon Meksikon aurinko teki jälleen varmaankin ikäännyttäviä muutoksia 51 vuotiaaseen ihooni. Aurinko on ihanaa, mutta ruttuja ja ryppyjä varmaankin tuli lisää. Aikaisemmin ihoni oli enemmänkin sekaiho, mutta nyt alkanut enemmän kuivua, mutta kuivaksi sitä ei vieläkään voi sanoa, ehkä pintakuiva. Melkein samantien loman jälkeen jouduin nilkan jännerepeämän leikkaukseen eli nyt ulkoilukin jää vähemmälle, joten ihonhoitoon voisi nyt panostaa sairauslomalla enemmän, kun ei liikkumaan pääse. Uusia tuotteita olisi ihana päästä kokeilemaan.

- Jaana

Minulla on ongelmaiho ja etenkin keväisin ilmastosta johtuen sekä stressin vaikutuksesta ihoni muuttuu elottomaksi, kuivaksi, näppyläiseksi ja ryppyiseksi.
Olen hieman alle 40 vuotias ja toivoisin päästä testiryhmään kokeilemaan näitä tuotteita, joilla saisin kasvoilleni hehkun takaisin.

- -Nina

Minulla on kuiva ja herkkä iho. On vaikea löytää sopivaa tuotetta, koska helposti iho ärsyyntyy ja tulehtuu ja joutuu hoitamaan kortisonipohjaisella voiteella kuntoon. Olisi hyvä saada kokeilla ensin ilmaiseksi, että soveltuuko tuote ennen kuin ostaa.

- Tarja

Kun olen 70 v olen saanut huomata ettei meille ikäihmisille ole koskaan minkäänlaisia
esittelyjä, eri teemapäiviä tai muuta. Me monet kuitenkin kuten minäkin hoidamme ihoamme todella parhaamme mukaan. Tämän ikäinen tarvitsisi juuri apua, neuvoja ja jos vielä pääsisi tähän testiryhmään, jota toivon kovasti. Tuohon 15 henkilön ryhmän mahtuisi kaiken ikäisiä, tasapuolisesti.
Olen todella kiinnostunut ihon hoidosta.

- Tellervo

ihoni on punoittava ja sieltä täältä rokahtanut olen kokeillut kaikenlaisia voiteita. ei tunnu mikään tehoavan

- epätoivoinen

Olen jo pitempään halunnut tutustua tähän sarjaan ja etenkin sen kuorintoihin. Minulla on ongelmallinen pintakuiva sekaiho, jossa on runsaasti epäpuhtauksia, pigmenttihäiriöitä ja juonteita. Toisikohan tämä tuote viimein apua huoliini?

- Peppi 50 v

Ihoni on pintakuiva ja väsähtänyt talven jäljiltä. Jonkin verran couperosaa on poskilla sekä pientä pigmentti muutosta. Kokeilisin mielelläni ikääntyviin kasvoihini tätä tuotetta.

- Johanna

Vietän kohta 60-vuotis päivääni. Ihoni olen turmellut jo parikymppisenä, Intian auringon alla.
Ihoni on hyvin ohut, pintakuiva, punoittava. Punoitusta peittelen meikkivoidekerroksella. Kaiken kaikkiaan on erittäin haasteellista löytää hoitotuotteita ja sopivaa kosmetiikkaa iholleni. Mielelläni siis testaisin tuotteita.

- Ann A

Olen kohta 35-vuotias nainen. Ihoni on sekaiho, epäpuhdas ja pintakuiva. Tähän ikään mennessä on jo alkanut jotenkin ymmärtämään omaa ihoa ja sen oikeaa hoitoa, ja mikä kaikki sen vointiin vaikuttaa. Todella mielelläni kokeilisin tätä tuotetta.

- Eeva

Olen 32-vuotias ja ihoni ei ole ongelmallinen, vaikka ikääntyminen alkaa näkyä juonteina ja veltostumisena sekä kirkkauden / luonnollisen hehkun vähenemisenä. Olisi kiva nähdä onko tästä kuorintatuotteesta hyötyä ja saako sillä näkyvää vaikutusta tavalliseen ihoon.

- Jeppu

Kuulun sopivasti kohderyhmään ja ihoni saattaisi tarvita juuri tätä tuotetta. Kokeilisin todella mielelläni.

- Maija

Ihoni on aina ennen ollut rasvainen ja epäpuhdas, mutta on nyt ykskaks yllättäen muuttunut pintakuivaksi ja pyrkii ryppyyntymään. Pientä arpea on paljon ja ne erottuvat ikävästi tummempina kohtina. Monenlaista kuorintaa ja naamiota olen ehtinyt kokeilla, mutta todella toimiva lemppari on vielä löytymättä. Ikää on 40.

- Mari

Olen 54-vuotias ja iholla on jonkin verran maksaläiskiä ja couperosaa ja tietty ryppyjä. Olen työtön yh-äiti eli olisi todella luxusta kokeilla jotain tehokasta ja ihanaa kuorintaa halpojen tuotteiden sijaan, jotka kaiken lisäksi eivät ole auttaneet mitenkään, pikemminkin pahentaneet tilannetta. Hyvä olisi kokeilla ennenkuin ostaa ja sitten jos ei auta, joutuu heittämään roskiin ja se on sama kuin heittäisi rahaa pois......

- RitaMorena

Olen kokeillut erilaisia kuorintavoiteita sokokselta, mutta mikään niistä ei tunnu olevan erityisen tehokas. Olisi kiva kokeilla näitä tuotteita, jotta tietäisi että kannattaako niitä ostaa vai - sekä voisiko tämä olla mahdollisesti etsimäni tuote.

- Visualscreenholic

22-vuotias nuori nainen, jolla on pintakuiva sekaiho ja aknen jättämiä arpia ja pigmenttimuutoksia kasvoilla. Kaikenlaisia tuotteita on kokeiltu markettituotteista kalliisiin kosmetiikkatuotteisiin, mutta Philosophyn tuotteita ei ole vielä tullut testattua. Olisi mahtava päästä kokeilemaan, saisiko iho uutta elinvoimaa kyseisestä kuorinnasta ja kuinka hyvin se onnistuisi tasoittamaan kasvojen sävyeroja. ✌

- Juliana

Reilu viisikymppinen, jonka iho on pintakuiva, eloton, maksaläiskillä ja punoittava. Olisi luksusta kokeilla tuotetta josta uskoisin todella olevan apua.

- Tea

Kasvojeni iho on kärsinyt paljon pitkittyneen sairastelun ja sisällä olon takia.
Ihoni on muuttunut velton, samean, ryppyisen ja pintakuivan oloiseksi.
Voiteet jäävät ihon pinnalle kellumaan.
Tarvitsen sekä piristystä että tehokasta ihonkuorinta-ainetta nyt!
T: nainen 59v.

- Kaktus

Olen 31v työssäkäyvä nainen. Minulla on auringon kuluttama iho, joka alkoi nopeasti vanheta + 30 jälkeen. Mistään tuotteesta ei ole ollut vielä apua niin paljon kuin kosmetologin hoidoista. Olisi mukava kokeilla mitä tälla tuotteella saa aikaan, olen kuullut tästä paljon hyvää.

- Nainen 31

Minulla on 51 vuotiaan ikääntyvä iho, johon ilmaantuu pigmenttimuutoksia. Yleensä käytän vain normi puhdistustuotteita, joten tätä olisi kiva testata, onko siitä hyötyä.

- Päkä

Olen kuullut tästä kuorinnasta hyvää ja kiinnostaa testata. Itsellä on käytössä vain hellävarainen kuorinta eikä se ole tarpeeksi tehokas omalle iholle, joten kunnon kuorintatuotteelle olisi tarvetta. Taustatietoja: 26-vuotias, normaali/sekaiho eli epäpuhtauksia t-alueella, mutta samaan aikaan varsinkin otsasta iho on pintakuiva.

- Ässä

Olisin mielellään mukana! Olen kokeillut ja käyttänyt sekä ekotuotteita, apteekkituotteita ja ihan tavallisia merkkejä. Nykyään käytän paljon Lumenen tuotteita, koska niiden hinta -laatu suhde ovat mielestäni kohdallaan. En ole kuitenkaan löytänyt suosikkini, etsin sitä vielä! Olen 50+, pigmenttiläiskät ilmestyvät joka kesä, vähän kuiva, silti epäpuhtauksia, niin vaativa iho, uskallatteko antaa minun testata?

- Maria

Mukana! Olen lukenut merkistä paljon hyvää, ja tekisikin mieli kokeilla. Haluaisin saada myös ihon kesäkuntoon. :) Ja olen menossa kesällä naimisiin, joten juhlia ja polttareita tiedossa. Kesä on aina muutenkin juhlan aikaa, ja täytyy näyttää parhaimmalta :)

- Olopa

Olen jo kohta 56-vuotias. Ihoni on epäpuhdas, mutta pintakuiva, ja siinä näkyy niin hyvin- kuin huonovointisuuskin melko herkästi..

- Tupu

Kuulun suureen 50+vuotiaitten ikäryhmään.Katselin kaupassa brightening peel kuorintalappuja mutta en raaskinut ostaa niitä.Olisipa mukava päästä koekaniiniksi!

- annie

Olen ollut sairaana vuoden ajan ja talvella oli leikkaus. Nyt peilistä katsoo 63 v. harmaa ihoinen pintaryppyinen ja erittäin kuiva naama. Piristyin heti kun viesti tuli tästä mahdollisuudesta, toivon pääseväni testiryhmään.

- Mansikka

Philosophy-kuorintasetti kiinnostaa minua kovasti. Haluaisin kokea ja seurata itse, onko paljon kiitetty C-vitamiiini niin mainio ulkoinen apu ikääntyvälle iholle kuin väitetään. Olen 51-vuotias, paljon ulkoileva auringon ystävä. Aurinko puolestaan jättää herkästi omat terveisensä kasvoihini, jollen muista aurinkosuojaa. Sitoudun tuotetestaukseen mielelläni!

- Eveliina

Minulla alkaa juuri kuorintavoide loppumaan ja olen suunnitellut uuden ostoa. Joten tässähän on oiva tilaisuus päästä kokeilemaan jotakin, jota ei varmaankaan olisi muuten tullut valittua. Tuote vaikuttaisi ihanteelliselta itselleni, koska kasvoihini on ilmestynyt pari pigmenttiläiskää joista mielelläni luopuisin ja couperosaakin on havaittavissa harmikseni. Joten ottaisin tuotteen ilolla vastaan ja kertoisin muillekin miten toimii :) Ikäni on 44-vuotta.

- outi

Olen 29-vuotias nainen ja kiinnostunut kaikesta ihonhoitoon, hyvinvointiin ja kosmetiikkaan liittyvästä. Olen kamppaillut teini-iässä aknen kanssa ja nykyään muistona on kasvojen iholla aknearpia. Kuorintavoiteita onkin sittemmin kulunut useita yrittäessäni tasoittaa arpia sekä ihon sävyä ja etsin edelleen "sitä oikeaa". Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan philosophyn c-vitamiinikuorintaa ja nähdä toivottavasti positiivisia vaikutuksia ihon tasoittumisessa ja kirkastumisessa.

- Tiipii

Olisin innokas kokeilemaan tuotteita. Poskillani on couperosaa hieman ja ihoni on melko herkkä. Olen lähdössä lämpimään maahan lomamatkalle, mutta en ole rannalla koko ajan makaava matkailija.

- ritu63

sopisi varmasti 65 vuotiaalle eläkkeellä olevalle naiselle

- anja

Olen 31-vuotias, ja lopettanut tupakoinnin +3kk sitten. Tupakointi eittämättä on jättänyt jälkensä ihooni, ja nyt siitä eroon päästyäni (JES!) haluan pyhittää enemmän aikaa ja hyviä tuotteita ihoni hoitoon. Ihoni on myös herkkä auringolle, joten uskon philosophyn sopivan minulle oikein hyvin. Olen hyvä kirjoittaja ja varsinkin positiivisia kokemuksia on ilo jakaa kaikille!

- Pipsa

Kuivaihoinen ikääntyvä rypistuvä pisamanaama haluaisi kokeilla piristävää vaikutusta ihoonsa.

- Jaavi

Rakastan Philosophyn tuotteita! Olen nyt hoitovapaalla ja arkea piristäisi kuorinnan testaus. Se olisikin ensimmäinen kokeilu pitkään aikaan, sillä olen kärsinyt perioraalidermatiitista, joka nyt on ollut aisoissa puolisen vuotta, joten uskallan taas kokeilla uutta kosmetiikkaa.

- Sanna

Olen hyvin kiinnostunut ihostani ja olisi kiva testata tuotetta.

- Tintti

Kymmenen vuotta vuorotyötä tehneenä ja tällähetkellä pienen lapsen äitinä väsyneihin kasvoihin kaivataan piristystä. Liikunta ja terveet elämän tavat kuuluvat elämääni mutta ihosta huolehtiminen kunnon voiteilla ja kuorinnoilla on jäänyt vähemmälle.

- Eltzu

Olen 53-vuotias.Monenlaista ihonhoitotuotetta olen kokeillut, tämä vaikuttaa ominaisuuksiltaan hyvälle ihoni tämän hetkiseen tilaan.

- aurinko

Olen 62 v ja juuri eläkkeelle jäänyt. Olen aina hoitanut ihoni hyvin ja käyttänyt kuorintaa säännöllisesti. Ihoni on herkkä ja talvisin kuiva, myös couperosaa jkv. Sopivia hoitotuotteita olisin vailla.

- Aikkuli

55 iho jo hehkeyden menettänyt ja vieläen ole löytänyt sitä oikeaa tuotettakasvoille jospa nyt löytyis ja pääsisi testaamaan

- miuku

Jatkuvasti menossa ja tänä vuonna tulee täyteen 46 vuotta. Kasvojen iho on välillä kovilla ja on myös muuttunut vanhemmiten. Monia tuotteita on tullut kokeiltua mutta vielä en ole löytänyt täydellistä suosikkiani. Ehkä se olisi tämä kun kerran hoitaa ja uudistaa ihoa. Mielenkiinnolla odotan.

- Sessu

Mulla on vaikea ihotyyppi.Rasvoittuva pintakuiva ja jos käytän rasvoittuvan ihon tuotteita ihon pinta kuivuu niin että tulee kauheesti patteja ja näppyjä..etenkin menkkojen aikana..siksi kuorin ihoa usein ja käytän vain laatutuotteita.haluisin löytää oikein hyvän kuorinta-aineen ja tämä ois mulle hyvä mahdollisuus testata ja ostaa jos hyvä:) oon kuorinut ihoa nuoresta asti ja se on tärkeä rutiini naamioiden ohella mulle.kiitos

- kirsi

40 vuotta tuli täyteen just, mikä havahdutti huolehtimaan itsestään enemmän. Ihoni kuivuu talvella herkästi ja töissä (tehtaassa) on tosi kuiva ilma. Näin talven jälkeen ihoni kaipaisi kunnon kuorintaa.

- Mimmi

Vieläkö on toivoa? Paksu, harmaa, pintakuiva sekaiho. Stressijuonteet, huolirypyt, kiire ja ulkoilun vähyys himmentävät 50-v hehkeyden. Kirkastusta kokeilisin, valon hehkua hämmästelisin ja keväälle hymyilisin!

- Harmaavarpunen

Olen 55-vuotias nainen, jolla on rasvoittuva sekaiho. En ole koskaan kokeillut ihonkuorintaa, joten olisi varmasti jo aika kokeilla. Kenties ihonikin saisi uutta hehkua siitä. Olen toiminut ennenkin tuotetestaajana, joten kokemusta testiryhmäläisenä ja palautteen antajana on.

- Innokas kokeilemaan

Olen 21-vuotias nuori nainen, jolla on rasvoittuva, mutta kuiva iho. Ajoittain jopa hilseilevä iho. Olen hoitanut ihoani pääosin ihan perusmarkettituotteilla kuten Nivean, Lumenen ja Lorealin tuotteilla. Kaikki tuotteet eivät kuitenkaan sovellu iholleni vaan saa herkän ihoni ärsyyntymään. Olisikin nyt aivan mahtavaa päästä testiryhmään ja kenties löytää uusi luottotuote ihonhoitooni!

- Minni

Olisko tästä apua mun ihon ongelmiin? Olen kärsinyt couperosasta ja valtavista maksaläiskistä poskissa. Iho on eloton ja huomaan nyt ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, täytän tänä vuonna 40.

- Sannamarianna

Olispa mukava kokeilla, jospa saisi auringon rasittaman ihon sävyn tasaisemmaksi.

- Miina

Olisin sopiva ehdokas vaativan ihoni kanssa. Ihoni on hyvin kuivahtava, joten sille on vaikea löytää oikea kuorinta, ettei koko naama ole kuin paloauto. Sekä hajusteyliherkkyyden vuoksi, voisin kertoa tuotteen hajun allergisoivaisuudesta. Myös hyviä ystäviä olisi, joilla voisin testauttaa tuotetta.

- Cimumania

37.v nainen, pintakuiva sekaiho pitäisi saada kesäkuntoon, iho hilseilee meikin alla,monia tuotteita on jo kokeiltu, mielelläni tätä kokeilisin myös.

- KS

Olen nauttinut täysin siemauksin auringosta; suojausta unohtamatta!
Kun ikää on jo kertynyt 59 v, niin se myös näkyy maksaläiskinä ja huuliryppyinä. Keväällä, kun ihoni ruskettuu, myös läiskät lisääntyvät. Ihoni on kuiva. Odotan innolla pääseväni testiryhmään.

- Aurinko

54-vuotias nainen,jolla on pintakuiva sekaiho. Hieman couperosaa on. Aurinko kun tulee esille niin alkaa heti ilmestymään pisamat (maksaläiskät)

- pisama

39-vuotias nainen pintakuivalla sekaiholla. Ei varsinaisesti couperosa-iho, mutta nenän pielissä hieman verisuonia, joita muut eivät ehkä edes huomaa, mutta minua ne häiritsevät. Myös mustat silmänaluset...

- Anastasia

Haluaisin testata auttaako c-vitamiinikuorinta ihooni, joka on niin kuiva että hyvä kun meikata pystyy. Jostain syystä iho hilseilee aina meikin alla vaikka kuinka ihoa rasvaisi. Haluaisin myös tietää onko kuorinnalla jotakin merkitystä ihohuokosten pienentämisen kanssa.

- allero

17-vuotias nuori naisen alku, naama täynnä finniarpia ja mustapäitä, leuka ongelma-alue. Haluisin saada ihoni kuntoon, vakuutuin tästä tuotteesta.

- Nn

+50-vuotiaana saa todella etsiä sopivia tuotteita ja varsinkin koska uudistaminen ja nuorentaminen ovat tämän tuotteen ominaisuuksia. Nuori ja hehkeä iho - mikäs sen parempaa!

- PÄivi

Väsyneen kolmekymppisen äidin Olisi ihana saada pikkuhiljaa iho kesäkuntoon. Tällä tuotteella se onnistuisi varmasti. Hemmottelisin itseäni hieman lauantaisaunan yhteydessä.

- Mmm

Pian 32-vuotias nainen täällä terve. Iho on pigmenttiläiskien peitossa ja herkkä sekä couperoottinen. Olen kuullut pelkästään hyvää tästä sarjasta ja rohkenisin palautteen perusteella kokeilla jopa omalle vaativalle iholle.

- Fungus

Olen 18-vuotias nuori nainen ja yrittänyt löytää sitä itselleni parasta kuorinta-ainetta jo kauan.
Ihoni on aina ollut todella hyvä ja sileä, kunnes muutama vuosi sitten laihduin syömishäiriön seurauksena reilusti. Kun päätin parantua ja sain painon taas vakautumaan, hormoonitoiminta meni täysin sekaisin ja sain rajun aknen. Aknesta huolimatta ihoni on aina ollut melko kuiva ja nykyään ongelmana onkin lähinnä ihon epätasaisuus, 'röpöinen' pinta ja punaiset jäljet. Kokeilisin tuotetta mielelläni.

- Vmv

Hei olen 56v. Mieli on nuori mutta iho kaipaisi vähän nuorennusta!!!

- Mimmu

Tervehdys, olen 52v. Olen hoitanut ihoani koko ikäni, mutta ihon kuorintaa en ole juuri tehnyt. Harrastan eri liikuntalajeja ja kesäisin vietän aikani golfkentällä. Aurinkosuojasta huolimatta kasvot vaativat paljon hoitoa, jotta iho pysyy kimmoisana, freesinä ja terveen näköisenä.

- Golfviheriöt odottaa

Haluaisin päästä testaamaan tuotetta, koska olen kiinnostunut minulle uusista tuotteista. Talven jälkeen hiukan harmaantunut ihoni kaipaisi piristystä ja heleyttä.

- Etsijä

Olen 61 v. Minulla on couperosa sekaiho. Kaipaisin hyvää kuorinta- ainetta. Oiskohan tämä sellainen ?

- Hannele

Olen 50-vuotias, minulla on sekaiho ja mustapäitä sekä suurentuneet ihohuokoset t-alueella. Ikäkin alkaa jo näkyä, jotakin tarttis tehrä, oiskohan tästä apua?

- Satsa

Olen 54-v ja kuorinta on jäänyt huonolle ja nyt olisi hyvä kesää kohden ottaa kuorinta ihonhoidon ohjelmaan.

- Hellu

Ikääntymisen ensimmäiset merkit alkoivat näkyä 30 vuotta täytettyäni ja ihoni kaipaa uudistamista.

- HR

olen 51vm,en ole koskaan kuorinut kasvojen ihoa,vesi ja rasvaus vain
olisi ehkä aika kokeilla...

- ninnukka

Teini-iän aknen jäljiltä kasvojen iholla on jonkin verran arpia, värin epätasaisuutta, ja talven jäljiltä ihoni on pintakuiva ja eloton. Mekaanisia kuorintoja välttelen, joten kemiallinen C-vitamiinikuorinta kuulostaa oikein sopivalta. Ihoa uusiva kuorinta auttaisi varmasti ihon elottomuuten ja värieroihin. Olisi kiinnostavaa nähdä, tapahtuuko 2 viikossa huomattavaa eroa!:)

- Pihlaja

Multa on löytämättä täydellinen kuorinta-aine sekaiholle, ehkä tää vois olla se! Philosophyn tuotteet on mahottoman ihania, tykkään älyttömästi tuotteittein yksinkertasesta ulkoasusta! renewed hope in a jar on Philosophylta ehottomasti mun lemppari tuote :)

- Lottis

Olen pian 55 v täyttävä nainen ja aina pitänyt huolta ihon kosteudesta ja puhdistamisesta, mutta kuorinnat ovat olleet huonolla tolalla. Ikääntymisen tuomia muutoksia iholla on nähtävissä eli juonteita ja hyvinkin reilusti pigmenttimuutoksia. Olisin mielelläni mukana testaamassa tuotetta ja toivoisin todella, että tästä löytäisin ikääntyvälle iholleni nuorentavan ja elävöittävän ihonhoitotuotteen.

- Sirpukka

Olen 45v. kolmen lapsen töissäkäyvä äiti, jolla omaa aikaa rajallisesti. Kasvohoidossa olen ollut viimeeksi varmaan ennen häitämme vuosia sitten.
Hoidan siis kasvojani ihan itse kotona. Olisin tähän täydellinen koehenkilö koska ihon kunnossa olisi parantamisen varaa ja asia aidosti kiinnostaa minua. Ja koska hoitoloissa käynti ei tällä hetkellä ole mahdollista, tämä olisi erinomainen lisä normaaliin kasvohoitooni.

- Shona

Olen 56-vuotias,ihoni on ollut aina hyvä,mutta liekö ikä vai ulkoilmatyö,nyt se näyttää ikääntymisen merkkejä,en ole koskaan raaskinut käydä hoidoissa,mutta kun tämän voi tehdä kotona,niin olisi hienoa kokeilla,josko ihmeitä tapahtuisi,ja ihon saisi vielä hehkumaan.

- Martta

Olen 50-vuotias nainen. Minulla on sekaiho, joskus iholle ilmestyy finnejä ja varsinkin talvella iholla on kuivia kohtia. Keväällä saan helposti pisamia. Kasvoissani on myös pieni arpi nenänpielessä, pyörällä kaatumisen seurauksena. Kokeilen mielelläni uusia tuotteita

- tarjuska

Kuulostaa hyvältä duolta sekaiholle, jolla on suuret huokoset sekä pigmenttiläiskiä.

Tuotemerkki on itselle uusi, siksikin kiinnostaa todeta näitten teho omakohtaisesti :)

- Spy

Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Itse olen saanut kasvoihini pari pigmenttiläiskää, vaikka käytän suojakertoimella varustettua kasvovoidetta läpi vuoden. Ikäkin alkaa kieltämättä jo näkyä (42 vee).

- Suvikh

Täytän elokuussa 63 vuotta ja olen edelleen työelämässä mukana. Haluaisin testata tuotetta ja löytää siitä mahdollisesti apua vanhentuvalle ja kuivalle iholleni. Käytän iholleni laadukkaita merkkituotteita, mutta tuntuu ettei mikään muu enää tehoa kuin puukko! Ja sitä en haluaisi kokeilla. Etsin innokkaasti uutta, iholleni sopivaa tuotetta.

- Riittamarja

Teen vuorotyötäja työskentelen keittiössä missä epäpuhtaudet tarttivat ihoon ja epäsäännöllinen elämänrytmikin rasittaa ihoa.Tätä olisi kiva testata ja saada iho kuntoon.

- Uudistusta kaipaava

Harrastan työmatkapyöräilyä kevät - syksy aikavälillä jotan iho on aika kovalla koetuksella kun välillä joutuu menemään tuolla liikenteen viereisillä pyöräteillä. Ja huomaan että iän myötä on tullut pigmenttiläisikiä leukapieliin. Olisi kiva päästä testiryhmään.

- Heli

Olen pian 60-vuotias nainen. Minulla on sekaiho, pigmenttiläiskiä ja finnejäkin aika ajoittain, epätasaisuutta ja juonteita.
Olen kiinnostunut testaamaan C-vitamiinikuorintaa, uudet tuotteet kiinnostavat aina.
Minulla on myös aikaa tuotteen testaamiseen, vaikutusten arviointiin ja palautteen antamiseen.

- E

Nuorennukselle olisi kyllä tarvetta, vaan mahtaako mikään voide tepsiä? Kokeillaan, jos onni suosii.

- Lime

Ihoni joutuu koetukselle navetassa päivittäin. Navettailma ei ole todellakaan puhtainta mahdollista ja lantaa lentää kasvoille harva se päivä. Joudun pesemään kasvot neljästi päivässä. Tähän vielä jatkuva altistuminen auringolle keväästä syksyyn. Sesonkiaikana koko päivän ajan. Ja sitten tietysrti stressi ja vähäiset yöunet... Iho on kovalla koetuksella.

- Salli

Olisokohan meikäläisellä mahdollisuutta päästä testaajaksi ?
Ihoni kaipaa kyllä nuorentavaa kuorintaan.

- TAT

Olen yli 60-nainen minulla on iho ohentunut koska vietän kesäisin paljon aikaa auringossa!Olisikohan tästä tuotteesta apua kun noita ryppyjäkin on aika lailla!

- Olympia vuoden nainen!

Peilistä katsoo vähän väsyneen näköiset kasvot ..sekaihoa ..pientä juonnetta..olen yrittänyt hoitaa ihoa mutta olisi todella mukavaa testata jospa vielä saisi kirkkautta kasvoille!

- Vuosi59

Kuorin ihoni lempeällä ruokasoodalla:)
Haluan vaikuttua ja kenties vaihtaa...

- Ikä vain numero

Olen 59 -vuotias naishenkilö. Ihoni on pintakuiva, punatukkaisen iho. Hoidan ihoani säännöllisesti kuorinnalla ja voiteilla. Olen kiinnostunut uusista kauneudenhoitotuotteista, jotka sopivat iholleni.

- Kuivaihoinen

ennestään tuntematon tuote minulle,ihoni on pintakuiva ja juonteita leuan seudulla.

- testaaja 69

Olen 50-vuotias nuorekas nainen. Pidän hyvää huolta itsestäni. Minulla on kasvoissa pigmenttiläikkiä ym. ikään kuuluvia jälkiä elämästä. Olen päässyt mukaan useisiin testiryhmiin. Uskon tämän johtuvan taidoistani arvostella tuotteita laaja-alaisesti. Olen luonnollisesti kiinnostunut tuotteista, joilla voin hoitaa/korjata ihoani.

- Kiinnostunut

Olen teini iässä "kärsinyt" pahasta aknesta mutta lääkkeiden avulla iho parani hyvin. Nyt taas iholle on alkanut ilmestyä normaalia enemmän epäpuhtauksia. Syksyllä osallistun ensimmäistä kertaa fitness kisoihin ja nyt ahkerasti etsin keinoja joilla saada iho freesin ja kauniin näköiseksi! Toivottavasti se näillä onnistuisi

- Elisa

Olen 25-vuotias nainen, ja minulla on murrosiästä lähtien ollut ongelmia kasvojeni rasvoittuvan ihon vuoksi. Lisäksi runsas auringossa oleskelu on jo melko nuoresta iästäni huolimatta aiheuttanut jonkin verran juonteita otsan alueelle. Kasvojeni iho on siis melko epätasainen - on laajentuneita ihohuokosia, arpia ja jonkin verran epätasaisuutta ihon sävyssäkin.

- Petruzcha

Rakastan uusien ja erilaisten kosmetiikkatuotteitten kokeilemista. Tuotesarjan tuotteita en ole aiemmin kokeillut, joten olisi mahtavaa päästä kokeilemaan ja antamaan näistä tuotteista oma arvioni.

- Ilo

Miehelläni on ollut murrosikäisenä paha akne ja hänen ihonsa on jäänyt siitä huonoon kuntoon. Lisäksi hän on työskennellyt ulkotöissä ja aurinko on vaurioittanut ihoa entisestään. Kosmetologille hän ei suostu lähtemään, mutta jospa tämä kuorinta auttaisi häntä ihon parempaan kuntoon saamiseksi.

- Pirre

Haluaisin kokeilla Philosophyn tuotteita mielelläni. Ihoni on rasvoittuva sekaiho ja rakastan erilsisia kuorintoja ja kasvohoitoja. Ihollani on etenkin keväisin pigmenttimuutoksia joten nyt olisi ajankohta kohdillaan kokeilla tuotteiden tehoa ikääntyvälle (42v) iholleni. Kiitos!

- SariC

Sisko vinkkasi kypsemmän iän ihoni voivan hyötyä tästä testauksesta ;)

- Sandy

Olen 23-vuotias Kosmetologi ja olisi kiva tuoda myös kosmetologin näkemys tuotteesta! Olisi ihanaa päästä testaamaan tätä tuotetta ja hoitaa iho kevät kuntoon, sillä talven jäljiltä iho on pintakuiva ja elottoman näköinen!

- Kosmetologi

Helposti rasvoittuva ihoni kaipaa piristystä ja kokeilisin todella mielelläni uutta tuotetta arkeani helpottamaan :)

- Mertsi

Tykkään kokeilla uusia tuotteita ja arvioida niitä. Tykkään tehdä säännöllisesti erilaisia kuorintoja iholleni, seka-rasva-kuiva -ihoisena iho tarvitsee paljon hoitoa. Olisi hienoa päästä kokeilemaan, olisiko tästä hyötyä :)

- SuWi

mielelläni liittyisin testiryhmään

- kaisuli58

Voi kuinka mielelläni haluaisin testailla tuotetta.
Ihoni todellakin kaipaisi uudistusta ja nuorennusta ikääkin alkaa olla jo ihan kiitettävästi joten tuotteet todellisen tehon huomaisi kyllä :)
Olisipa ihanaa päästä testiryhmään.

- Pirpanat

Lapsiperheen äitinä (lapset 12v & 3 v) tulee helposti tingittyä melkein kaikista omista hankinnoista, kosmetiikka/ihonhoito on myös yksi näistä... Nelikymppisen iho kuitenkin vaatisi jo omat jipponsa. Mielelläni liittyisin testiryhmään :)

- Kevätpörriäinen

Olen 50+ innokas testaaja ja sitoudun kirjoittamaan tuloksista tarkasti ja hyvin kuvaavasti.

- Taina Testaaja

Olen 25-vuotias ja kasvoni iho on rasvainen sekaiho, jonka epäpuhtautta lisää työpaikkani pikaruokaravintolan keittiössä. Olen myös kosmetiikkafriikki ja meikin alla ihon on oltava kunnossa. Käytän säännöllisesti naamioita ja kuorintoja. Myös työni takia, ihoni tarvitsee tehopuhdistusta useammin.

- Jepuna

Jotain raikastusta kaipaisi tämän keski-ikäisen naisen herkkä sekaiho näin kevään korvalla. =)

- Candy

Rakastan kokeilla aina uutuuksia ja olen lukenut ja kuullut monelta, että tässä on todella hyvä ihonhoitosarja. Ihoni käy jonkinlaista muutosta tässä läpi ja tuntuu, että se reagoi herkemmin kaikkiin muutoksiin. Ihoni on sekaiho, joten joskus on vaikea löytää juuri sitä oikeaa, josta ihoni pitää. Uskon, että se mitä ihoni nyt odottaa, on keväinen piristysruiske. Haluan myös aina jakaa kokemukseni hyväksi havaituista tuotteista, niin kuvien ja tekstienkin avulla.

- Annina

Kosmetiikka ja tuoteuutuudet saavat sydämen pumppaamaan ekstra nopeasti, ja jaan mieluusti kokemuksia ystävilleni mm. Instagramin puolella. Kesäksi olisi mukava saada piristysruisketta iholle suoraan purkista! ;) Kauniit, inspiroivat ja someystävälliset kuvat taittuvat myös kädenkäänteessä!

- Lottis

Ihonhoito on itsen hoitamista - Olen sanavalmis ja siksi hyvä valinta testiryhmään - Annan palautetta, josta on ryhmälle etua.

- Sokoksen vakiasiakas pitää ottaa ryhmään mukaan !

Olen innokas kokeilemaan kaikkea uutta ja ihoni on samea,t-alueelta rasvainen mutta kuitenkin pintakuiva.

- Terhikki

Kevät tulee ja piristystä ihollekin tarvittaisiin. Normaali iho satunnaisin näppylöin, kuivahko.

- Len

Pintakuiva ja herkkä sekaiho on vaikee pitää kauniina ja philosophy on kiinnostanut mutta kokemusta tuotesarjasta ei vielä ole ☺

- Jenny Beans

Ikääntyvä iho ja hyvin stressaava elämäntilanne ovat saaneet aikaan herkästi ärsyyntyvän ja hehkunsa kadottaneen yleisilmeen. Suuntaan kohti uutta elämänvaihetta ja haluan panostaa itsestäni huolehtimiseen laadukkailla ja turvallisilla tuotteilla-siksi haluan testaajaksi.

- Muru

Olisi hienoa päästä testiryhmää sillä en ole koskaan aikaisemmin ollut. Olen 53-vuotias ja haluaisin saada ihoni pysymään kimmoisana ja hyvänä.

- Mami

Olen jo pitkään etsinyt uutta kuorintavoidetta, joka auttaisi monitehoisesti sekä pintakuivan ihon kirkastamiseen että sen silottamiseen. Philosophysta on muiden tuotteiden osalta hyviä kokemuksia, kenties kuorintavoide olisi myös huipputehoinen...?

- L

Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan tuotesarjaa joka on minulle vain nimeltä tuttu. Olen 42-vuotias ja minulla on ilmoittaa heti jos ei tykkää jostain tuotteesta. Ihoni on herkkä, kuiva ja tietyt hajut saattavat ärsyttää.

- Anne

koska rakastan kuoria ihoa säännöllisesti,ja tämä olisi uusi kuorintakokemus jälleen

- nainen 84

Olen 33-vuotias ja poden urtikariaa. Ihoni vaatii jatkuvaa huolenpitoa, mutta aineiden tulisi olla herkälle iholle sopivia ja hoitavia. Tässä iässä hiukset alkavat jo harmaantua ja kasvoissa on merkkejä tulevista naururypyistä, mutta periksi ei anneta ja ilolla kokeiltaisiin olisiko tämä tuote jolla pääsisi ihon epäpuhtauksista eroon :)

- Lemilia

Kahden pienen lapsen äitinä huomaan, että ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä alkaa ilmaantua kasvoille nyt kun 35-vuotta alkaa olla lähellä. Tuotteita olisi ihana päästä testaamaan ja ne toisivat arkeen myös hieman luksusta ja muistuttaisivat siitä, että itseensäkin on kiva vähän panostaa! Ja parhaassa tapauksessa saisin nuoruutta ja pirteyttä palautettua kasvoilleni!!! :)

- Piikuli

Täytän loppuvuodesta 42v. Ihoni on pintakuiva sekaiho. Ikääntyvän ihon merkkejä alkaa pikkuhiljaa iholla näkyä. Myös maksaläiskät sain seurakseni muutamia vuosia sitten raskauden yhteydessä eikä minnekään ole kadonneet, kesäisin koko otsan alue on todella kirjava, myös poskipäillä, on todella tummia isoja maksaläiskiä, valkoisia alueita ja auringon valon ruskettamia alueita. Ilman meikkiä ei juurikaan kehtaa ihmisten ilmoilla kulkea. Ikääntymisen myötä on myös alkanut tulemaan usein ns luufinnejä.
Nuorempana ihoni oli aina todella hyvässä kunnossa. Nyt haluaisin saman hehkun ja tasaisuuden ihooni takaisin.
Toivottavasti tämä tuote olisi pelastukseni!

- Minni75

Olen pitkäjänteinen ja minun on helppo sitoutua tavoitteeseen ja pidän palautteen antamisesta. Olen kiinnostunut kokeilemaan minulle uuden merkin ihonhoitotuotetta ja tarkastelemaan sen vaikutuksia ihollani. Minulla on tyypillistä suomalaista ihoa paksumpi ja rasvoittuvampi sekaiho. Kasvojeni iho kestää hyvin erilaisia kuorinta-aineita: savinaamiot, turvenaamiot ja kuoriva kasvovesi (Clinique) on testattu. Myös tea tree -tuotteet ovat tuttuja. Ihoni ei juurikaan koskaan ole kuivuuteen taipuvainen, mutta sameutta ja epätasaisuutta siinä riittää ja c-vitamiini kirkastaisi ihon kesäkuntoon. Lumenen c-vitamiinituotteet ovat tuttuja. Kuorinnan jälkeinen ihon kosteutus on tärkeää myös sekaiholle. Ikääntymisen ensimerkkejä on jo havaittavissa ja pigmenttiläiskien ehkäiseminen korkeakertoimisella aurinkovoiteella on kuulunut ihonhoitorutiineihin muutaman vuoden ajan. Urheilen ja ulkoilen paljon vuodenajasta riippumatta ja aurinko on tehnyt pieniä muutoksia ihooni. Treenin jälkeen hikinen iho on hyvä kuoria ja kosteuttaa jotta se pysyy hyväkuntoisena. Pidän sitruksen raikkaasta tuoksusta. Toivoisin Philosophyn tuotteilta tasaisen, pehmeän ja heleän ihon. Philosophyn sanoin: kaunis iho on paras todiste tehokkaasta ihonhoitosarjasta!

Nainen 36

- Nainen 36

Paljon urheilevana ja paljon suihkussa käyvänä joudun kosteuttamaan ihoani paljon, mutta vielä en ole löytänyt mieleistäni kuorintavoidetta.. olisiko se tässä? :)

- Crea^

Minä tahdon testata! Ihoni on t-alueelta rasvoittuva, pintakuiva sekaiho, ihon väri on epätasainen, vanhoja aknearpiakin on havaittavaissa. Ensimmäisiä juonteitakin, jotka eivät enää palaudu, olen huomannut. Tämä voisi olla avuksi iholleni

- KoKo

Ikuisen aknen kanssa tappeleva ja toivoisin tästä olevan apua ongelmiini.

- Zaphry

Tuoreena äitinä yöunet ovat jääneet aika vähille, eikä ihonhoitoonkaan tunnu jäävän samalla tavalla aikaa kuin aiemmin. Olisi ihana saada kokeiluun uusia tehotuotteita, joiden kanssa ei tarvisi käyttää minuuttitolkulla aikaa ja lopputulos olisi priimaa :)

- Rii

Herkkä, punoittava sekaiho etsii täydellistä, hellävaraista kuorintatuotetta tosi tarkoituksella! Montaa olen kokeillut, olisitko se vihdoin sinä?! Siinä tapauksessa julistaisin rakkauttani koko maailmalle!

- Omppunen

Olen kohta nelikymppinen pienen tytön äiti. Ihonhoitorutiinini ovat aina olleet hyvin perusteelliset,naamiot, kuorinnat, seerumit kaikki säännöllisesti ja laadukkailla tuotteilla. Ihoni on ikääntyvä sekaiho ja epäpuhtauksia (mustapäitä) löytyy leuasta. Lisäksi ihohuokoset ovat suurentuneet otsassa. Poskipäillä on couperosaa. Haasteellinen iho siis. Mielelläni testaisin minulle tätä hieman oudompaa sarjaa. Sarjan kuorintoja olen kokeillut.

- Teture

Ikää löytyy muutamaa kuukautta vaille 50 ja iän tuomia merkkejä iholla jo on vaikka koenkin ihoni olevan ikäisekseen aika hyväkuntoinen. Pintakuiva sekaiho johon joskus tuppaa puukkaamaan finnejä ihan kuin nuorella. Tykkään hoitaa ihoani ja erityisesti kokeilla ennakkoluulottomasti kaikkea uutta. Testaajana olen luotettava, pitkäjännitteinen ja noudatan testin toteuttamisessa annettuja ohjeita.

- Jaana

Olisi hyvä saada iho kuorittua ennen auringonsäteitä talven jäljiltä, jotta voiteet imeytyisivät paremmin ja iho kosteutuu.

- Raikku

Ihoni kaipaisi syväpuhdistavaa kuorintaa. MInulle ei niinkään muodosti rehellisiä "märkiviä" finnejä vaan epäpuhtaudet jäävät ihon alle pateiksi joita on todella kivuliasta tyhjentää. Samoin isot ihohuokoset nenässä kaipaisivat pienennystä. Ihotyypiltäni olen sekaihoinen joka kestää hyvin erilaisia kemikaaleja ja kuorintoja

- Mimi

Ihoni on samea ja 30vee lähestyy! Apua kaivataan : )

- a-

Ihoni tarvitsee rakeettoman kuorinnan, mutta täydellistä tuotetta ei ole vielä löytynyt.

- Martsu

Olen pitkään puntaroinut juuri tämän vitamiinikuorinnan kokeilua. Molemmilla poskilla on ikävää hyperpigmentaatiota aknen jäljiltä, jota olen yrittänyt tuloksetta hoitaa eri tuotteilla. Upeaa, jos vihdoin löytäisi ratkaisun ongelmiin ja voisi vilpittömästi jakaa kokemuksia muille samoista vaivoista kärsiville nuorille! Ikää löytyy 20 ja motivaatiota käyttää tuotetta kärsivällisesti rutkasti enemmän.

- sammi

Sekaiho, couperosaan taipuvainen löytyy täältä. Mielelläni testaisin tämän toimivuutta.

- Anna

Minulla on pintakuiva, rasvoittuva sekaiho, joka kaiken päälle on vieläpä aika paksu. Olisi ihanaa löytää kuorinta-aine, joka ei vain vedä naamaa naarmuille, vaan syväpuhdistaa kaikki liat mitä 33 vuotiaaseen pärstään on kerennyt kertyä. Olen aiemmin kokeillut saman sarjan puhdistusmaitoa, joka oli ihanaa, tarpeeksi tujua puhdistamaan naaman, ilman että kuivatti. Japaninmatkalla oli huippuapu, kun kasvoja piti pestä hikoilemisen jälkeen paljon.

- Illves

Ihoni on kuorinnan tarpeessa ja haluan testata tuotetta sillä vielä en ole löytänyt hyvää ja toimivaa tuotetta omalle iholleni sopivaksi. Urheilen ja hikoilen paljon, näin ollen myös ihoni kärsii siitä. Olisi mukava tietää, voisiko tästä tuotteesta olla apua omiin ongelmiini.

- Hemsu

Tuote sopisi testattavaksi nuorelle iholleni, jossa esiintyy epäpuhtauksia ja epätasaisuutta myös värin suhteen. Tykkään brändistä todella paljon, ja olisi mielenkiintoista päästä testaamaan tuotetta sekä kertomaan sen vaikutuksista myös muille!

- megadrontti

Olen 24 vuotias nuori nainen. Ihoni on usein kuiva ja nyt myös kärsinyt epäpuhtauksista. Iholleni on ilmaantunut näppylöitä ja vaikka olen kokeillut puhdistaa meikkivälineitäni yms niin ihoni epäpuhtaudet eivät ole hävinneet. :/

- Elfonia

Minulla on pintakuiva sekaiho, jonka huokoset laajentuneet ja mustapäät viihtyvät iholla. Olen kuullut paljon positiivisia kommentteja c-vitamiinin käytöstä kosmetiikasta ja tässä olisi hyvä tilaisuus kokeilla mitä oma iho tykkäisi asiasta.

- kiiltonaama

Ihoni on alkanut näin päälle kolmekymppisenä hankalaksi: näppyjä ilmestyy ja tietenkin hienoja juonteita alkaa näkymään silmäkulmissa. Herkkä ihoni on näin talven jäljiltä kalpea ja kuivakka, joten haluan tuotteelta heleytystä ja elvytystä. :)

- Kyllä kelpaisi

Hei! Olen pian 49-vuotias nainen. Kasvoillani näkyy jo pieniä juonteita, ihoni on herkkä,kuivuuteen taipuvainen sekaiho. Ihohuokoset ovat lievästi suurentuneet ja iho näyttää jotekin väsyneeltä, värittömältä ja harmaalta. Nyt auringon paisteassa jokavuotinen pigmenttiläiskä on ilmestynyt poskipäähän näyttäen taas tummemmalta kuin yleensä. Talvisin se ei erotu näin selvästi. Nenän alapuolella ja ympärillä on punoittava, kuiva ja lievästi hilseilevä alue. Haluaisin testaajaksi koska sitoudun ja omistaudun 100%:sti tähän tehtävään ja saisin samalla itsekin kokemusta, olisiko tästä tuotteesta minulle ja monelle muulle kaltaiselleni apua. Lupaan olla myöskin rehellinen.

- Sari

Olen 46 vuotias ja ikääntyminen alkaa kasvojen iholla uhkaavasti näkymään... Iho menettänyt kuulaude/raikkauden, iho ohenee ja juonteita tullut. Samaan aikaan myös finnejä löytyy sekä auringon palvomisesta tulleita maksalaikkiä. Sopisin kaikin tavoin tätä tuotetta testaamaan!

- Helkkuli

Aiemmin käytin mitä tuotteita sattui ja miten sattui, kun iho pysyi joka tapauksessa hyvänä. Viimeiset kolmisen vuotta olen koettanut panostaa enemmän ihon hoitoon, iho on muuttunut kuivemmaksi ja herkemmäksi. Joulukuussa tuli kolmekymppiä täyteen ja jo vuoden olen etsinyt sopivia tuotteita: iho kaipaa kosteutta muttei niinkään rasvaa ja voimakkaita tuotteita ei iho kestä. Olisipa hyvä päästä testailemaan tätäkin tuotemerkkiä, vaikuttaa hyvältä!

- Minttu

omaan pintakuivan ihon jossa on hienoja juonteita ja ihon kirjavuutta. Cuperosa estää voimakkaasti rakeisten kuorinta-aineiden käytön. Lisäksi pigmenttiläikät rumentaa nenän alla ja olisin todella mielelläni mukana kokeilemassa tätä tuotetta. Ikä 67.

- mummi mallia 67

Olen keski-ikäinen nainen, joka ollut aina huono hoitamaan kasvojen ihoaan, varsinkin kuorimaan, koska pelkään ostaa halpoja tehottomia tuotteita ja kalliisiin ei uskalla panostaa, jos eivät kuitenkaan sovi iholleni joka on kosteutta janoavaa ja samalla melkoisen rasvoittuva. Olisi aivan mahtavaa vihdoin 41 vuoden kypsässä iässä löytää hyvä kuorinta ja sehän vasta huippua olisi, jos samalla löytyisi sitä täydentävä mätsäävä tuote! Auttakaa minua säilyttämään ne nuorekkuuden rippeet, jotka kasvoillani vielä on! :)

- Kuiva rasvanaama -76

Haluaisin kokeilla uutta, tehokasta kuorintatuotetta. Ko. tuotemerkki on minulle uusi tuttavuus, mielelläni tutustuisin.

- Virve

Olen sopiva tähän testiryhmään koska ihoni on todella herkkä ja oikukas. Haluaisin löytää sopivan tuotteen. Ikää 43 ja akne ja pikmenttiläiskät painaa

- Minttu

En ole hetkeen käynyt kosmetologilla ja haluaisin oppia hoitamaan ihoani kotona. Olen saanut suosituksen että iholleni sopisi parhaiten rakeettomat kuorinta-aineet ja siksi haluaisin vertailla ja etsiä parasta iholleni.

- Susu

Raekuorinnat ovat liian raastavia hormoniaknen jäljiltä arpiseksi jääneeseen ihoon. Iho on samea ja eloton ja väri epätasainen varsinkin arpien kohdalta, Samaan aikaan pitäisi jo taistella juovia vastaan ja saada ihoon lisää kimmoisuutta, tämä tuote kuulostaa lupaavalta!

- Re_84

Ihoni on pintakuiva sekaiho, pieniä pigmenttiläiskiä, pisamia ja vanhoja arpia riittää. Myös finnejä on, sillä murrosikä ei ole vielä näköjään loppunut vaikken tavallaan ole uusinta saapumiserää :)

- Kuunari

Olen aikuinen kovaakin elämää nähnyt 47v.nainen.Aina sitä toivousi kovasti selviävänsä rypyttömänä vuodesta vuoteen.Tykkään hoitaa ihoani ja rakastan aurinkoa.Mielelläni kokeilen uusia tuotteita,ties vaikka löytyisi se oma juttu.Kiitos ja hyvää aurinkoista kevättä!

- marde

Täytin juuri 39v ja kertynyt ikä rupeaa jo näkymään pikkuhiljaa kasvoissa. Pieniä uurteita, iho ei näytä kirkkaalta vaan samealta. Pintakuivuutta on myös kasvoilla. Pidän auringon otosta, suojavoiteesta huolimatta maksaläiskiä tulee aina kesäisin poskien alueelle. Tämän tuotteen kokeilu kiinnostaa kovasti, koska tuntuisi auttavan moniin ongelmiini.

- marikki

olen 50v ja ihossa alkaa näkyä jo ikääntymisen merkkejä,juonteita ja pieniä ryppyjä.ihoni on rasvainen.testaisin mielelläni tuotetta.

- siru

Olisi mukavaa testata näitä tuotteita tähän epätasaiseen ja sameaan ihooni. En ole koskaan tupakoinut, mutta aurinkoa on tullut otettua ja se ikävä kyllä näkyy jo nuoresta iästäni (27) huolimatta. Olisi kiva löytää pelastus kavojeni iholle ennen kuin on "liian myöhäistä" :)

- Aurinkoinen

Ihoni on kuiva ja eloton talven jäljiltä. Olen kuullut merkistä paljon hyvää ja haluaisinkin nyt testata, tekeekö se minulle luvattuja ihmeitä! Iänkin puolesta olisi jo aika siirtyä anti age -puolelle ainakin naistenlehtien mielestä.

- Jke

Kevät ja auringon valo tuli. Iho näyttää samealta ja harmaalta talven jäljiltä. Kaipaisi hehkua ja kirkkautta iholle. Iho on pintakuiva, mutta samalla kiiltää heti.

- Eevis83

55 vuotias ihoni kaipaisi kuorintaa kera C-vitamiininen. Saisi heleyttä takaisin, ja samalla iho valmistautuisi kesään.

- Seija

Ihoni on pintakuiva joka rasvoittuu otsasta ja leuasta. Pieniä arpia ja ihon epätasaisuuksia löytyy. Ihoni on myös samea.

- Laurea

Kasvojen iho on aknen vaurioittama, herkkä ja vuoden sisällä ilmaantunut pigmenttiläiskiä. Koska iho on erittäin pintakuiva ja huokoset pieniä on ollut vaikea löytää sopivaa kuorinta-ainetta.
Haluaisin kokeilla philosophyä myös selän iholle, jos se auttaisi aknen jälkeensä jättäneisiin valkoisiin arpiin.

- Late-35

Olen huolissani talven jälkeen ihoni kunnosta ja nyt haluaisin iholle elävän elämän.

- seija60

52v., ohuehko kuiva couperoottinen iho, kaipaa säännöllistä hellävaraista kuorintaa pysyäkseen kirkkaana, etsin pysyvää tuotesarjaa, kokeilen jatkuvasti uutta kosmetikan saralla:)

- Santtu64

Olen juuri täyttänyt 55 ja minulla on vaikeaa löytää hyviä tuotteita. Philosophy on ihan uusi tuote minulle muttä vaikuuttaa hyvältä!

- Backen

Kaipaisin samealle, 39-vuotiaalle pintakuivalle sekaiholleni heleytystä. Mielelläni testaisin laadukasta vitamiinikuorintaa ja kertoisin kokemuksista muillekin.

- Sanni77

Ihoni on coperosainen, kuiva, pigmenttinen, aurinko on tehnyt tehtävänsä.
Olen etsinyt hellävaraista ja hoitavaa kuorintavoidetta, onko tämä nyt sellainen?
Alkaako iholla uusi elämä?

- herkkä- ja kuivaihoinen 62 v.

Iho lähes 56 v ja ikääntymismerkit näkyvissä. Paikoittain kuivia alueita, erityisesti leuan alueella. Juonteita ilmestynyt ja "nauru"rypyt syventyneet. Silmien ympäristö herkkää aluetta. Valvominen ja stressi jättää heti jälkensä kasvoille.Tällä hetkellä käytössä peruspuhdistus 2 x pv, kosteutus aamuin illoin ja yöksi tehoseerumin käyttö. Ihon kuorintatuotteita en ole käyttänyt, enkä esim. kosmetologin syväpuhdistuksia. Mielelläni en käytä kovin hajustettuja tuotteita. Joten olen halukas osallistumaan Philosophy:n tuote testausryhmään ja tuoteryhmän arviointiin, olisi mielekästä löytää iholleni sopiva tuotesarja. Tällä hetkellä aika ja rahat menevät eri tuote valmistelijoiden kokeiluin, enkä ole vielä löytänyt omaa merkkiäni.

- Ikääntyvä iho 56 v

Olen 41 vuotias kosmetiikkafriikki, lopetin tupakoinnin noin kuukausi sitten ja samea. pintakuiva ihoni tarvitsee hieman lisäpotkua kirkastuakseen. Käytän paljon ihonhoitotuotteita ja kokeilen eri merkkejä ja tuotteita, mutta tämä kuorinta on vielä kokeilematta. Philosophy on merkkinä kyllä tuttu ja hyvinkin mieluisa.

- Johanna

Haluaisin ehdottomasti mukaan testiryhmään! Tämä kolmen lapsen äiti kaipaisi itselleen jotain arjen luksusta ja piristystä. Philosophyn kosteusvoidetta olen käyttänyt joskus, joten haluaisin kokeilla, onko kuorinta-aine yhtä ihanaa :)

- Henna

Käytän ainoastaan yhtä ja samaa kuorinta-ainetta, käytössä aina sama tuotemerkki. Hyvästä hankala luopua. Siksi olisikin hyvä kokeilla myös jotain uutta, joka voisikin ollakin parempi kuin tämä mitä minä nyt käytän.

- nuorekas 50+

Auringosta vaurioita ja pigmenttiläiskiä. Apua näihin etsin. Myös ystävilläni samoja jutttuja.

- Marjuli

Olen 56.v nainen ja ihoni on pintakuiva ja varmaankin jo parhaat päivänsä nähnyt. Juonteita on kerääntynyt reilusti parin viimeisen vuoden aikan. Kiitos auringon jota olen kyllä ottanut aika runsaasti. Kuten tuotteesta kerrottiin että tämä kaksivaiheinen kuorinta tasoittaa ihoa, juonteita ja ihon sävyä. Kuorinta on ihanteellinen ikääntyvälle tai auringon vaurioittamalle iholle. Tämä olisi juurikin hyvä minulle :D

- Satu

Minulla on couperosa-iho ja muuten ohut sekaiho. Lapsuudessa ja nuoruudessa iho on saanut paljon aurinkoa ja nyt vanhempana se näkyy. lisäksi pientä ryhelmää, joka ei lähde millään pois.

- aurinko

Olen urheileva nuori nainen. Teen toimistotyötä, jossa iho kuivuu herkästi. Muuten ihoni on sekaiho, ja välillä hyvinkin aktiivisesti "kukkiva". Olen testannut monia erilaisia kuorintavoiteita, mutten vielä löytänyt mitään tiettyä suosikkiani. Olisi hienoa päästä kokeilemaan tämän tuotteen nuorentavaa vaikutusta omaan ihooni. Uskon, että jakamani kokemus voisi auttaa monia muita ikäisiäni naisia löytämään mahdollisen ratkaisun iho-ongelmaansa.

- Mira

Haistelin trumpettikukkaa ja ongelmana on nenänalue joka ei nyt siedä auringoa. Huomasin että ke ja su kuorinta pitää alueen kunnossa. Onko myös tämä tuote sellainen!

- nenänpää

olen vuosia ollut pääsääntöisesti oriflamen käyttäjä ja nyt olisi oiva tilaisuus kokeilla muuta mielenkiintoista tuotetta

- minäkö se olen

Sekaihotyyppi, kuivaa ja cuperosaa. Ihoni on jo parhaat vuotensa nähnyt, mutta saattaisihan se vielä virkistyäkin, jos löytyy hyvä tuote

- Pirjo

Olen 38-vuotias nainen. Minulla on ongelmallinen sekaiho. Talven jäljiltä iho on kuiva ja karhea ja väriltään harmaa, leuka, nenä ja otsa rasvoittuvat ja leukaan tulee finnejä. Kaipaisin ihooni hehkua ja raikkautta.

- Santra

Olen 47 v mimmi. Aikaisemmin ihoni on ollut sekaiho, mutta viime aikoina tuntuu pintakuivalta. Iho näyttää kuivana ryppyiseltä ja elottomalta. Hoidan ihoani, mutta näköjään väärillä tuotteilla.
Olen innokas tutustumaan uusiin ja parempiin tuotteisiin ja jaan ilomielin kokemukseni muiden kanssa.

- Riitta

Olen kohta 54 vuotias nainen ja olen miettinyt miten saisin ihoni näyttämään nuorekkaammalta - ihossa on punakkuutta ja pigmenttiläiskiä sekä iän tuomia "nystyröitä". En ole pahemmin hoitotuotteita käyttänyt kun en ole osannut valita aineita, mutta nyt olisi jo pakko jotain tehdä!

- Keltase

Nainen parhaassa keski-iässä, iho talven jäljiltä kuivahko ja kutiseva couperosa-iho. Vitamiinikuorinta tekisi nuupahtaneelle, hiihtoladuilla kuivuneelle iholle varmasti ihmeitä ja valmistaisi ihon tulevaan kesään, ja uusiin työhaasteisiin, jotka alkavat pääsiäisen jälkeen.

- Manna

ja vielä työelämässä, vaikka eläkeikä on jo täyttynyt. Nyt tarvitaan kaikki hyvät keinot käyttöön ihon hyvinvointiin sillä kasvot kuin hiuksetkin ovat käyntikortti.

- Vielä virtaa

Olen nuorekas mutta ikääntyminen alkaa näkyä ja juonteita ja joku värivikakin näyttäytyä kasvoilla. Vuorotyöntekijä, jolla ei aina aikaa hoitaa ihoaan. Apteekin kosteusvoide saanut riittää. Virkistyisiköhän koko ilme tällä tuotteella ja pääsisin asiakaspalveluihmisenä ottamaan asiakkaitten kehuja vastaan?

- Tavismaija

Olen 58 vuotias, ihoni on sekaiho, keskeltä rasvoittuva ja kiiltelyyn taipuvainen. Poskissa on ollut monia vuosia pigmenttiläiskiä, joihin olen kokeillut kaikenlaisia aineita, mikään vain ei ole tehonnut. Juonteita löytyy myös, tämän ikäinen kun olen ja couperosaa, mutta niihin kohtiin ei ehkä kannattaisi kuorintaa käyttää. Yritän hoitaa ihoani parhaani mukaan, Philosophy on minulle ihan uusi sarja ja olisi tosi mahtavaa päästä kokeilemaan ja raportoimaan, auttaako tämä tuote pigmenttiläiskiin ja saako ihon hehkumaan!

- Stella

Täytän kohta 50v. ja ihoni on tyypillinen sekaiho: pintakuivuutta, t-alueen rasvaisuus, mustapäitä ja toisinaan finnejä eli tässä mielessä sama kuin jo teini-ikäisenä. Vanhemmiten iho on ohentunut ja kimmoisuus vähentynyt - pieniä ryppyjäkin jo ilmaantunut. Kiitos ihon rasvaisuuden, rypyt ovat pieniä :-D Olen aiemmin käyttänyt tältä tuotesarjalta puhdistusaineita ja seerumeita, olen ollut todella tyytyväinen. Tätä tuotetta kokeilisen todella mielelläni!

- Titityy

Ikää 54 vee, mutta iho aika hyvässä kunnossa. Hoidettu on ja urheiltukin. Kaipaisin kyllä heleyttä ja kirkastusta ihoon. Maksaläiskiä ei ole ja mielelläni ehkäisisin ne. Kokeilen mielelläni uutta.

- Johanna

Herkkä iho, paljon ulkoilua ja auringossa oloa sen myötä. Olisi kiva päästä tuotetta testaamaan :)

- Aurinko68

Olen 27-vuotias nainen, jonka iholla alkaa jo näkymään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Ihoni aina ollut ongelmallinen: pintakuiva sekaiho, jossa on usein epäpuhtauksia. Pitkäaikainen vaiva on myös couperosa. Iho näyttää usein elottomalta, mutta couperosan takia oikean kuorivan tuotteen löytäminen on ollut haastavaa. Olen etsinyt tuotetta, joka olisi tehokas, mutta samalla tarpeeksi hellävarainen.

- Sopfy

Voiskohan tähän vielä jokin tehota?

- Ärrä

Olen 54-vuotias. Ihoni on aina ollut nuorekas ja terve, mutta noin vuoden sisällä muuttunut selvästi ja olen nyt hieman hukassa ihoni uusien tarpeiden kanssa. Aiemmin riitti kevyt perusvoide kesät talvet, nyt ihoa pitäisi hoitaajotenkin enemmän, mutta miten?

- met

Olen 36-vuotias nainen Lapista. Työskentelen ulkona kovallakin pakkasella ja ihoni on talven jäljiltä huonossa kunnossa. Pintakuiva ihoni on eloton ja väritön. Haluaisin selvittää miten voisin saada ihoni taas hehkumaan. Mielelläni raportoisin teille miten tuote on vaikuttanut ihooni joka on käsrsinyt ääriolosuhteissa Suomen Lapissa! :)

- Katariina

Täytettyäni 50v elokuussa olen alkanut huomata, että ihoni tarvitsee todella paljon enemmän huolenpitoa kuin aiemmin. Iho on sameampi ja pintakuiva, enkä oikein tiedä millä sitä hoitaisin. Olisiko tämä kuorinta ja C-vitamiini ehkä ratkaisu, jolla saisin vielä heleän ihon. Haluaisin mielelläni kokeilla :-)

- Iiris66

Olen reilusti päälle 50v ja kasvoni ovat valmiit kokeilemaan jotain uutta.

- arriip

Olen 54 v "neitonen" ja tuintuisi että juuri minä olisin todella hyvä testikohde ko tuotteelle jo ikänikin puolesta koska tähän ikään mennessä kasvoni ovat "kokeneet kovia" ;)
Uskoisin että tuotteen testistä saisin hyvää materiaalia kuinka sen vaikutukset näkyvät iäkkään naisen iholla,,, Olisi todellakin mielenkiintoista nähdä vaikutukset.

- -mimmu-

Kuperoottisen ja kuivan ihon haasteet riittävä kosteus. Kuorintaa pitäisi suorittaa, mutta kuperoottisuuden vuoksi arastan. Mielenkiintoista jos toimii. 47 v.

- Kaisa

Olen 24-vuotias nainen. Kasvojeni iho on palanut auringossa liiankin useasti ja saanut aikaan omia vaurioitaan ihossani. Ihoni on myös herkkä, sekä hyvin pintakuiva samaan aikaan. Olen kokeillut monen eri valmistajan tuotteita, mutta sitä täydellistä tuotetta iholleni en ole vielä löytänyt. Josko tämä tuote olisi SE tuote iholleni? Olen myös enemmän alkanut kiinnostua c-vitamiinin käytöstä ihonhoidossani ja tätä kuorintaa olisi mielenkiintoista päästä testaamaan.

- Jimsku

Olen hoitanut kiitettävästi ihoani.
Kova halu yli kuusikymppisellä olisi kokeilla jotain uutta.

- Arsi

Täytän viikon päästä 50-vuotta. Ihoni on herkkä punatukkaisen iho, joka punottaa helposti, mutta on kuitenkin hiukan rasvainen. Auttaisiko tämä tuote tasapainoittamaan ihoani?

- Vee

Olen 51 vuotias- mielestäni nuorekas mutta pigmenttiläiskät valtaavat jo kasvoja . Apua tarvitaan :)

- Tiina

Olen 38-vuotias ja olisi todella ihanaa päästä testaamaan tuotetta.
Ihoni on epätasainen väriltään ja on juonteita sekä pigmenttiläiskiä. Olisi hauska kokeilla löytyykö apu tuotteesta.

- Apuva

Olen 47 vuotias ja ikääntymisen merkkejä alkaa näkyä ihossa. Olen ollut koko ikäni aikamoinen auringonpalvoja ja herännyt sen tuomiin ihomuuutoksiin vasta ihan viime vuosina. mm. tummempia kohtia ihossa. Olisi todella mielenkiintoistak okeilla onnistuuko näitä vaurioita korjaamaan tai edes vähän tasoittamaan kotikonstein. Lisäksi teen töitä koko päivän näyttölaitteen ääressä, joka myös rasittee ihoa ja iho tuntuu kaipaavan tuplamäärän kosteutusta.

- Meikku

minä se olen, kun on tuo ihonhoito jäänyt retuperälle, ikää on 64 vuotta. Minussa tuotteen toimivuus varmasti näkyisi.

- kaitsu

Näin 30-vuotiaana ihossani jo alkaa näkyä kaikenlaista, elämän kovat käänteet havaittavissa ihon kunnossa. Muutenkin hankala iho. Olisi aivan ihana päästä testityhmään! Hyvin pienituloisena on harvoin varaa mitään uutta muutenkaan kokeilla.

- Voiei87

Olen 53-vuotias nainen. Minulla on aina ollut kesäisin pisamia. Nyt iän karttuessa kasvoilla on myös häiritseviä pigmenttiläiskiä. Toivoisin tulevani valituksi testiryhmään, kun vielä ehkä jotakin olisi korjattavissa :).

- Hanna63

Hei! Olen aikuinen yli 6-kymppinen itsestäni huolehtiva nainen. Iho ohenee, rasva häviää vaikka mitä tekisi. Iho myös kuivuu: uskoisin hyötyväni ko. testituotteesta :)

- Attilia

Hei
Olisi ihanaa päästä testiryhnään mukaan, ihoni on kuiva ja eloton, pigmenttiläiskkiä löytyy, kesä aurinko taas tuo niitä lisää, Kaikkea on kokeiltu, olisiko tästä tuotemerkistä raikastamaan keski ikäisen naisen ilmettä?

- Mimmi

Olen 50-vuotias, normaali ihon omaava nainen. Työssäni joudun käyttämään suusuojainta päivittäin, mikä näkyy kasvojen ihossa. Väsymyksen ja stressin tuomat ihomuutokset näkyvät myös. Olen aina ollut huono valitsemaan sopivia ihonhoitotuotteita ja siksi pitäytynytkin vuosikaudet samoissa tuotteissa. Siksi olisi kiva päästä kokeilemaan jotain uusia tuotteita.

- kasi66

Olisi mukavaa päästä testaamaan uutta tuotetta. Olen 39-vuotias ja lasten kanssa valvotut yöt näkyvät kasvoilla, joten nuorempaa ja raikasta ilmettä kaipaisin kovasti. Ihoni on sekaiho, nenä ja leuka rasvainen muualta kuivahko. Silmien alle on muodostunut juonteita ja iho on muutenkin epätasainen ja samea talven jäljiltä.

- Takkuli

Olen 57 v, ihoni on pintakuiva/kuiva, muuten hyvä mutta rypistymään alkaa ja pigmenttiläiskiä löytyy. Olen kokeillut kaikenlaisia kuorintoja/naamioita, vielä ei ole löytynyt sitä oikeaa. Olisin halukas testaamaan, löytyykö tästä apuja.

- Sussu

Olen 30-vuotias nainen, joka on kärsinyt aina sekaihosta sekä pigmenttihäiriöistä. Kevään tullen katupöly saa ihon reagoimaan vielä voimakkaammin, joten olisi mielenkiintoista kokeilla miten tämä tuote vaikuttaisi ihon kuntoon.

- Noora

Haluaisin testiryhmään siksi kun haluaisin löytää oikean tuotteen ongelmaiholleni.Olen kokeillut eri merkkisiä tuotteita,jotka eivät soveltuneet minulle.
Odotan onnolla pääsenkö testiryhmään.

- Marianne

Kuusikymppisen kuiva iho kaipaa hoitoa!

- Kuusikymppinen

30+ nainen, jolle ihonhoito noussut merkittäväksi jutuksi iän myötä. Nykyään huomaan paljon helpommim eron ihon voinnissa ja siksi myös haluan panostaa siihen.

- Minnakoo

Neljääkymppiä lähestyvä nainen, joka kärsinyt pahoista pigmenttihäiriöistä kesäisin jo useita vuosia. En ole löytänyt apua tähän vaikka erilaisia keinoja kokeiltu. Myös ikääntymisen merkkejä alkaa näkymään, ihoni on pintakuiva ja ajoittain myös aknea. Olisi virkistävää päästä kokeilemaan jotakin uutta ja ennen kaikkea jos löytyisi tuote joka auttaisi pitkään jatkuneissa haasteissa kasvojen ihon kanssa.

- Sannu

olen nuorekas 60v täyttänyt mutta ihoni kaipaa kaikkea hyvää ja hempeää

- miä

Pitäisi löytää hyvä kuorinta-aine herkälle 53-vuotiaalle iholle.Tähän mennnessä löytynyt yksi ainoa kaikkien testattujen joukosta.Tätä merkkiä en olekaan kokeillut,en ollut edes ennen kuullut,joten olen hyvä koekaniini.

- Leena

Tuote vaikuttaa mielenkiintoiselta ja nyt keväällä olisi hyvä aika sitä kokeilla ennen kesää ja aurinkoa :)

- Pirjo

Olen kuusikymppinen, nuorekas mummi .Ihossa kuitenkin alkaa jo tuo ikä näkymään ja kukapa ei haluaisi näyttää nuorekkaalta.Olen pyrkinyt aina pitämään ihostani huolta ja nyt kiinnostunut testaamaan tätä tuotetta.

- Meisi

Olen 57v, ihoni on tosi kuiva ja pigmenttiläiskiä joitakin kasvoilla, mutta silti toukokuun Kreetan matkalla tulen nauttimaan auringosta

- Anita

En ole ihan nuor i,mutta nuorekas ja täysillä vielä työelämässä.Minulla on aika herkkä sekaiho ja vähän couperrosaa ;olisi mukavaa kokeilla uutta tuotemerkkiä.

- Olivia

luonnollinen, meikitön iho 61 vuotiaalla ulkoilua ja liikuntaa harrastavalla naisella. juonteet alkaa näkyä ja pienet maksaläikät muodostua.

- Vilink

Keski-ikäinen aurinkoa rakastava herkkä ihoinen kaipaa ihmettä!

- Leena

Tämä olisi ihan piristys kevään kynnyksellä päästä kokeilemaan juuri tätä tuoteryhmää minun sekaiholleni

- Taisu

Talven jäljiltä iho on kuivunut ja jokseenkin hilseilevä. Jonkinlainen tehohoito olisi tarpeen!

- emZ

Ihonhoidosta huolta pitävä 59v nainen, kaipaisi kirkastavaa hyvää kuorintaa iholle.

- Kepa

Lähestyvät vaihdevuodet alkavat jo oireilla mm. ihossa. Olen atoopikko ja hajuherkkä ja etsin aina uusia, entistä paremmin sopivia tuotteita.

- Olga

Olen 36 vuotias ja ihoni on herkkä sekaiho. Minulla on jonkin verran myös couperosaa joten sopivien tuotteiden löytäminen on joskus hankalaa. Testaisin mielelläni näiden soveltuvuutta omalle vaativalle iholleni.

- Miia

Olen päälle viisikymppinen nainen ja olen aina pyrkinyt pitämään huolta ihostani. Ulkoilen paljon ja auringossa oleminen on saanut syntymään kasvoilleni maksaläiskiä jopa häiritsevän suurina, eikä mikään ole niihin auttanut. Ihoni on muuttunut nyt vanhemmiten ja varsinkin talven jälkeen elottoman ja samean näköiseksi, Kokeilisin mielelläni tuotetta.

- Auringon palvoja

Tätä tarvitsen 54-vuotiaaseen ihooni..

- Lillukka

Täytän 50-vuotta kesällä ja ihoni on vuosien auringonottojen jälkeen kokenut kovia. Toisista kohdista rutikuiva ja toisiin kohtiin ilmestyy edelleen ikäviä ja kipeitä finnejä. Olen valmis kokeilemaan kaikkea uutta vaikka ihmeiden aika alkaa ehkä jo ollakin ohi : D

- Eija

Lähes kaikkea olen kokeillut ,toivo elää vielä.

- Aave

Ympärivuotisen työmatkapyöräily näkyy 42-v. iholla.
Ihoni on pintakuiva mutta rasvoittuu helposti ja herkkä (couperosa) .Uskon että tästä tuotteesta on apua ja ihoni tarvitsee juuri tätä tuotetta talven pakkasten jälkeen ja vitamiinia kuorinnan muodossa uudistuakseen kevääseen.

- Sanna

Ikää tullut yli viidenkympin, aurinkoa tullut joskus otettua mikä näkyy pigmenttiläiskinä, jotka vielä pienehköjä, nyt talvella tuntuu että olen juuri se harmaa konttorirotta, ihoa myöten.

- W1zard

Olen 33 vuotias, ihooni on alkanut tulla entistä enemmän mustapäitä ja välillä ihoni näyttää harmaalta ja ei yhtään eloisalta. Käytän kasvovettä ja silloin tällöin jotai kuorintoja mutta ei ole vielä vastaantullut mitään tuotetta mitä ehdottomasti aina käyttäisin. Minulla on seborrea ja kuivia läiskiä ilmestyy ihooni silloin tällöin, jotain oikein puhdistavaa tuotetta kasvoni kaipaisivat ja olisi mukava testata tätä.

- Suvi

Ikää 47, vaivana sekaiho, couperosa ,maksaläiskät ryppyjä.... Olisikohan tästä kuorinnasta apua näihin?

- Minttu70

Olen käyttänyt ihonhoitotuotteita vähänlaisesti. Minulla on eloton iho ja olen nyt innostunut vuosiin hoitamaan ihoani, lun 40-vuotts lähestyy. Olidin innokas kokeilemaan ja s löytämään itselleni sopiva tuotteet, jotka tosiaan toimisivat.

- Riina

Olen käyttänyt pääasiassa kahden valmistajan tuotteita. Nyt olisi sopiva aika vaihdolle. Vaikuttaa mielenkiintoiselta vaihtoehdolta, jota mielelläni kokeilisin ja käyttäisin ehkä pysyvästikin.

- Mariia

Olen yli 5-kymppinen tytteli ja tykkään pyöräillä ja oleskella auringonpaisteessa - siitä seuraa sitten pigmenttiläiskiä poskilla - ei kiva! Olen enemmän kuin valmis kokeilemaan tätä tuotetta!

- Aurinkoa palvova pyöräilijä

Olen 48 v. minulla on on mix iho. Still some acne, very oily forehead, and nose but dry checks and eyes. Already wrinkles . I tried for some time este laude supreme which I liked as was thick and I liked thick. But too expensive for me, then I tried one from L'Oréal, but no too thin, is amazing but now I use one from Lidl, is thicker but not as the one of louder, I need a middle cream of better quality and not so expensive. There are many but hiw to choose and recommend . I hope I be the one.

- Jessica

Olen ihoani ja itseäni välillä hyvin, välillä laiskemmin hoitava 60-vuotias nainen. Juonteita on jo tässä iässä näkyvissä ja iho tarvitsee nyt selkeästi erilaista hoitoa kuin aikaisemmin. Kosteus, puhdistus ja kuorinta varmasti kaiken a ja o. Tuote vaikuttaa raikkaalta ja mielenkiintoiselta, Olisin iloinen, jos valitsisitte minut ryhmään. Lupaudun testaamaan tuotetta vaaditun ajan ja Kerron kokemuksistani mielelläni, avoimesti ja selkeästi!

- jJansku

Omaan auringon vaurioittaman ihon, joten tämä tuote tulisi todella tarpeeseen.

- ananas

Olen 42-vuotias ja ihonhoito on valitettavasti jäänyt lapsien (= 10 vuoden) ajan ihan retuperälle ja tulokset varmasti tulevan näkymään testijakson aikana. Ihoni on osittain jopa hilseilevä ja sen haluaisin saada kuriin.

- Satu

Ikä näkyy ja tuntuu ihossa. Ihoni on kuiva ja kasvoihin on lyhyessä ajassa ilmestynyt maksaläiskiä. Etsin sopivaa tuotetta kuivan ihon hoitoon. Olisin innokas kokeilemaan tuotetta.

- Lis

Ihan täydellistä! Kiinnostun helposti uutuus-tuotteista ja sarjoista. Ennen ostopäätöstä testaan näytteet. Nyt ihana mahdollisuus testata tuotteita kunnolla. Jo hyvännäköiset pakkaukset houkutelevat. Sekaihon omaava ajoittain aknestakin vielä kärsivä 50 v nainen.

- Ellu67

Olen 46-vuotias ja katson olevani juuri sopivan ikäinen tämän tuotteen testaajaksi!Ihoni on nimenomaan vaurioitunut auringosta sekä miinulla on pigmenttiläiskiä ja ihossa on juonteita. Joita en ole kyllä onnistunut muilla aineilla pienetämään edes! Mielelläni testaisin tuotetta,jos se olsi minullekkin sitten sopva :)

- Ruusukulta

Olen käyttänyt silmänympärysvoidetta ja pitänyt siitä kovasti. Nyt pitäisi löytyä jokin hyvä voide, kun alkaa tuota ikää tulla lisää ja ne läiskät, jotka aikaisemmin olivat pisamia, ovat muuttuneet isoiksi läimisköiksi, joita maksaläiskiksi kutsutaan. Varsinkin otsa on kesäisin kuin pakanamaan kartta, koska se on niin kirjava.

- Lena

olisi mukava päästä kokeilemaan jotakin uutta tuotetta

- kirsi

Sarjan jotain muita tuotteita on ollut aikaisemmin käytössä. Tämä olisi nyt aivan ehdoton ykkösjuttu päästä testaamaan, pintakuivalle iholleni. Miliumit alkavat pian vallata poskipääni!

- Rusina

Juuri viisikymppinen herkän, pintakuivan ja cupperosa ihon kanssa kamppaileva nainen. Talvet on julmia ja tuuliset viileät ilmat keväällä eivät ole sen armollisempiakaan. Jottaoin täytyy tehdä :)

- Wiolatiina

Olen 62-v ja olen huomannut ihossani muutoksia , Ennen mieluimmin rasvainen ihoni on nyt sekaiho ja kaipaa kosteutta. Ihon kuorinta tekisi varmaan hyvää !!!

- Hymy

Olen 43 vuotias ja huomaan iän myötä tulleet ongelmat. Ihoni on käynyt herkemmäksi mutta ollen kuitenkin edelleen sekaiho ja melko rasvainen. Ilolla jaan kokemukset toisille ja olen itsekin löytänyt hyviä tuotteita juuri toisten jakamien kokemusten kautta. Haluan siis kokeilla tuotteita, mutta myös jakaa kokemukset toisille.

- Keettu

Ikää on jo melko paljon (68), mutta haluan silti hoitaa itseäni ja ihoani. Olen valmis kommentoimaan myöskin miten toimi. Pigmenttiläiskiäkin löytyy ja aurinkohan ei tee pelkästään hyvää iholle,

- Leila

Olen kokeillut muita tämän sarjan tuotteita ja kuullut philosophyn kuorinnoista pelkkää hyvää. 40 vuotta lähestyvä ihoni janoaa varsinkin nyt talven jälkeen kuorintaa. Olen innokas eri kuorintavoiteiden (ja muunkin kosmetiikan) testaaja ja tykkään vertailla eri sarjoja. Tämä kaksinvaiheinen kuorinta kuulostaa todella mielenkiintoiselta!

- Anne

Testaisin tuotetta mielelläni ja kertoisin kokemuksesta. Ikä 56 v.

- Rideli

Ihana kevät saapunut , minulle se tietää pigmenttiläiskien lisääntymistä kasvoihini. Ihossani on isot huokoset ja haluisin hehkua ja pirteyttä kasvoilleni. Ehkä tämä tuote voi osaltaan auttaa ongelmissani.

- marjut

Iho on rasvoittuva mutta pintakuiva. Ryppyjä alkaa jo näkyä. Silti ihossa välillä näppylöitä ja sameutta

- Kipa

olen 57 vuotias mutta silti nuorekas ja pukeudun myös nuorekkaasti haluan pitää itsestäni erittäin hyvää huolta käytän tällä hetkellä Glinique tuotteita minulla on hiukan ruskeita pilkkuja ihollani hiukan siellä täällä joten olisin kiinnostunut kokeilemaan jotain sellaista tuotetta joka todella uudistaa ihon.

- Helen

Ihoni on punaisuuteen taipuva, nyt aurinkoakin saanut, couperoosaa poskipäissä, pigmenttiläisäkin kukoistaa poskella. Tämä tuote on minulle aivan uusi, iloitsisin todella paljon vitamiinikuorinnan tuomasta hyvästä olosta.

- emppis 62

Kävin eilen (4.4.) kasvohoidossa ja kosmetologi totesi, että kasvojen iho kaipaa kuorintaa. En voinut vielä ostaa, palkkapäivä vasta kuun lopussa, eikä sekään ole kovin iso. Joten tulisi todella tarpeeseen. Ikääkin kohta 50, joten aika olisi jotain tehdä.!

- Ihoa kosteammaksi

37-vuotias ihoni ei ole parhaimmillaan: stressi, liian vähäiset yöunet ja ihonhoidon laiminlyönti ovat jättäneet jälkensä. Nyt on pakko tehdä muutos ja ottaa myös kunnon tuotteet avuksi!

- Kaktus

Nuoruuden acne jätti arpia josta on jääyt jälkiä poskiin Viisikymppisen ihon kimmoisuus on vähentynyt erityisesti suupielten kohdalla. Hakusessa tuotteita jotka kirkastavat ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Mieluiten mahdollisemman miedon tuoksun kera.

- Lounatuuli

olen 51vuotias ja ollut köyhä jo vuosikymmenen verran, ei kampaamoa, ei kasvohoitoja, jalkahoitoja tmv.. halvimpia voiteita ostettava mitä on. Iholla näkyy vanheneminen ja talven kuiva/kylmä ilman vaikutukset, samoin stressin, huolen ja masennuksen. Olisi huikeaa nähdä että jokin tehoaisi minunkin ihooni.

- delfiini

Aurinkoa on tullut otettua runsaasti. Nyt seitsenkymppinen iho tarvitstsi "ihmeitä". Siispä testaus kiinnostaa.

- AURINKO

60 vuoden ikä on jättänyt merkkejä ja muutoksia ihoon. Näkyy maksaläiskiä ja muita tummempi kohtia. Ihoni kuivuu herkästi. Kasvoni kaipaa hemmottelua ja laadukkaita tuotteita.

- Sirppuu

Minulla on ollut pisamia pienestä pitäen ja taas kesän koittaessa niitä tulee lisää. Olen nykyään 33-vuotias ja osaan peittää ihoni paremmin kuin nuorempana. Auringonsäteet tekevät kuitenkin nopeasti tehtävänsä kesäaikaan. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan uusia kikkoja :)

- Marde

Haluaisin tietää sopisiko tuotteet iholleni. Olen 35-vuotias, ihoni haasteellinen, kuiva ja rasvainen ja pigmenttiläiskiä on tullut.

- Ansu

en ole ikinä käyttänyt kosmetiikkatuotteita kuin satunnaisesti ja ikää on 53. kasvot on punertavat aina ja kerran viikossa tahtoisin saunavuorollani testata miltä kuorinta tuntuisi kuiviin kasvoihini joissa jo iän tuomia epäpuhtauksia

- ippoliina

Philosophyn tuotteet ovat olleet juuri sitä mitä ihoni on kaivannut jo vuosia. Kuorinnasta toivon, että se toisi takaisin luonnollisen hehkun iholleni, joka on ruuhkavuosien ja univelan myötä kadonnut.

- Hemppis

Olen 61-v. nainen, joka ei pelkää juonteita tai muita elettyjen vuosien merkkejä. Omasta mielestäni pidän melko hyvää huolta kasvojen ihosta puhdistamalla ja kosteuttamalla sitä. Kuorintavoide on jäänyt vieraaksi ja olisi hyvä oppia käyttämään sitä, koska se antaa hyvän pohjan muulle hoidolle. Ihoni on pääsääntöisesti kuiva, pisamainen, helposti auringossa palava.

- mukkula

Olen 54 vuotias ja juonteita on alkanut kasvoihin tulla. Kokeilisin mieleeni tuotteen nuorentavaa vaikutusta.

- Paupi

Haluaisin kokeilla tuotetta, olen 62 v. ja ihoni on mielestäni ollut aika hyvä couperosaa lukuunottamatta. Nyt on kasvoihin ilmestynyt ryppyjä ja maksaläikkäkin, jota olen erinäisin keinoin koittanut vaaleentaa huonolla menestyksellä. Auttaisikohan teidän tuotteenne iho-ongelmiini?

- maksaläikkä

30 vuotta meni ilman aurinkorasvaa, iho ei koskaan palanut. Nyt 42-vuotiaana kasvoilla todellakin näkyy aurinko pigmenttiläiskinä, lisäksi talven kuivattama ihoni kaipaisi virkistystä ennen kesää!

- Wee

Olen 39-vuotias nainen. Ihotyyppini on pintakuiva sekaiho, jossa ongelmana ovat ihon kirjavuus, couperosa-piirteet, epäpuhtaudet, suuret ihohuokoset, pigmettiläiskät sekä ikääntymisen tuomat juonteet. Haaveilen kauniista ihosta, ja koska ihoni ei kestä mekaanisia kuorinta-aineita, toivon pääseväni kokeilemaan tätä entsymaattista kuorintaa. Olisiko tämä viimein se aine, jota ihoni on odottanut?

- Angela

Täytän kohta 50 ja en ole vielä ikinä käyttänyt kuorintavoidetta. Ihoni kaipaisi kuorintaa ja haluaisin nähdä kuinka väsynyt ihoni saisi elinvoimaa ja loistetta.

- Iho kuntoon

Olisin juuri ihanteellinen kokeilijapakkaus: ikääntynyt 67v, juonteikas, kirjava ihoinen, couperosaa poskilla, sekaiho. Sopivaa kuorintaa ei tunnu löytyvän.

- Dancelady

Olen 52 vuotias, ihoni on jo ikääntynyt. Kaipaa huolenpitoa ja kosteutta. Minusta on kivaa kokeilla kaikkea, kertoa kokemuksista ja tarvittaessa myös kuvata esim ennen/jälkeen kuvia.

- Ultimathule

Ihoni kaipaa kosteutta ja se on mielestäni samentunut eli ihoni oma raikas väri on hävinnyt jonnekin; eli siis tehokas kuorinta olisi varmaan paikallaan.

- Tessu

Olen kohta 52 vuotias aikuisopiskelija. Minulla on erittäin rasvainen ja väsynyt iho, jossa usein myös epäpuhtauksia. Myös värimuutoksia ja suuret ihohuokoset. Kosmetologikäynnit ovat monen vuoden takaa ja iho kaipaa kuorintaa ja kirkastusta. Tämä tuote kuulostaa minulle erittäin sopivalta. Kevätkin alkaisi mukavasti uudistuneen ihon kanssa

- Kevättä rinnassa

Päivän mittaan tuntuu, että posket ovat rutikuivat ja ne punoittaa, couperosaa. Herkkä hento iho, 30v lähestyy.

- Ippe

Ihoni kaipaa kuorintaa.
On stressaantunut ja rasittunut talven ilmoista.

- Rulla

Naamani kaipasi vähän päivitystä ja tästä olisi varmasti apua :)

- Katjuli

Olen yli 60 -vuotias pehmeän. kuivahkon ja geneettisesti ryppyisyyteen taipuvan ihon "onnellinen" kantaja. En haluaisi turvautua kohotusleikkaukseen, joten pienikin apu ryppyjen hälventämiseen olisi tervetullut.

- Malepi

Iho on kolmenkympin rajapyykin jälkeen muuttunut jatkuvasti pintakuivemmaksi ja herkemmäksi. Ihohuokoset ovat selkeästi näkyvissä, ja ihon väri on hyvinkin epätasainen ja välillä myös kovin punoittava. Tavalliset raekuorinnat eivät oikein sovi, joten tällainen, kenties hieman hellempi, kuorinta voisi olla juuri sitä, mitä ihoni kaipaa!

- Alinore

Pari vuotta sitten otsani paloi auringossa ja sinne jäi tumma pigmenttijälki joka vain korostuu kesällä enemmän kun se saa vähän aurinkoa. Olen kahden tarhaikäisen opiskeleva 37v. äiti joten ruuhkavuosien iho kaipaa kyllä piristystä ja kirkastusta ihon väriin.

- Sara

Minulla on ilo työskennellä energisten oppilaiden kanssa päivisin. Mutta miltä näyttää jo 57- vuotias ope!? Vuosia olen käyttänyt Lumenen tuotteita. Olisi varmaankin jo aika kokeilla jotakin muuta. Ihoni on ollut todella hyvä, mutta nyt kahden viimeisen vuoden aikana ikääntymisen merkkejä on havaittavissa. Kasvojeni T-alue on alkanut hilseillä. Todella hienoa, että annatte mahdollisuuden johonkin mukavan piristävään hyvinvointiin.

- philosophytar

Pintakuiva, hormonaalisesta ehkäisystä kärsivä ihoni on samea ja siinä on paljon mustapäitä, Ihoni on kuitenkin paksu ja kestävä, joten olisi hyvä kokeilla kunnon kuorintoja. Näin juuri kolmekymmentä täyttäneenä ihonhoitoon täytyisi alkaa panostaa kunnolla ennaltaehkäisten ihon ikääntymistä. Kuulas iho olisi toiveissa kesäksi :)

- Saaga2

Olen aiemminkin ollut testaamassa uutuustuotteita ja tällä hetkellä etsin juuri uutta hyvää kuorinta ainetta. Ihoni on pintakuiva ja epätasainen väriltään jotenuskon että tämä tuote olisi minulle siksi juuri loistava

- e

Raskauden jälkeen ihoni on kuivempi kuin aikaisemmin. Samalla huomaan, että ihonhoitotuotteeni saavat ihon tuntumaan rasvaiselta. Olisi varmasti aika tarkastaa omat ihonhoitotottumukset tässä vaiheessa.

- Wiima

Raskauden aikana sain maksalaiskät otsaan ja poskipäähän, ja siinä ne on ja pysyy. 7 vuotta niille on tehty ihmeitä. Eikä tämä juuri mittariin pärähtänyt 37 vuotta tee ainakaan vuosista armollisempia näinä ruuhkavuosinaika. Väsymys ja kiire näkyy iholla ja olen saanut ensimmäisiä juonteita kasvoihin. En usko enää ihmeisiin, mutta ei tässä enää auta lannistua.

- Heidiliu

Pintakuiva iho, ajoittain hormonaalisia näppyjä varsinkin leuan alueella ja kesällä helposti ilmestyvät maksaläiskät poskipäille. Ikä 45v. Olisi ihan superhienoa päästä testaamaan tätä tuotetta:)

- Kirsi

Atooppinen ihottuma tuli kasvoille 55 vuotiaana ryppyjen kera. Olisipa mahtava kokeilla kosteuttaako ja ravitseeko tämä tuote ihon jälleen hyväksi. Kesäsaunaankin voisi sitten uskaltaa...

- Helenamar

Olen katsellut kiinnostuneena Philosophyn tuotteita, mutta en vielä ole kokeillut mitään. Ihoni on viimeisen vuoden aikana muuttunut itselleni oudoksi. Olen aina kärsinyt rasvoittumisesta ja aknesta, mutta nyt poskipäät ovat muuttuneet cupperoottiksi. Ja kesällä tulee taas pigmenttiläiskiä, jolloin ihoni on entistä kirjavampi. Tästä tuotteesta saattaisi olla minulle apua.

- Iraijjai

Hei!
Väsynyt ja stressaantunut ihoni kaipaa nimenomaan c-vitamiinia, jota sisäisest jo käytän.i
Toivon sydämestäni, että pääsen testiryhmään:)!

- Elise

Ikää 42v ja haluaisi kokeilla jotain uutta, kun tähän asti käytössä vain kasvovaahto ja päivä- ja yövoide

- Annetar

Rakastan aurinkoa, mutta ihoni ei ole samaa mieltä. Kun ensimmäiset auringonsäteet saapuvat, saapuvat myös pigmenttiläiskät otsaan. On kurjaa vältellä aurinkoa, sillä en ole vielä löytänyt tuotetta, joka vaalentaisi pigmenttiläiskiä. Ikää on kertynyt 37-vuotta ja toivoisin löytäväni helpotusta iho-ongelmaani. Auttaisiko tämä tuote?

- Angelia

Olen 61v eläkeläinen. Kuivassa ihossani on pigmentti/maksaläiskiä. Aurinko on tehnyt omat vaurionsa. Suun ympärillä on pystyryppyjä. Jos näillä tuotteilla saisi edes vähän korjattua vaurioita, tyytyväinen olisin.

- Mallu

Olen 48v. mutta ihoni on edelleen rasvainen. Rypyt eivät niinkään ole ongelma, vaan samea ja talven jälkeen elottoman oloinen iho. Ehkä näillä tuotteilla saisin uutta eloa ihoon.

- Helmetär

64-vuotias ihoni tuntuu kaipaavan juuri C-vitamiinia näin keväisin! Toivon sen tuovan ulkoisen piristyksen lisäksi sisäistä iloa!

- Sirpa

Perheessäni on sattunut kaikenlaista vakavaa parin vuoden sisään, ja huolehtiessani kaikesta, olen vanhentunut kasvoistani ainakin 10 vuotta. Olisikohan tuotteesta mitään apua...?

- Toiveikas

Elän mielekästä oloneuvoksetar aikaa. Nyt on aikaa ihollekin, mikä on pintakuiva, iän tuomia maksapläjäyksiä ja tietennii niitä pieniä ryppyjä (omasta mielestäni). En ole koskaan polttanut, syönyt aina terveellisesti sekä harrastanut säännölliseti liikuntaa. Vuosirenkaita tuli helmikuussa 70. Olishan melkoinen ilonaihe päästä kokeilemaan uutuuksia.

- Mummeli

Mittarissa 62 v. Kohtuullisen vähällä kosmetiikalla olen hoitanut ihoani. Näin keväällä olisi ihana kokeilla jotain ihoa piristävää, pintakuiva iho kaipaa muutakin kuin vettä ja viledaa. Ja olisihan puolisonkin mukavampi katsella fressiä emäntää.

- Lapin noita

Ikää minulla on 32 vuotta ja viimeiset 3,5 vuotta ovat olleet yhtä kiirettä 2 pienen lapsen äitinä.

Olen käyttänyt jo reilun vuoden ajan parin eri sarjan seerumia ihon kirkastamiseen ja lievien punoittavien kohtien / pigmenttimuutosten vaalentamiseen / tasoittamiseen. Tuloksia on tullut jonkin verran mutta olen kiinnostunut kokeilemaan ja näkemään, mitä C-vitamiini kuorinta voisi tehdä iholleni ja auttaisiko se etenkin näin talven jäljiltä ihon värin sameuteen parantaisiko se ihoni väriä.

Sukujuuret ovat Aasiassa ja aina kaipaisi että tuotteiden testaajana olisi eri hipiäisiä niin että otanta olisi mahdollisimman laaja sekä ihon iän että ihovärien ja ihotyyppien suhteen.

- Kannitha

52v ihoni on kovalla koetuksella ulkoilun ja viisi kertaa viikossa tapahtuvan hikiliikunnan ansiosta. Ihoni on myös hyvin herkkä.

- kipa

Ihoni on pintakuiva, näyttää samealta ja harmaalta pitkän talven jälkeen, sävykin on epätasainen. Jospa tällä saisi palautettua ihon hehkun.

- Johanna

62- vuotias ihoni on ongelmallinen, kuiva osaksi, rasvainenkin paikoin, couperosa, näppylöitäkin välillä. Olisi ihana jos löytyisi parannusta näin hankien aikana, aurinkokin pahentaa, saisi kesäksi "uomia" siloteltua ja hilseilyä yms. vähemmäksi. Olisi mahtavaa kokeilla ja uskon että ois hyötyäkin.

- Sandra

Olen 47 votias ja olisin kovin kiinnostunut kokeilemaan ikääntyvälle iholleni jotain uutta ja virkistävää, joka kirkastaisi ja virkistäisi väsynyttä hoani.
Poskissa jonkin verran coupe rosaa ja kaipaisin kovasti jotain uutta ja hyvää hoitavaa tuotetta...

- telle

Ikää 35 vuotta. Olen käyttänyt jo jonkin aikaa c-vitamiini seerumia ihon kirkastamiseen ja lievien punoittavien kohtien / pigmenttimuutosten (arpien ympärillä) vaalentamiseen. Aluksi toimi hyvin ja tuloksia näkyi, nyt ei enää oikein muutosta näy. C-vitamiini kuorinta voisi olla seuraava askel.

- Kismis

Pigmenttiläiskiä, arpia tapaturmasta ja muita värimuutoksia ym. Onhan näitä "häiritseviä" juttuja jo tässä iässä, mutta jos jollain sais himmennettyä edes.. Olis kiva kokeilla tulisko muutoksia.

- Mallu

Huh mikä tilaisuus tämä olisi 23-vuotiaalle iholleni, joka on altistunut voimakkaalle auringon UV-säteilylle elämäni jokainen kesä purjehduksen sivutuotteena!

Viimeiset kahdeksan vuotta olen ihonhoitorutiinien suhteen pitäytynyt melko simppelissä linjassa (kasvojen pesu ja rasvaus aamuin illoin), sillä teininä kokeilin vaikka ja mitä kuorintavoiteita ja maskeja, mutta jättivät eräänlaiset traumat tuntuessaan turhan karkeilta ihoani vasten. Ehkäpä tämä olisi oivallinen tilaisuus tutustuttaa itseni kuorintojen maailmaan uudemman kerran?

Tämä mahdollisuus kiinnostaa minua myös siitä syystä erityisen paljon, että olen käyttänyt Philosophyn Time in a jar -kasvorasvoja sekä Purity made simple -kasvojenpesuainetta ja ollut niihin erityisen tyytyväinen. Olen melko skeptinen kosmetiikkatuotteiden suhteen ja aloitinkin Philosophyn tuotteiden käytön matkakokoisia tuotteita testaten, mutta ne vakuuttivat minut niin, että ovat jääneet normaalikokoisina osaksi jokapäiväisiä ihonhoitorutiinejani!

- omppupomppu

Ihoni on aika vaativa. Siitä syystä olen aina ollut innokas uusien tuotteiden kokeilija. Koskaanhan ei löydä "sitä täydellistä" tuotetta jos ei ole valmis uusia kokeilemaan. Kosmetiikan suurkuluttajana osaisin varmasti vertailla tuotetta muihin vastaavanlaisiin .

- Tanja

Sairauden, ja lähestyvän 50 v iän mukanaan tuomat haasteet näkyvät valitettavasti ihollani. Puoli omaisuutta olen pistänyt ihonhoito tuotteisiin, turhaan. Välillä mietin, luovunko toivosta löytää vielä minullekin sopiva tuote. Sitten taas nähtyäni tällaisia uutuuksia, sisältä kumpuaa se kadoksissa ollut ilo ja toivo.

- Virpi

Jos tämänikäiseltä pigmentiläiskä katoaa,on kyseessä todella ultrahyvä aine.Ryppyjä ei tarvitse poistaa,koska niitä ei ole. Kuorintaankokeilisin muuta kuin vuosia käyttämääni appelsiinin kuorta

- isoäiti 83v

Olen päässyt ihonhoidosta vähällä vaivalla, mutta nyt 55- vuotiaana pitäisi varmaan tsempata.

- Marlena

Olen 58 v ja etsinnässä on uusi ihonhoitosarja, koska olen kokeillut ja kokeilut monia, mutta mikään ei ole toistaiseksi tuntunut omalta. Iho on suht normaali, tietysti ikääntyminen näkyy jo.

- TarjaH

Iho kaipaisi rankan talven jälkeen kovasti hoitoa! Jospa tästä saisi kipinän hoitoon ja kevääseen :) Olisi ihana saada hemmottelua tässä muodossa.

- Maaria

Olen 66 v. Ihonhoidon mottoni on vähemmän on parempi. Ihoni oli nuorena rasvainen ja nyt se on tietysti jo vähän kuivahko. Liikun ja urheilen päivittäin ja suihkussa tulee käytyä välillä useammankin kerran päivässä. Olisi kiva kokeilla esittelyssä olevan kaltaista tuotetta.

- Mary

Olen 55 v. Ihoni on aika kuiva, aurinkoakin tullut otettua vuosien varrella kiitettävästi.Olisi mukava päästä kokeilemaan tuotettanne, miten se vaikuttaa ihon kimmoisuuteen?

- Rita

Vuosi sitten tuli 50 v täyteen ja tämä kulunut vuosi on ollut ihoni kannalta pelkää alamäkeä: veltostumista, suurentuneita ihohuokosia, ryppyjä ja juonteita. Olen ollut ihan järkkynä tapahtuneista muutoksista. Yritän hoitaa, mutta en varmaankaan oikein tai oikeilla aineilla. Mielelläni kokeilisin, olisiko tästä apua!

- Ulpukka

Keski-ikäisen punoittavan sekaihon uusi hoitokokeilu ja nuorekkuuden tavoittelu kiinnostaa

- Pirre

Kiinnostaa koska 40 vuotta tulee täyteen viikon päästä, vaalea tukka jossa punapigmenttiä joten iho myös todella herkästi auringossa palava!

- 40 is the new 20

Olen 55 v, ihoni on ohut ja herkkä, sekaiho. Edelleen on tukkeutuneita huokosia ja lisäksi tietysti ryppyjä, aina enemmän. Olen kokeillut kaikenlaista, mutta aika heikoin tuloksin. Jospa tämä olisi pelastus...

- Anne

Ikää on 57 v, ja minulla on couperosa-iho sekä pigmenttiläiskiä ja toki myös juonteita, joten olisin enemmän kuin valmis kokeilemaan tätä tuotetta!

- Hansu

Olen 52v..Ihoni on todella herkkä.Käytössäni on muita Philosphyn tuotteita,mutta tätä en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan.Tämä olisi loistava tilaisuus siihen.

- Pii

Olen 41-vuotias ja iho ei ole samassa kunnossa kun kymmenen vuotta sitten :) juonteita ja selvää ihon veltostumista on havaittavissa. Ja varsinkin n yt talven jäljiltä iho näyttää niin nuutuneelta ja väsähtäneeltä. Valmis kokeiluun!

- Ninnu

Ikää on 57v. Olen käyttänyt kosmetiikkaa erittäin vähän, joka myös näkyy ihossa "tunkkaisuutena". Ihoni on sekaiho, talvisin hyvin kuivia kohtia, joita rasvaan perusrasvalla satunnaisesti. Uskoisin tuotteen tekevän iholleni ihmeitä!

- pinni

Olen 58 vuotias Peppi pitkätossu eli punatukkainen ja pisamat valloittavat keväisin ja kesäisin, mutta siksi toivonkin pääseväni testiryhmään jotta kasvot eivät tänäkesänä olisi ihan niin pilkallisesti ja laikukkaat ja ikäkin on tuonut omat ongelmat kasvojen ihon hoitoon.

- Kikkaliini

Ikä ei saisi olla esteenä nuorekkaalle ja hoidetun näköiselle iholle. Olisin mielelläni mukana testiryhmässä, josko näin löytyisi loistotuote?

- mummi

Olen 53-vuotias, kasvojen hoidossa lähinnä kosteus- ja päivävoiteella toimeen tullut. Nyt viime päivinä olen tullut siihen tulokseen, että iho kaipaa muutakin juonteiden, pintakuivuuden ja "väsähtäneen" lookin takia. Tarkoitukseni oli lähteä etsimään jotakin kuorintatuotetta. Tämä testaaminen sattuisi nyt sopivaan ajankohtaan.

- Marihannele

Viimeiset 10 vuotta vilistäneet vauhdilla ohi , yhtäkkiä olen huomannut ihon rypistyneen ja muuttuneen ohueksi., nyt haluaisin kokeilla tuotettanne saadakseni ihoon kimmoisuutta ja kirkkautta.

- kevättä kohti

Ihoni väri ei ole tasainen..Pigmenttiläiskiä ilmestyy kesäisin. tätä olisi kiva kokeilla.

- 61 v

Olisi mukava saada tasottumaan pigmentti muutokset, etenkin huulten yläpuolelta. Ikää on 52-v, joten raikkautta voisi toivoa kasvoille kokeilemalla uusia tuotteita.

- Memmu

Olen saanut LivBoxin, eli BetteBoxin kautta tutustua jo ihonkuorinta tuotteisiin ja olen ollut oikein tyytyväinen sekä innostunut kokeilemaan tästä sarjasta kaikkea uutta,aivan mahtava tuotepari ainakin kuorinta tällaisenaankin,mutta jos luvassa on parempaa.....niin yes,olen valmis

- Nappi

Haluaisin kokeilla tätä koska ihossani on pigmenttimuutoksia, epätasainen sävy, juonteita ja se on muutenkin nuutuneen näköinen. Ihoni tarvitsee C-vitamiinia!

- Virpi

Haluaisin kokeilla tätä kuorintaa, sillä se sisältää c-vitamiinia. Vois sopia täydellisesti iholleni. Tämän ikäiselle voi olla kokeilemisen arvoinen tuote.

- Anneli1965

Kasvoissa on pigmenttiläikkää, jonkun verran epätasaisen värinen, muuten sekaiho. Ikää 44. Kuorinta tekisi varmaan hyvää, testaisin mielellään tuotetta. Toivoisin apua pienoisiin pigmentti jälkiin..

- Meppi

Jo reilusti seniori-ikään ehtineenä en ole löytänyt itseäni tyydyttävää kuorinta-ainetta. Olisiko tämä se??
Seka-iho on muuttunut kuivahkoksi ja kirjavaksi ja ennen niin hyvinvoiva ihoni on nyt vain muisto entisestä.

- heli

Kuivan huoneilman kuivattama ja juonteista hilseilevä iho kaipaa pirteyttä ja eloa talven jäljiltä.
Couperosa iholleni ei sovi rakeiset kuorinta-aineet.

- Marjut

Philosophy on yksi lempimerkeistäni, mutten ole kokeillut kuorintaa. Ikääntyvä ihoni kaipaa apua - ihon sävyn, juonteiden ja tasaisuuden suhteen., varsinkin pitkän ja pimeän talven jälkeen olisi mukava löytää uutta hehkua kasvoille.

- Tuulis

Olen kärsinyt ongelma ihosta nuoresta asti, syönyt lääkekuureja ja koittanut ihonhoito tuotteita a:sta - ö:hön, näitä en ole koittanut, olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan olisiko näistä apua iho ongelmiin ja jos vihdoin reilu 30-vuotiaana pääsisi ongelmista eroon.

- Toivoton 31v

Olen piakkoin saavuttamassa viisikymppisen iän ja ihoni on hyvin pintakuiva, joten kuorinta tekisi sille hyvää. En ole kuitenkaan onnistunut vielä löytämään herkälle iholleni sopivaa tuotetta.

- Nipsu

Ihossa ei ole suurempia ongelmia paitsi että en voi käyttää kuorintaa jossa on rakeita, nyt olen etsinyt jotain kemiallista. Ikä 56

- Roo

Olen vasta löytänyt tämän tuotemerkin ja pitänyt kokeilemistani tuotteista. Keski-ikäisen sekaihoisen iholle tämä tuote olisi varmasti loistava. Kokeilisin mielelläni.

- Ss

Epätasaisen värinen ja sairastamisen jälkeinen ankean harmaa ihoni kaipaisi tasoitusta, uudistusta ja piristystä!

- Hehkua vailla

Juuri 60 vuotta täyttäneenä haluaisin väriä ja piristystä herkälle, elottomalle ja kuivahkolle kasvojen iholle. Maksaläiskätkin saisivat häipyä tai edes vaaleta. Harvemmin olen ihoa kuorinut, mutta nyt voisi kokeilla jotain uutta.

- Rapsu

Tätä sarjaa olisi kovin mielenkiintoista kokeilla. Ihokin on talven jäljiltä samea ja väritön. Toivottavasti tästä sarjasta olisi apua ikääntyvälle iholle.

- Päivikki

Olen 62-vuotias, joka ei haikaile eläkkeelle.
Innokkaana kokeilen aina uutta, myös kosmetiikkaa.

- Else

Haluaisin oppia käyttämään kuorintaa, sillä en ole löytänyt vielä itseäni miellyttävää kuorintatuotetta. Tämän vuoksi minun ei tule juurikaan käytettyä kuorintatuotteita. Olen siis erittäin avoin uudelle tuotteelle ja valmis antamaan sille mahdollisuuden. Kokeilisin todella mielelläni tuotetta.

- Perhonen

47v päältä kuiva, rasvanen iho. Mikään rasva ei tunnu iholleni sopivan. Kun iho kiristää ja rasvaan sen. Menee muutama minuutti ja iho puskee kaiken rasvan pois hikenä.

- Heissu

Tänä keväänä ihoni on ollut erittäin huonossa kunnossa. Kosteusköyhä, punoittava, näppyinen, samea ja ikä (45) alkaa näkymään kimmoisuuden puutteena, vaikka iho kiiltelee helposti. Etsin itselle tällähetkellä sopivaa tuotesarjaa ja tuotteista kuorinta-aine olisi hyvä aloitus kokeilla uutta sarjaa.

- Kaisa

Hei olen 62v ja pintakuiva ihoinen kasvohoidoissa käyn hyvin harvoin siksi mielelläni kokeilisin itsehoitotuotteita millainem teho niillä olisi..Kuorinta tuotteita olen käyttänyt siksi olisi vertailu pohjaa.Aina uudet tuotteet kiinnostaa t Eiju

- EIJU

Olen 61 vuotias. Kasvoissani on auringon aiheuttamia maksaläikkiä ja ryppyjä. Haluaisin todellakin saada tasaisemman ja hyvinvoivan ihon.

- Sirpukka

Olen kosmetiikkafriikki, ollut sitä teini-iästä lähtien. Nyt yli nelikymppisenä saan iloita hyvästä ja hoidetusta ihosta. Minulla on paljon kokemusta eri kosmetiikkamerkeistä sekä luonnonkosmetiikasta että normikosmetiikasta. Philosophy on minulle uusi merkki, mielelläni tutustuisin näihinkin tuotteisiin.

- Eloveena

Hei,

Olen 45-vuotias nainen. Minulla on pintakuiva sekaiho, joka pitkän ja pimeän talven ja toimistossa kököttämisen jälkeen on pölyisen harmahtavan sävyinen ja tuntuinen. Ihoni kaipaisi raikastusta ja virkistystä ja c-vitamiinikuorinnan vaikutuksista raportoisin innokkaasti teille.

- N p S

Minulla on jo auringon aiheuttamia vahinkoja kasvoissa, niin tulisi tarpeeseen 56v. Nainen

- Mammau

Teen paljon töitä ulkona ja ihoni tarvitsee läpi vuoden tehokasta suojaa ja hoitoa. Ihoni on melko ohut sekaiho, mutta ei arka tai herkkä. Haluan käyttää ja kokeilla vain laadukkaita ja varmoja tuotteita. Annan tuotteista mielelläni analyyttistä palautetta ja olisin innokas kokeilemaan kyseisiä tuotteita.

- J -68

Pintakuiva sekaiho joka punottaa varsinkin poskien ja nenän alueelta. Lisäksi couperosa. Vaihdevuosien kuumepiikit vielä pahentavat tätä kokonaisuutta.

- - EK

Olen 49v nainen ja ihossani on juonteita ja ryppyjä ja värikin on epätasainen. Todella mielelläni kokeilisin tätä tuotetta!

- Soikkis

Olen 38-vuotias nainen. Säännöllinen puhdistus ja kuorintarutiini on kuulunut ihonhoitooni jo teinistä lähtien. Ihoni on pintakuiva ja hilseilevä, ei kestä voimakasta mekaanista kuorintaa. Nenän ihohuokoset ovat usein talin tukkimat, mutta iho on vielä kimmoisa ja rypytön. Rakastan kosmetiikkaa ja kaappini pursuilevat erilaisia tuotteita, mutta aivan tämän tyyppistä tuotetta en ole ennen kokeillut. Ystäväni kysyvät minulta usein suosituksia tuotteista, kun tietävät että testaan mielelläni kaikkea uutta. Olen myös hyvä analysoimaan ja antamaan palautetta, mitä tässäkin testissä varmasti ensisijaisesti kaivataan.

- Siru

Olen 50 v. Minulla on todella ongelmallinen sekaiho missä on lisäksi couperosa. En ole vielä tähän ikään mennessä löytänyt tuotetta, mihin olisin ollut täysin tyytyväinen. Ihoni kiiltää ja punoittaa todella herkästi.

- Taiska

Hei, olen 57 vuotias. Ihoni on pintakuiva ja silti helposti rasvoittuva, kiiltelee iltapäivisin. Ja tietysti nauru uurteita jo on silmän ympärillä. En ole kovin usein voinut kuoria ihoani kun tuntuu, että sitten ihoni kuivuu liikaa eikä mikään voide tunnu riittävältä. Olisi mukava päästä testiryhmään.

- Kikke

Olen 50+ sekaihon omistava nainen. Kärsin couperosasta ja tahtoisin todella kokeilla jotain uutta iholleni. Hyvää kuorintavoidetta olen etsinyt vuosia ja nyt olisi mukavaa löytää se oikea tuotesarja itselleni.

- Lela

Olen 35-vuotias nainen ja kärsinyt pigmenttiläiskistä ylähuulilla jo usean vuoden ajan! Ilmeisesti e-pillerit ovat ne aikanaan aiheuttaneet. Aina kesän tullen "viikset" ilmaantuvat, vaikka kuinka yrittäisin suojata ihoa vahvalla aurinkosuojakertoimella. Olisi kiinnostavaa kokeilla auttaako tällainen kuorinta niihin todella.

- Emilia

Tuote on mielenkiintoinen ja haluaisin testata sitä. Kuorinta on tuttua puuhaa, mutta loistotuotetta etsitään edelleen 50-v. sekaiholle.

- Kiki

Olen 56 vuotias. Kuberosaa on poskilla ja hiukan maksaläiskiä. T-alue rasvaisempi nenään tulee eniten näppyjä. Ihoni kaipaisi kirkastusta. Nyt jotenkin samea.

- melli

Olen 38-vuotias nainen ja olen kärsinyt auringon aiheuttamista laajoista pigmenttiläiskistä jo usean vuoden ajan. Ihoni on epätasainen ja siinä on myös runsaasti mustapäitä. Tämä tuote kuulostaa juuri minulle suunnitellulta tuotteelta.

- L

Ongelmaiho on kyllä jo luopunut uskosta, mutta voisihan sitä yhtä uutta vielä kokeilla.

- Laura

Kuullostaa kuin tuote philosophy microdelivery peel kit c-vitamiinikuorinta olisi kuin juuri minulle tehty, kärsin juonteista, pigmenttiläiskistä ja kaipaan kasvoilleni nuorennusta, ihoni on 53v ikään ehtinyt jo kärsiä auringonotosta tulleista vaurioista ja on pintakuiva, kirjava cuperosainen joten tämä tuote voisi olla kaipaamani?

- Bertta Love

Olen 48-vuotias ja hoidan ihoani säännöllisesti sekä meikkaan arkipäivisin. Ihoni on aika ongelmallinen se on herkkä, helposti punoittava, couperosaa sekä iän myötä pigmenttiläisiä ilmaantunut. Mielelläni kokeilisin uutta tuotetta.

- Ansku

Haluaisin kokeilla jotain uutta toimivaa ihonhoitosarjaa, joka on sopiva ja kohtuuhintainen; tuotesarjan nimikin jo ennakoi hyvää, "filosofista" tuotetta, jolla voi olla tarjottavaa ihon uudistumiseen sekaihoiselle 50 -vuotiaalle naisihmiselle!

- Ulla

Viisikymppinen nainen kaipaa tehoapua sekaihon hoitoon. Liikun paljon, joten ihoa on pestävä usein. Stressi, sään muutokset ym. nostavat mustapäät ja finnit pintaan kuin murkkuikäisellä, mutta ryppyjen takia ihoa ei voi hoitaa niin tehokkailla aineilla kuin nuorempana. Oikeaa kuorinta-ainetta on hankala löytää. Testaisin mielelläni philosophyn c-vitamiinikuorinnan ja raportoisin kokemuksistani.

- Olija

Olen jo pitkään halunnut testata Philosophyn tuotteita. Tämä setti olisi varmasti kohta 40-vuotiaalle, salaa ikääntyvälle iholle oikein mainio. Ihoni on muuten hyvässä kunnossa, mutta ikääntymisen merkkejä tosiaan alkaa tulla. Kuorintavoidetta minulla ei tällä hetkellä olekaan.

- bubble

Olen 52v. nainen. Jostain rasvoista tulee finnejä ja jostain jää kuiva iho. Rasvaus tarve on kuitenkin lisääntynyt, kun on ikääntynyt. Lisäksi kesäisin on alkanut tulla Couprerosiota. Sopivaa rasvaa en ole vielä löytänyt. Normaali iho.

- Tiina

Kiinnostava tuote, olisiko tämä vihdoinkin tuote, josta löytyisi apu ikääntyvälle iholleni, joka tasoittaisi ihoni värisävyjä ja juonteita? Mielelläni kokeilen!

- Ansku

Minäkin täytän tänä vuonna 54v. Ihoni on hyväkuntoinen ja olen joskus käyttänyt kuorintatuotteita, mutta laiskasti. Voisi ehkä kirkastaa ihon harmaata väriä? Ja jopa tasoittaa ihon väriä, mutta epäilen että voisi tehdä enää mitään hyvää lisää. Mielelläni kuitenkin kokeilisin.

- Päivetys

Kohta nelikymppinen, pintakuiva sekaiho jossa alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä. Nyt tarvitaan filosofiaa ihonhoitoon!

- Suvi

Olen aina hoitanut ihoani, mutta iän mukana olen saanut couperosa-ihon. Kuorinta jää nyt helposti tekemättä, koska iho on kuiva ja ärsyyntyy helposti. Mielelläni kokeilisin tätä uutta tuotetta, koska ymmärsin sen sopivan myös ikääntyneeseen ihoon.

- Ainoinkeri

Olen kiinnostunut kaikenlaisesta kosmetiikassa. Meikkaan päivittäin ja hyvät ihonhoitoaineet erittäin tarpeellisia. Kyseinen tuote ei ole vielä tuttu, joten testaisin mielelläni!

- Pirpana

Iältäni olen 40+reilusti. Ihotyyppini on sekaiho, joka on välillä pintakuiva. Työhön joudun meikkaamaan, joten hyvät kosteuttavat ihonhoitotuotteet ovat päivittäisessä käytössä. Aina välillä haluan vaihtaa merkkiä ja ilman testausta se ei onnistu. Tulen mielelläni testiryhmään.

- 3468

Täytän tänä vuonna 54 ja en ole kertaakaan käyttänyt minkäänlaista kuorintatuotetta. Mutta josko nyt olisi aika kokeilla .

- kikka 13

Joskus olen jotain voidetta käyttänyt, en muista mitä, mutta jäi hyvät fiilikset ja haluaisin pitää ihostani edelleen hyvää huolta. C vitamiini kuorinta kiinnostaa

- Tupu

En ole koskaan pahemmin ajatellut ulkonäköäni. Nyt elämänmuutosten keskellä yli 40-vuotiaana olen havahtunut siihen, että ikä alkaa näkyä kasvoissa. Tunnen itseni nuoremmaksi ja mielelläni testaisin jos tämä saisi peilikuvankin nuorentumaan.

- Ilkku

minulla on ikääntyvä, herkkä couperosaiho, sopivaa kuorintatuotetta on ollut haastavaa löytää, koska monet ovat herkälle iholleni liian "rankkoja". olen kovin kiinnostunut testaamaan tätä tuotetta, jospa "se oikea" löytyisi minulle :)

- tuuluska

Olisiko tämä vihdoin se oikea?

- Mania

Kiinnostaisi todellakin päästä mukaan testaamaan tuotetta. Olen nainen parhaassa iässä, jonkun mielestä kenties turhankin varttunut ikäneito kun vuosia mittarissa jo 63 vuotta. En ole kovin aktiivinen ollut nuorempana varsinaisessa ihon hoidossa, silloin kiinnosti enemmänkin vain meikkaus. Nyt iho on melkoisen pintakuiva, pieniä ryppyjä alkoi ilmestyä muutama vuosi takaperin. Nuoruudessa kärsin kasvojen punoittamisesta, väri oli hyvin kirjava ja kasvot reagoivat herkästi lämpötilojen vaihteluun. Iän myötä tuo väri on jonkin verran tasoittunut, mutta jotain kosteusvoidetta tymäkämpää se kyllä mielestäni kaipaisi. Olen siis todella kiinnostunut tästä tuotteesta ja sen testauksesta.

- LeenaKo

Täytin juuri 37 ja etsin kokoajan iholleni sopivia tuotteita. Ihoni on muuttunut iän myötä yhä herkemmäksi, punoittaa herkästi, on pintakuiva ja kuitenkin altis näpyille. Haluaisin testata tätä tuotesarjaa jos vaikka sopiso minulle.

- papillon

Ihoni vanhenee ja kuivuu huimaa vauhtia. Kaikki olemassa olevat hoidot ja tuotteet ovat tervetulleita ! Käyn jumpissa kolmesti viikossa ja siten myös suihkussa usein,joten ihoni joutuu koville.

- Leelia

Olen juuri 70 täyttänyt ja ihoni on aina ollut herkkä ja kuiva. Kärsin seborreasta ja couperosasta sekä helposti ilmaantuvista maksaläiskistä. Minulta on niskasta leikattu neljä kertaa sama basalioma-syöpä (luomi) ja nyt seuraan tarkkaan iholleni tulevia muutoksia. Pari kuukautta sitten otettiin viimeksi koepala yhdestä ihomuutoksesta, mutta se oli vain vaaraton rasvaluomi.
Puhdistukseen en voi käyttää lainkaan vettä, heti suihkun tai saunan jälkeen on kiireesti mentävä kosteuttamaan kiristävää ja kirvelevää kasvojen ihoa. Valitettavasti vain sopivien tuotteiden löytäminen on vaikeaa: usein olen saanut Tampereen Sokoksesta ensin näyte-erän jotain minulle uutta tuotetta ja olen päässyt testaamaan sopiiko tuote minulle vai ei. Tällä tavalla olen välttynyt siitä, että meikkihyllyni olisi täynnä erilaisia purnukoita, joita en pysty käyttämään. Nyt kiinnostaisi testata, vieläkö tähän kuivaan ja kiristävään ihoon saisi muutosta ja vanheneminen hidastuisi.

- eirika

Minulla on ikääntyvä iho ,laajentuneet ihohuokoset, pintakuiva, maksaläikiä ,olisi mukava päästä kokeilemaan tätä sarjaa.

- anniina

Olisin erittäin kiinnostunut testaamaan ja kertomaan kokemuksistani tähän tuotteeseen liittyen. Olen 25-vuotias, minulla on rasvoittuva iho, aknearpia ja laajentuneita ihohuokosia. Olisi hienoa kokeilla, miten tämä tuote vaikuttaisi ihooni. Olisi juuri sopivasti myös oma kuorintavoide lopussa.. Innolla lähtisin kokeiluun ja arviointiin mukaan! Mielestäni olen myös sanavalmis, joten osaisin kuvailla tuote-arviossa tuotetta, jotta muillakin lmisi mahdollisuutta saada kuvaa siitä, miten tuote vaikuttaa rasvoittuvalla, nuorehkon naisen iholla.

- lesmountains

Ihoni on pintakuiva ja mikään voide ei imeydy tarpeeksi hyvin. Naama näyttää talven jäljiltä elottomalta ja harmaalta. Tämä c-vitamiini kuorinta kuulostaa juuri siltä mitä naamani kaipaa, elvyttää, tasottaa, heleyttää ja luo iloisuutta kevääseen :)

- Syysunelma 50

31 vuotias ihoni kaipaisi piristystä. Iho ajoittain pintakuiva ja nykyisin kovin herkästi tulee näppyjä joten kaipaa säännöllistä puhdistusta ja hoitoa. Tuotetta olisi ihana testata ystävien kanssa sauna illassa!

- Keiju

Syntymäpäiväni on huhtikuussa, 58 vuotta. En raaski koskaan käydä ihohoidossa kosmetologilla. Näytän ihan väsyneeltä ja olenkin, koska kärsin työssä huonosta sisäilmasta. Ulkoilu jää vähälle väsymyksen vuoksi ja ihon väri on täten samea ja väsyneen oloinen. Olisi ihanaa saada kokeilla tuotetta ja todeta sen mahdolliset hyötyvaikutukset.

- Mamu

Olen pian 21-vuotias nuori nainen, joka on todella kiinnostunut kauneuden hoidosta. Tykkään testailla uusia tuotteita ja arvioida niiden toimivuutta. Minulla on ollut muutama microdeliveryn tuote ja olen pitänyt niistä kovasti! Olen todella kiinnostunut tästä tuotteesta, koska olen lukenut c-vitamiinin hyödyistä sekä ihoni rakastaa erilaisia kuorintoja. Olen tarkka ihoni hoidosta jo tässä iässä, koska tiedän, että se tulee olemaan minulle eduksi tulevaisuudessa.

- Kauneusintoilija

Haluaisin päästä testaamaan olisiko tämä tuote iholleni se sopivin, sillä minun kasvojen iho on usein pintakuiva sekä poskipäillä on couperosaa. Ihoni on myös herkkä ja minun on erittäin vaikea ollut löytää sopivaa tuotetta iholleni. Näin reilu nelikymppisenä myös ryppyjä alkaa ilmaantua kasvoihin ja iho alkaa vanheta

- Merja

Olen 36-vuotias, mutta näytän vanhemmalta.
Vuosien masennus ja huonot elintavat näkyvät kasvoissa.
Kaipaan piristystä ja uutta alkua iholleni.

- Young at eart

Kasvojen iho kuiva ja rypyt jo pelottavan näköisiä

- Amanda

Aurinko on suojauksesta huolimatta tehnyt tepposensa, ja näkyy nyt ikävinä pigmenttiläiskinä otsalla sekä ohimoilla. Ihon kirkastaminen ja alkavien juonteiden silotus olisi nyt ajankohtaista - näin 35 vuotta tullessa mittariin.

- Elina

60-kymppinen harmaa ja eloton kasvoiltani. Olen valmis maksamaan hyvistä tuloksia tuottavista tuotteista. Ei vielä löytynyt. Tällä hetkellä Lancome tuoteperheen Genificue ja Visionare seerumit aamuin illoin sekä silmänympärys ja Sensain kaulavoide. Innolla testiryhmään !!!!!

- Nonna2014

iho harmaa ja kaipaa uudistusta, kuorintavoide hakusessa ja halukas kokeilemaan tätä tuotetta, jos se auttaisi.

- Marja

ohut iho, couperosaa poskilla, ikä 68 v.

- Luuvalo

Olisin innoissani, jos minut valittaisiin testiryhmään. Rakastan tutustua uusiin ihonhoitotuotteisiin ja kokeilla uusia tuotteita. Itselläni on aina ollut huono epätasainen iho, aknea, laajentuneet ihohuokoset, aknearpia jne. Viime aikoina olen ollut huomannut, että nimenomaan naamiot ja kuorinnat tekvät iholleni ihmeitä, joten valitkaa mut mukaan ;-).

- Sanna

Mummoikäiselle (60) tulee vielä finnejä naamaan, iho kiiltää ja on samea ja harmaa samaan aikaan. Olisi kiva kokeilla tätä sarjaa couperosa- ja sekaiholleni.

- Mummo57

Aloin kärsiä kolmekymppisenä maksaläiskistä ja ihossani on paljon pigmenttimuutoksia. Kokeilisin mielelläni tällästä kuorintaa, rakastan uusien tuotteiden kokeilua ja testausta.

- Katja

Kauhulla katselen ikääntyvän 50 vuotiaan ihoni muutoksia kasvoissa.Olen jo pitkään etsinyt hinta-laatu suhteeltaan sopivaa tuotetta sitä kuitenkaan löytämättä.Kasvoni janoaa kuin pohjaton kaivo kosteutta.Testaisin mielelläni tuotetta sillä en ole raaskinut käyttää rahojani kalliisiin ihonhoitotuotteisiin.

- Helena

Näin neljääkymppiä lähestyessä alkaa ensimmäisiä merkkejä ihon vanhenemisesta ilmaantua ja olen lukenut paljon C-vitamiinin ravitsevista ominaisuuksista ja siksi olisikin ihan mahtava päästä testaamaan näitä tuotteita!

- Nina

Purkkeja ja purnukoita on kaappi pullollaan, mutta sitä hintalaatusuhteeltaan ja minulle sopivaa sarjaa ei ole vielä 51 vuodessa löytynyt. Löytyyköhän koskaan? Olisi mielenkiintoista kokeilla tätä sarjaa rasvoittuvalle sekaiholle, jossa on myös epäpuhtauksia paikoitellen. Ihoni myös helposti reagoi punoittamalla. Toivottavasti pääsen testiryhmään!

- Jantsu

Puhdas iho on kaiken perusta, jotta ihoon laitetut eri voiteet ja muut hoitotuotteet vaikuttavat tehokkaasti. Siksi puhdistus ja kuorinta on tärkeä asia. Olen +60 vuotias ja haluan huolehtia hyvästä ihonhoidosta. Ihoni on jonkin verran kuiva

- Anne H

Ihoni on viimeisen seitsemän vuoden aikana mennyt huonoon kuntoon. Couperosa iski, samoin kuivuus. Olen käyttänyt kaikenmoisia kosmettiikkamyymälöiden ja apteekkien tuotteita, rasvoja siis, toivoen pääseväni kuivuudesta eroon. Ei apuja. Turhauttaa. Joku suositteli kuorintoja, mutta joku taas sanoo ettei sovi couperosaiholle. Haluaisin kyllä testata! Ehkäpä sillä olisi vaikutusta. Rasvatkin todennäköisesti imeytyisi paremmin, kun tekisi kurintoja. En jaksa pettymyksen pelossa ostaa enää yhtäkään tuotetta ellen tiedä sen todella toimivan. Liian monta euroa mennyt hukkaan. Toivoisin todella pääseväni testiryhmään!

- Nonna

Haluan ikääntyä kauniisti ja arvokkaasti. Siksi haluan hoitaa ihoani laadukkailla tuotteilla. Olen käyttänyt Philosophy-sarjan tuotteita jo joitakin kuukausia ja olen ollut hyvin tyytyväinen. Mielelläni tutustuisin myös näihin tuotteisiin.

- Rabbe

Kesällä mittariin 55 vuotta. Eloton ihoni on alkanut veltostumaan ja juonteet lisääntyneet. Leukaperän alapuolella pigmenttimuutosta joten mieluusti kokeilisin vitamiinikuorintaa.

- Lyyti62

Olen koinnostunut uusista ihonhoitosarjoista ja haluisin löytää iholleni sopivan sarjan. Ihoni on kuiva t-alueella ja couperosaakin on leuan alueella.

- Janetsky

Olen 39-vuotias ja kärsin aikuisiän aknesta. Ihoni rasvoittuu helposti ja on usein samea. Olisin todella innostunut kokeilemaan, saisinko tästä apua näihin pulmiin.

- Heli

Olisiko tässä vihdoin vastaus todella pintakuivan ja hieman jo ikääntyneen ihon freesaamiseksi?

- Monenmoista kokeillut

52vuotta tehneet tehtävänsä

- Janeel44

Haluaisin löytää itselleni kohtuuhintaisen ihonhoitotuotteen, joka toimisi ihollani. Olen kokeillut useita tuotteita enkä vielä ole löytänyt sitä oikeaa, johon voisin sanoa ihastuneeni.

- 52 v

Jos se auttaa myös 60 nausta saamaan iho sileäksi

- virolainen

Kuollutta ihosolukkoa pitäis saada pois jollain konstilla vaikka iho muuten aika hyvässä kunnossa.

- Kohta 50

Olisi mukava päästä testaamaan tuotetta ihoni on todella kuiva.. ja ihollani on pigmentti läiskä ja iän myötä 63v. on syntynyt uurteita kasvoille.

- Aallotar

Olen 45 vuotias rutikuivan ihon "omistaja" jolle tulee heti ihanat maksaläiskät kun ensimmäiset auringonsäteet osuvat. Ihoni on vaativa, kosteutta tarvitaan ja hellää kuorintaa, usein kuorinnat ovatkin liian karheita joten uusi oikeasti hyvä tuote olisikin paikallaan. Olisikin mukava saada hehkeyttä ja virkistystä iholle kesää kohti mentäessä.

- tupu

45 vuotta se on kasvojani peittänyt. Nyt ohuempana ja veltompana kuin koskaan. Vaikka rakas minulle onkin, myös huolta tuottaa. Rakkauden hehkua toivoisin takaisin. Rakas ihoni sitä niin janoaisi. Niin minäkin.

- Tuimu

Minulla on samea, tekstuuria omaava iho, jossa on mustapäitä. Luulen, että c-vitamiini mikrokuorinta saisi ihmeitä aikaan ja hehkun palaamaan!

- Milla

Juonteet ja aknearvet piinaavat aina, kun katson peiliin, joten kaipaisin suuresti eloa ja hehkua erityisesti näin keväällä, kun valon määrä on kasvanut.

- Hippu

Olen 35 vuotias ja epäpuhtauksia ja juonteita tietenkin jonkin verran kasvoissani on. Mielenkiintoisinta kuitenkin olisi nähdä, että tapahtuuko molemmissa poskissa oleville pigmentti läiskille jotain!?

- Teako

Olen juuri 49 v täyttänyt nainen ja kosmetiikkafriikki koko ikänsä. Ihotyyppini on juuri sopiva tähän testiin: sekaiho, johon ensimmäiset juonteet juuri ilmestyneet - kiitos nuoruusiän rasvaisen ihon. Ja ne ennen ah, niin pirtsakat pisamat ovat nykyään epämääräisiä läiskiä siellä täällä. Eli kaikenlainen apu on tervetullutta ahkeran kotihoidon lisäksi ☺️

- Riikamari

Ihoni on aina ollut "murheenkryyni", vieläkään ei näy helpotusta.

- mummeli 62

Ihoni kaipaa piristystä ja se on erittäin paljon pigmenttiläikkien vallassa..

- Jepes

Hei,
Olen 38v. Haluaisin kokeilla miten tuote toimi mun iholle

- Sara

Olen jo aikuisen naisen iässä eli yli 50v. Haluaisin kokeilla, miten tuote toimisi ihollani, joka on iän myötä tullut herkemmäksi ja aavistuksen veltostunutkin. Olisi myös mukava saada virkistystä iholle talven jäljiltä!

- maalaistypykkä

Olen 42-vuotias, sekaihoinen, toimistotyötä tekevä kosmetiikkafriikki. Pidän uusiien tuotteiden testailusta, ihollani on hieman couperosaa ja muutama maksaläiskän lakukin. Testaisin mielelläni hellänvaraisempaa juorintaa kuin mekaanista kuorintaa ihollani :)

- Maripauliina

Olen yli 50-vuotias murrosikäinen: iho on paikoin rasvoittuva ja toisaalla rutikuiva. Huokoset ovat suuret. Viime kesän pigmenttiläiskät eivät ole vaalenneet ja uusia on jo alkanut syntyä.

- helmi

Moi!Olen 50.Käyn 4 kerta viikossa salilla(entinen malli) ,seuraan jatkuvasti kauneus ja terveystuotteita.Olen 175 pitka ja paino on 65.Olen ajemmin kokeilut Philosophy tuotteita ja olen tyytyväinen siihen.Olen kaksikielinen Suomi/Venäjä,joten voin jatkossa levittää mainosta näistä tuotteista .Ihoni on osittain couperosa/rasvainen.Nyt kun on kevät/kesä tulossa,haluan näyttää vielä paremmaksi,joten uskon saavani suuren avun Philosophy sarjasta.Toivottavasti olen sopiva mimmi Teille!!!!

- Missix

Lähestyn uhkaavasti neljääkymmentä ja iho on samaan aikaan atooppinen, couperoottinen sekä leuasta vielä epäpuhdaskin. Tuntuu, että iho samentuu ja kulahtaa vuosien myötä ja erityisesti talven jälkeen.

- Irina

Lähestyn 40 ikävuotta ja kesää kohden kun mennään niin alkaa maksaläikätkin ilmestymään naamaan joten mielelläni osallistuisin testi ryhmään.

- Jaana

Minulla on paksu rasvainen iho jossa on suuret huokoset. Tällee iholle on vaikea löytää sopivaa kuorinta-ainetta tai hellyttävää ihonhoitotuotetta.Olen 50-v ja pieniä iho muutoksia on iän myötä tullut. Kuten ihon värin epätasaisuutta.

- Maria

Vanhuus tulla vatoo
Nuoruus pois katoo
kasvot menee ryppyyn
ei tee mieli hyppyyn.
Eino Leino
Olisin valmis runollisiin kommenteihin kuorintavoiteestanne.

- Onerva

Olen yli kolmikymppinen ja ihooni on alkanut muodostumaan juonteita ja lisäksi ihossani on vähän aknearpia ja myös suurentuneet ihohuokoset.

Olisi kiva kokeilla uusia tuotteita, josko näistä olisi apua iho-ongelmiin.

- Sussu85

Olen 50-vuotias epäpuhtaan ja kirjavan sekaihon omaava nainen, jolla suuret ihohuokoset ja aknearpia. Mielelläni kokeilisin tätä ja raportoisin miten ihoni reagoi.

- Marleena

Olen 45-vuotias ja vasta nyt alkanut todella kiinnostua ihoni hoidosta. Minulla ei siis ole mitään ennakkokäsityksiä mistään vastaavista tuotteista, mutta mielenkiinnolla ja avoimin mielin kokeilisin tätä.

- Anna

57 v couperosaan ja pintakuivaan ihoon olisi kiva testata miten nämä tuotteet auttaisivat.

- Liselo

Rakastan kokeilla uusia tuotteita. Olen etsinyt itselleni parhaiten sopivaa kuorintaa. En ole vielä löytänyt luottotuotetta. 25 vuotta täytettyäni olen alkanut käyttää ihoa uudistavia ja juonteita siloittavia tuotteita.

- Kosmetiikka-addikti

60+-ihoni on entistä kuivempi pinnaltaan, juonteitakin toivon loivemmiksi sekä ihon värin tasaisemmaksi. Auringon kanssa olen alkuunsa keväällä varovainen, en helposti rusketukaan, en toki rusketusta ihannoikaan. Hyvää kuorintatuotetta en ole löytänyt ja budjetillekin tekisi hyvää löytää sopiva tuote ilman jatkuvaa hakuammuntaa. Siis olisin mielelläni testaajanne, kiitos!

- aatsipop

60+,poskissa couperosaa,iho kirjava,kuiva,mutta kuitenkin pukkaa jonkinlaisia finnejä. Lääkärin mukaan ruusufinni,mutta lääkevoide kuivattaa niin,että iho tuntuu halkeilevan.

- ribbe

Olen 55 v. Ja en ole tutustunut tähän tuotteeseen aiemmin. Kuulostaa aika hyvältä. Kokeilisin mielelläni.

- Melody

Olen sairastanut neljävuotta sarkoidosia, Iho on kovasti kuiva ja eloton. Kortosoni tehnyt iholle tehtävänsä. Perusvoiteet eivät auta ja jotakin uutta pitäisi löytää :-)

- Neurosarkoidosi

Haluaisin päästä kokeilemaan auttaisiko minun 58-vuotiaan elottomalle ja veltostuneelle iholle.

- eloton iho

46-vuotiaan pisamainen naama näyttää useimmiten harmaalta ja kirjavalta. Mukavan twistin tuovat iän mukana tulleet juonteet, ja finnit, joita tupsahtelee vähän väliä.
Normaali-ihosta on tullut rasvaisen, kuivan ja herkän ihon sekamelska, johon en oikein sopivia tuotteita ole löytänyt. Olisi kiva päästä testaamaan, josko tästä uutuudesta olisi apua.

- Susu

Tuore kolmekymppinen, aurinkoa rakastava ja pintakuivasta ihosta kärsivä kaipaa raikastusta.

- Emma

Yli 40-v ihoni voisi hyötyä tämänlaisesta kuurista. Philosophy-sarja on tuttu vain nimeltä, en ole koskaan kokeillut yhtäkään tuotetta, joten kiinostava olisi testata, onko tässä C-vitamiinikuurissa vaikutusta. Monikin firma myy nykyisin C-vitamiiniseerumeita, mutta teho on vaihteleva. Kosmetiikkaa jo jonkinverran elämässä käyttäneenä uudet laadukkaat löydöt ilahduttavat aina.

- NGl

Olisin innokas testaamaan sekä kommentoimaan Philosophy-tuotetta. Tämä on minulle kokeilematon sarja ja etsin kirkastavaa tuotetta talvenkelmeälle iholleni. Olen 56-vuotias ja näillä kymmenillä on turvauduttava tehokkaisiin tuotteisiin. Toivottavasti mahdun mukaan testiryhmään.

- bastet

Tällaiselle reilu nelikymppiselle, herkälle sekaiholle olisi toivottu testaus. Jos auttaisi hoitamaan kuivia poskia ja rasvoittuvaa otsan aluetta. S-ryhmäläisenä kosmetiikka tulee pääasiassa ostettua Sokokselta nyt ja jatkossakin. Tervetuloa kesä ja hoidettu, kiitollinen iho!

- Ninnuli

44-vuotias tarvitsee laadukasta ihonhoitoa ja intoa on sitoutua kokeilemaan jotain aivan uutta :)

- Annukka

Olen 67 vuotta ja olisi kiva kokeilla olisiko tämän ikäisen ihon vielä mahdollista saada "hehkumaan".

- Stina

Rakastan Philosophyn tuotteita. Olen +35 nainen ja ihoni kaipaisi tehohoitoa. Olisin myös kiinnostunut näkemään miten hoito vaikuttaisi pigmenttiläiskiin, mitä löytyy otsasta.

- Pia

Talven jäljiltä kuiva ja eloton iho. Maksaläiskät alkavat kukkimaan. Ikää minulla on jo 60 vuotta, mutta ihonhoito kiinnostaa kovasti.

- Marlene

Tiedän, että kuorinta on elintärkeää iholle ja haluaisin kokeilla tätä sarjaa.
Olen jo yli 70 v, mutta en yhtään vähempää kiinnostunut ihonhoidosta.
aamuisin ja iltaisin kuluu jokunen aika niissä touhuissa!! toivon pääseväni mukaan testaamaan!!

- ande

Vuosia auringossa viihtynyt ja pigmenttiläiskiä sekä ryppyjä saanut kuivaihoinen daami.
Pitäisi löytää hyvä kosteuttava voide tällle ikä-neidolle,
Kokeilen mielelläni.

- 68 vuotias kuivaihoinen ikäneito.

juonteita löytynee jo ja muutenkin iho kaipaa väliin hieman ns. nuorempaa hehkua, joita tälläinen tuote tekee.. ikääkin sopivasti hieman yli 50 v. joten olisin hyvää testimateriaalia...
Kevättäää :)

- kiipeli

Kinnostaisi kyllä testata; iho on talven jäljeltä samea, pintakuiva ja jotenkin eloton.

- Piia

Mielelläni osallistuisin kokeiliryhmään. Olen juuri toipunut vakavasta sairaudesta ja sairaus on vienyt ihostani näkyvän terveyden. Jos näillä tuotteilla saisi itsestään taas edes jonkin verran terveemmän näköisen, niin olisin tosi onnellinen!

- Rutta

Talven jäljiltä keski-ikäistyvä ihoni näyttää keski-ikäistyvältä, vaikka miten nuoreksi itseni kuvittelenkin. Saisinko C-vitamiinikuorinnalla sitä nuorekasta hehkua ja oloa, jota kuvittelen vielä olevan tallella?

- Lellu

30+ iho alkaa kaivata jo uusia keinoja selviytyä tulevasta, pigmenttiläiskiä ja juonteita, näppyjä ja suurentuneita ihohuokosia. Aika kulahtanut kuva näkyy peilistä, josko tästä olisi piristystä? Enemmän kuin mielelläni kokeilisin - ja raportoisin!

- Malla

Ihoni on epätasainen ja kaipaan hyvää ja tehokasta kuorintaa. Pidän uusien tuotteiden kokeilemisesta mutta hyvää kuorintavoidetta en ole vielä löytänyt.

- Jenniik

Joka vuotinen 'ongelma' ihanaisen kevätauringon ilmestyttyä lämmittämään, ovat nenän viereen ja ylähuuleen ilmestyvät pigmenttiläiskät. Olisiko tästä apua siihen?

- Raisuli

Ihoni on kuiva kuin korppu. Mikään rasva ei tunnu riittävän . Joudun käyttämään vielä moneen kertaan päivässä ihoöljyä .

- Muori

Mielelläni osallistuisin. Iho on pintakuiva ja "potkurin uriakin" alkaa ihossa olla. Olisi kiva tehdä jotain toimivaa ennen kuin joudun luvuttamaan täysin tämän ikääntymisen ja ihon kuivumisen kanssa.

- Leena

Olisin sopiva testaukseen, sillä ensimmäiset rypyt ovat jo saapuneet stressaavan opiskelun ja huonojen elämäntapojen myötä. Minulla on rasvoittuva pintakuiva sekaiho epäpuhtauksineen, ja sopivia tuotteita on hankala löytää.

- Heisi

40+ ihoni tarvitsisi todella heleytystä. Monia tuotteita kokeillut, eikä oikein omaa löytynyt. Olisi kiva päästä testiryhmään ja seurata näiden tuotteiden vaikutusta.

- Ani

Olisipa hauska kokeilla jotain uutta kevään kunniaksi. :)

- NeitiK

Olen myynyt ja käyttänyt eri merkkien tuotteita ja minun olisi helppo kertoa tästä tuotteesta. Varttuneempi rouva.

- Kauniit kasvot

olen valmis kokeilemaan jotain uutta ja ihanaa tuotesarjaa ja tuo kuorintavoide kuullostaa aivan fantastiselta ja ihoni tykkäisi varmasti siitä

- tinttara65

Mielelläni testaisin uutuuskuorintaa. Itselläni on sekaiho, jossa aknen jälkiä sekä juonteitakin alkaa olla jo näkyvissä. Toivottavasti tällä saisin kasvoihini lisää kirkkautta ja hehkua.

- Eerika

Hankalan, mielialaongelmista kärsivän teinin nuorehko äiti kaipaa lookin piristystä. Herrat jotka toimistossani asioivat pitäisivät varmasti kun ei näkyisi kasvoilta kiire, stressi ja huolet :-) Pitäisin itse kyllä eniten...

- Stressiä pukkaa

Olen jo pitkään koittanut löytää sitä oikeaa, joka tehoaisi pintakuivaan ja väsähtäneen näköiseen ihooni. Olisikohan tässä vihdoinkin ratkaisu?

- Pipsa

Olen jo pitkään halunnut päästä testaamaan kyseistä philosophyn tuotetta. Ihoni on pintakuiva ja epäpuhtauksia löytyy ajoittain. Olen parikymppinen, joten ihoni ei ole vielä ikääntynyt, mutta olen kuullut tuotteen sopivan mainiosti myös nuoremmalle iholle. Uskon kuorinnan kirkastavan ja tasoittavan ihoania. Olisi mahtava päästä kokeilemaan tuotetta sekä kertomaan kokemuksistani myös muille. Ystäväpiirissäni minä olen usein se keneltä muut saavat usein vinkkiä testaamistani tuotteista.

- Reetta

Mulla on tosi mutkallinen iho, pintakuiva joka suorastaan kerää mustapäitä. Tuntuu ettei mikään kuorinta-aine toimi niin, että iho pehmenisi ja puhdistuisi vaikka mitä tekisin.

Philosophy-sarja on kuitenkin entuudestaan tuttua sen verran, että käytän tämän sarjan puhdistusgeeliä. Aiemmin käytin myös kasvovettä, mutta sitä ei Suomesta ilmeisesti mistään saa.

- tuuvis

Jo kolmenkymmenen paremmalla puolella oleva neito testaisi mielellään näitä Philosophyn tuotteita. Oma ihoni on rasvainen ja hyvin epätasaisen värinen. Välillä myös näpyt ovat jokapäiväinen riesa.

- mariahliini

50+ iho, joka totisesti kaipaa tasoitusta ja kosteutta

- Mama

Olisi ihana testata tuotetta, koska etsinnässä olisi ihana kuorintaaine.

- Mirkka

Lähes 5-kymppisen iholla olisi hienoa päästä testaamaan miten c-vitamiini kuorinnalla saisi ehkä ihon hehkumaan:-)

- Tiinuli

Monta kertaa olen ollut hilkulla ostaa Philosophyn tuotteita, mutta vielä ei ole kynnys ylittynyt. Lähtiskö se tästä?

- Forever Young

Minulla on kuiva iho.
Kaipailen sen hoitoon tehokeinoja.
Hoidan päivittäin erilaisilla voiteilla.
Olen 68 vuotias mutta en halua "vanheta"
vielä.

- tuulis

30 ja 40 vuoden puolivälissä, rasvaisuuden/isojen huokosten ja pintakuivuuden välillä oikutteleva iho muutamalla ensimmäisellä auringon aiheuttamalla pigmenttihäiriöllä olisi juuri passeli testiryhmään! Samalla tulisi testattua kuinka kuorinta sopii herkälle iholle!

- Karo

Minulla on rasvoittuva suurihuokoinen paksu iho, joka on samea ja pukkaa talia sekä mustapäitä kovasta taistelusta huolimatta. Philosophy kuulostaa niin erilaiselta, että mieleläni testaisin, josko tästä löytyisi lopultakin apu kasvojen kauneudeksi.

- Telly

Herkkä, atooppinen ja pintakuiva ihoni kaipaa piristystä aurinkoiseen kevääseen. Monet edulliset ja kalliitkin kuorintatuotteet on testattu joten vertailupohjaa löytyy muihin tuotteeisiin nähden.

- Nina

Haluaisin osallistua tuotteen testaamiseen. Olen 34-vuotias ja ihossani on maksaläiskiä ja aknen jättämiä arpia, joihin toivoisin löytäväni apua.

- TanjaK

Olen jo pitkään etsinyt hyvää kuorintatuotetta kasvoille. Tämä tuote kuulostaa hyvältä ja jota haluan ehdottomasti kokeilla! Olen 43v.

- Elisa

Ikää 58 vuotta mulle tullut jo on,
ihoni on vanhenemiselle voimaton.
Auringossa olen paljon maannut,
ja tyhmyyksissäni vahingot taannut.
Vitamiinikuorinta josko auttaisi vähän,
ja pirteyttä lisäisi ihooni tähän.

- Alli

Kotiäidin elähtänyt olemus kaipaisi freesausta ja boostausta. Tulisi tarpeeseen ja muutoksen varmasti huomaisi :)

- Mutsi

Pintakuiva sekaiho,joka kaipaa säännöllistä kuorintaa ja hyvää hoitoa pysyäkseen hyvänä. Varsinkin näin talven jälkeen on taas aika hoitaa kunnolla kasvot kesäkuntoon. Tulisi todella tarpeeseen kokeilla tätä auttaako saamaan hehkun kasvoille takaisin.

- Liinu7

Uusia tuotteita olisi mukava testata. Nykyisin käyttämäni eivät ole enää tehokkaita ja jotain uutta pitäisi keksiä. +50 ja pintakuiva

- Testaajaksi Philosophylle

Atooppinen ,läiskikäs, pintakuiva isot ihohuokoset,
ryppyjä Että apua tarvitaan! Kiristää sieltä täältä
vaikka uisi rasvapurkissa..Jotkut rasvat jäävät
päälle hilseilemään eivätkä imeydy että näin!

- Helka

Olen 53-vuotias ja iho kaipais hieman piristystä, vaikka käytänkin ihonhoitotuotteita säännöllisesti ja käyn ajoittain kasvohoidoissakin :)

- Matkantekijä

ikä 57 v ja sekaiho jolle kuorinta varmaankin tekisi hyvää

- ansu

Ikääntyvä iho, joka kaipaa elinvoimaa. Kesällä varsinkin pigmenttiläiskät ovat kiusana. Hienoisia ryppyjä on jo ilmaantunut ja kaipaisin nuorentavaa pirteyttä iholleni.

- Outi H

Minulla on vaalea, herkkä sekaiho ja ikää 55+ . Olen kiinnostunut testaamaan uutta tuotetta.

- Kristiina

Haluaisin testata kuorintaa pigmenttiläiskiin, kun niihin ei oikein mikään tehoa. Uutuudet aina kiinnostavat.

- Akki

Ikääntyvä, hieman veltostunut, kirjava, pintakuiva iho, jossa maksaläiskiä. Hieman ryppyjä silmäkulmissa. Olispa mielenkiintoista nähdä, pureeko Microdelivery peel tähän.

- Leena

Täytin 30 ja ilmeisesti ihoni päätti nousta barrikadeille. Koko ikäni olen saanut nauttia lähes virheettömästä ihosta, mutta nyt olen alkanut saamaan finnejä, näppylöitä ja kuivia laikkuja. Olisi mahtavaa päästä testaamaan, josko tästä olisi apua.

- Emmi

Ihoni on samea ja harmaa. Aiemmat kuirintavoiteet eivät ole tilannetta korjanneet. Josko tämä toimisi?

- Koo72

Pintakuiva ja aknen jättämät arvet huutaa apua. Tämän lisäksi talven jäljiltä samea harmaa ihoni olis aika osuva kohde tämän tuotteen testaamiseen.

- Sasa

Lievän aknen iho, nuorelle 17- vuotiaalle iholle olisi oiva valinta! Heleyttä js kuorintaa kaipaisivat nämä kasvot!

- B

Oma ihoni on pintakuiva, ja epäpuhtauksia on huolenpidosta huolimatta. Tuotteiden kohdalla innostun helposti kokeilemaan uutta. Mitään tuttua ja turvallista vakiota en ole vielä löytänyt. Olisi ihana päästä testaamaan tätä sarjaa. Nyt se on vain paketin perusteella tuttu

- Elisa

Jäin juuri eläkkeelle ja nyt on aikaa panostaa itseensä. Nuoruudessani auringon ja tupakoinnin haitoista iholle ei ollut tietoa. Molemmista tuli nautittua, auringosta edelleen. Nyt vuodet ovat tuoneet oman haasteensa. Työelämässä käytin paljon erilaisia kauneudenhoitotuotteita, nyt etsin arkeen jotain uutta ilmettä & ihoa piristävää. Tämä voisi olla sellaista

- kiksa

Minulla on herkästi ruskettuva iho, kuiva ja laikukas. Värillistä päivävoidetta käytän ihon epätasaisen värin takia. Olisi mielenkiintoista kokeilla olisiko ao tuotteesta apua tasoittamaan ihon väriä.

- Neitsyt

Olen yli 60 ja ryppyjä on, joten olen halukas testailemaan, jotta rypyt madaltuisivat.

- Ahava

Talven tuiverruksen koettelema iho kaipaa huolenpitoa. Ihoni on monille suomalaisille tyypillinen; eli ihotyyppi normaali, vaalea, hieman couperosa.

- Naagel

Olisi kiva testata uusia tuotteita! Ihoni on muuten hyvässä kunnossa, mutta ilmeisesti aurinko on tehnyt pieniä pigmenttiläiskiä iholleni. Näistä olisi kiva päästä eroon.

- Sonja

Ihoni on merkittävässä muutosvaiheessa ja taistelu ihon kadotetun kirkkauden kuulauden ja tasaisuuden palauttamiseksi on alkanut näin 36 vuoden iässä. Olen juuri matkaamassa auringon alle nauttimaan lämmöstä, mutta auringolla on myös kääntöpuolensa ihoon ja toivoisin tämän päästä toteamaan, että philosophyn microdelivery peel kit c-vitamiinikuorinnan olisi etevä apu tähän ikävään kääntöpuoleen.

- Jenicasey

Toki haluaisin testata kuinka toimii ja tuleeko näkyviä muutoksia kasvoilla.

- Anneli55

Rasvoittuva ja pintakuiva iho ja aknen jälkiä on. Kasvojen väri aika epätasainen, eli uskon että philosophy microdelivery peel kit c vitamiinikuorinta olisi sopiva mulle .

- nuori nainen

Täällä 54-vuotias espoolaisrouva, joka mitä ilmeisimmin olisi tämän tuotteen ostaja - valmiina koekaniiniksi ja muuttumaan hirviöstä kaunottareksi :)

- Maggie

Olisi kiva testata minun alkavalle cuperosa-iholle.

- Sari

Ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät kolmekymppisen kasvoilla ja c-vitamiinikuorinta kuulostaa hyvältä ratkaisulta ongelmiin! Jaan mielelläni kokemukseni myös muille.

- Jenni

Ikä ja ulkonäkö suojelee jo tällaista yli kuusikymppistä, joten olisi kiva kokeilla jotain, joka voisi piristää pärstää sekä ulkoa että sisältä!

- Karhumuori

Haluaisin ihon kirkkaammaksi, ihon väri on epätasainen, samea, juonteita, ryppyjä on jonkinverran. Iho on normaali, paitsi nenänpielet ja otsa rasvoittuvat herkästi.

- Tuulis

Olen kiinnostunut Philosophy-tuotteista ja niiden testaamisesta koska ihoni kaipaa raikastamista ja kosteutusta ja sarja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Heillä on myös erikoisempia tuotteita ja kauniit purkit. Aloin taas kiinnittämään enemmän huomiota terveelliseen ruokaan ja elintapoihin ja ihon kuntouttaminen kuuluu samaan joukkoon. Testauksesta saisin lisämotivaatiota tähän kaikkeen

- iho kaipaa elvytystä

Ihoni on terve. Kuorinta heleyttää ja se antaa hyvän pohjan niin rusketukselle kuin meikillekin.

- Riina

Olen 43-vuotias, joka pärjää vielä ilman lukulaseja, mutta kasvoille tartteis tehdä jotakin.

Nyt keväällä iho on samea, ja pienet (onneksi vielä pienet) juonteet näkyvät selvemmin. Ihotyypilleni, joka on herkähkö ja lievästi pintakuiva, ei käy rakeelliset kuorinnat. Tarvitsen nimenomaan vaikuttaviin aineisiin perustuvaa kuorintaa. C-vitamiini kävisi varmasti kasvojen kevätsiivoukseen ja muutenkin kuulostaa hyvälle. Erittäin hyvälle, muy bien!

Olen käyttänyt Philosophyn kasvojenpuhdistusöljyä, joka on mainio ja olen utelias muitakin tuotesarjan tuotteita kohtaan.
Pick me!

- Marja*T*

Ensimmäinen syy oli esteettinen. Kivan näköiset purnukat olisi mukava laittaa esiin kylppärissä. Toinenkin syy on toki esteettinen ☺ eli pigmenttiläiskät ovat varkain hiipineet kasvoille. Tähän ongelmaan en ole apua löytänyt mutta jospa näistä..?
Täällä kuivaihoinen nelikymppinen mamma ilolla osallistumassa testiryhmään.

- Mama

Täydellinen uusien juttujen metsästäjä valmiina testaamaan kuinka hormonaalisen aknen vaurioittaman ihon kuntoa voidaan parantaa tällä super houkuttelevan oloisella c-vitamiinikuorinnalla!

:)

- Lumikarhu

Uusi, hyvä kuorintavoide hakusessa!

- Sun

Hei! Olen 46-vuotias nainen, joka kaipaisi hehkua kevätiholle. Ihoni on kuiva ja saan herkästi pigmenttiläiskiä auringosta. Ensimmäiset rypytkin ovat jo ilmaantuneet. Olisin kiinnostunut kokeilemaan tätä uutta mielenkiintoista C-vitamiinikuorintaa. Olen käyttänyt muita Philosophy-sarjan tuotteita ja ne ovat sopineet minulle hyvin. Toivottavasti pääsen testiryhmään!

- Miia

Melkein viisikymppisen iho kaipaa kuorintaa ja heleytystä etenkin näin talven jäljiltä. Haluaisin testata, että nuorentaako ja uudistaako tuote ihoa, kun niin reteästi mainostetaan :)

- Pioni

Hei!
Olen läpikäynyt ison jalkateräleikkauksen ja 7.3.17 alkaen olen syönyt kipulääkkeitä neljän tunnin välein jatkaen edelleen. Se vaikuttaa ihoon ja olisi kiva tietää voiko tuotteilla vaikuttaa ihon kuntoon 'paranevasti'.

- Ninja

Iho on harmaa ja karhea. Pienten lasten äitinä elämä on levotonta ja yöt menee miten menee. Olisi hauska nähdä vaikutus ihoon jota on nyt hädin tuskin hoidettu

- Miii

Täälä kuiva ihoinen mummo tarvis apua....

- kati

Käytän paljon kosmetiikkaa ja uusia tuotteita on aina ihana kokeilla. Hakusessa on töydellinen kuorinta-aine!

- Nina

Olen 49-v nainen. Ihoni on alkanut muistuttaa rusinaa ja on kuiva ja juonteet näkyvät. Haluaisin terveen, hehkuvan ihon kesään kun mennään. En halua tuntea itseäni vanhaksi ja harmaaksi

- Ninde

MInulla on pintakuiva sekaiho epäpuhtauksilla, joten kaikki kirkastava hoito tulee tarpeeseen. Melkein 40 jo mittarissa ja ihosta jo huomaa, että ei ole enää nuori.

- Anna

Olisi ihanaa päästä testaamaan tämä kuorintatuote tässä kesän kynnyksellä. Olen innokas tutustumaan minulle uuteen tuotteeseen. Ihoni kaipaa virkistystä ja kirkastusta. Elämä on tehnyt tepposet vuosien varrella.

- Leppis59

Ihoni on erittäin pintakuiva sekaiho joka kertakaikkiaan kaipaisi piristystä. Olen käyttänyt microkuorintoja aiemminkin ja pitänyt niistä. Tämä Philosophy kiinnostaa erityisesti sillä olen kuullut siitä paljon positiivista.

- JohQu

En juurikaan käytä ihovoiteita, ainoastaan meikin alle kosteusvoidetta. Yövoiteita olen kokeillut mutta turvottavat silmiä. Meikinpoisto yleensä vedellä koska meikinpoistoaineet kiristävät ja kuivattavat ihoa. Muutenkin kärsin cuberosa-ihosta, punoittaa ja aurinko polttaa ihoni herkästi vaikka käyttäisi mitä suojakerrointa. Mielelläni lähtisin kokeiluun mukaan josko tästä löytäisin omani. Ikääkin on jo 57 mutta ei ryppyjä paitsi naurusellaisia

- Hymyhuuli

Täällä eräs 70-vuotias iho-ongelmista kärsivä, joka haluaisi parannusta oloonsa ihoa ajatellen.

- allisa

Kasvot muistuttavat dalmatiankoiraa. On pigmenttiläiskiä, ryppyjä, juonteita ja vielä akne, josta jäänyt arpia. Mikään meikkivoide ei peitä ihon kirjavuutta. Erittäin mielelläni testaisin tätä tuotetta, jos siitä löytyisi apua moninaisiin ongelmiin.

- kata

Kun kolmenkymmenen puoli väli ohittui alkoivat ikääntymisen merkit näkyä. Sibeliusrypyt ilmestyivät ja näytän väsyneeltä koko ajan. Olen harkinnut myös pistoksia, mutta mielummin hoitaisin jotenkin muuten asian. Olen meikkifanaatikko joten ihon kunto on minulle todella tärkeää

- Pk80

Hei, Olen aktiivinen kosmetiikan suurkuluttaja. Tämä Philosophy-merkki on minulle kuitenkin uusi. Mielelläni kokeilisin tuotetta ja jakaisin kokemuksen siitä. Olen 51-vuotias ja ihoni on viettänyt runsaasti aikaa auringossa. Iho on sekaiho, kiiltelevä ja isot ihohuokoset nenällä.

- Ei enää eilisen teeren tyttö 51 v

Ihoni ei ole varsinaisesti koskaan ollut hehkuva, tasaisen sävyinen tai edes terve. Olen kärsinyt iho-ongelmista laidasta laitaan, aina aknesta atopiaan. Asiaa ei ole myöskään auttanut taipumukseni unohtaa aurinkovoiteen käyttö.

Nyt kolmenkympin ja useamman lääkekuurin jälkeen iho on alkanut vähitellen rauhoittua, mutta kaunis ihoni ei ole edelleenkään. Ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä, ja talven jäljiltä hipiä on samea sekä elottoman näköinen.

Kokeilisin mielelläni C-vitamiinikuorintaa siinä toivossa, että saisin herätettyä ihoni kevääseen ja pelastettua sen, mitä pelastettevissa on.

- Em

Olen 53-vuotias ja ihoni kaipaa kirkastusta ja samalla ihon sävyn tasoitusta, toivon että pääsen testiryhmään mukaan, on ainakin ihotyyppi, joka kaipaa kaikkea tätä

- Rs

Täällä atoopikko valmis testaamaan, josko sopii ja toimii herkälle iholle!

- Nanu

Ihoni reagoi hyvin herkästi kylmään, kuumaan ja ihan kaikkeen. Rakeiset kuorinta-aineet eivät sovi iholleni lainkaan ja olen jo pitkään etsinyt sopivanlaista kuorinta-ainetta.

- 54 v

Kiireisen 50+ vuotiaan talven jälkeinen iho kaipaa raikastusta, ehkäpä uusi tuotesarja tuo apua ja piristystä....

- Anne

Olen yli kuusikymppinen. Tuote kuulostaa kuin tehdyltä pintaryppyiselle, hieman elottomalle iholleni. Jonkin verran pigmenttiläiskiäkin löytyy, johtuen ulkoilmaharrastuksesta. Olen juuri etsimässä uutta kuorintavoidetta, joten tämä tuli kuin tilauksesta, siis jos minua onnistaa.

- Ei mikään mummo

Keski-iän iho kaipaa juonteiden silottamista ja tasaisempaa ihoa. Ihon kunto on perushyvä: satunnaisesti pintakuiva ja pieniä näppyjä. Mielelläni kokeilen jotain uutta ja toimivaa :)

- Ellu

Kohta 60-kymppinen iho tarvitsee raikkautta ja kiinteyttä. Hoitoa kukkivaan ihoon.

- Helganeiti

Näin 35-vuotiaana alkaa jo ikä ja ihon juonteet kasvoilla näkymään, valitettavasti. Minulla on rasvoittuva iho, joten säännöllinen kuorinta on paikallaan.

- Katja

Olen +50 nainen, sairastuin rintasyöpään, ensimmäinen sytostaattihoito takana. Ihoni on aina ollut suht hyvä. Ei finnejä, aknea tms. Normaali sekaiho. Nyt kuitenkin odotettavissa muutoksia, en tiedä mitä on tulossa, on väläytelty mahdollista aknea, ihon kuivumista ja vaikka mitä muuta mukavaa... Kaikki keinot hyvään ihonhoitoon olisivat tervetulleita kokeiltavaksi:)

- Ilona

Näin yli 40 -vuotiaana täytyy pitää itsestään ja ihosta huolta. Olisi tosi mahtavaa päästä testamaan kun en koskaan voita mitään. Ja nyt työttömänä ei ole varaa ostaa vaikka haluaisin.

- J.L

Olen käyttänyt Philosophy -sarjaa siitä asti kun se tuli Sokokselle. Nytkin minulla on käytössä esim. kasvovoide, seerumi ja käsivoide. Useimmat tuotteet, joita sarjasta olen kokeillut, ovat olleet mahtavia. Vastaan on tullut myös pari sarjan tuotetta, joissa oli ominaisuuksia, joista en pitänyt. Tällä kokemuksella sarjasta haluaisin päästä testaamaan myös tätä tuotetta. Ihoni on melko herkkä ja pintakuiva, pigmenttimuutoksia ja alkavaa couperosaakin on.

- Satska

Maan vetovoima lisääntynyt huomattavasti viime vuosina, tehden samalla uria silmäkulmiin ja suunpieliin. Iho erittäin pintakuiva, läiskäinen ja herkkä erilaisista hoitovoiteista huolimatta. Löytyisikö Philosophyn tuotteista apu keskiaikaisen ihon hoitoon. Mielelläni testaisin ja hankkisin sopivat tuotteet helpottamaan ihon hoitoa.

- Pipsa

Toistaiseksi itselleni tuntematon tuotesarja, toivottavasti ei kauaa :-)
Ikää 53 +, kokemusvuodet nähtävissä turhankin selvästi kasvoissa.

- Tutta

Tämän 33-vuotiaan äidin päivittäisestä hoidosta huolimatta väsähtänyt, pintakuiva iho varmasti piristyisi c-vitamiinikuorinnasta :) Kuorinta onkin usein mielessä, mutta en sitä koskaan muista hankkia, joten tässä olisi oiva tilaisuus siinäkin mielessä. Käytän jo kyseisen merkin pesua ja pidän siitä kovasti. Muita tuotteita en ole kuitenkaan vielä ennättänyt kokeilla.

- Mama

Atooppinen iho, mustapaitojen sekä finnejä, että finniarpia. T-alue rasvoittuu kesäisin. Kasvot näyttävät ilman meikkiä ns. elottomilta :) olen 18- vuotias

- Lotta

Olen +50 -v mummeli ja innokas kokeilemaan uusia ihonhoitotuotteita

- Mummeli

Kolmenkympin kriisi ja ei niin terveelliset elämäntavat näkyvät kasvojen ihossa. Olisi ihana saada vähän elvytettyä ihoa ja palautettua osa nuoruudesta takaisin.

- Tiipii

Olen innokas uusien tuotteiden kokeilija. 5-kymppinen iho kaipaa uudistumista....

- sari

Erittäin herkkä, ohut iho joka ei siedä aurinkoa, kuumuutta tms aika tyypillinen suomalainen. Yhden kerran käynyt kosmetologilla ihokuorinnassa, josta jäi kuukauden tulehdus ja punoitus päälle. Koko pienen elämän etsinyt sopivaa kuorintatuotetta kasvoille, vielä ei ole löytynyt.

- Roosa

Kuljen työpäivän aikana ulkona n.8tuntia pölyssä ja säiden armoilla. (Sade, pakkanen,aurinko) Iho kuivuu ja nyt jo muutenkin ikääntyneenä ihoa täytyy ahkerasti hoitaa.

- Ulkotyöläinen-55v.

Monessa testiryhmässä olen ollutkin, mutten vielä tässä, joten kiinnostaa kyllä...

- Oonis

Kevät koittaa ja naama vaan näyttää syksyltä :(
50+ ihossa riittää ongelmaa; rasvoittuu ja kuivuu yhtä aikaa, mutta eri kohdista.. Sameutta ja länttejä löytyy. Kirkastusta odotellen :)

- Maiju

Pidän Philosophyn tuotteista ja koen niiden sopivan hyvin iholleni. 40 vuotiaana ihoon pitää alkaa kiinnittää entistä enemmän huomiota ja tuotteiden tulee olla entistä hoitavampia.

- Minmuli

Olen 53v paluumuuttaja Portugalista Suomeen.
Ihoni on auringosta kärsinyt sekä pigmenttiläiskiä ilmestynyt. Olisin hyvä kohde Philosophy kuorintavoiteelle.

- Aurinko

Nuorempana jouduin käyttämään voimakasta aknelääkettä koska poskissa ja otsassa oli syviä finnejä jotka eivät muuten hävinneet. Nyt niille kohdin on tullut ikäviä pigmenttiläiskiä. Muutenkin varsinkin posket, leuka ja otsa ovat punoittavat ja hilseilevät nykyään. Olisi kiva saada normaalin oloinen iho.

- Annikki

Ihoa hoidettu, mutta aika tekee tehtävänsä. Auttaisiko tuote kaulan juonteisiin?

- 58v

näin 50 on tullut jo täyteen,niin noita ryppyjä on tullut ja kun vaihdevuodet on alkaneet niin niitä tulee vielä lisää ,niin nämä vois ehkä auttaa ehkäisemään ja poistamaan niitä

- susan

40 +, kevät tulee ja pitäisi saada talven pölyt pyyhittyä kasvoilta, olla valmis vastaanottamaan kevät :)

- Mari

Kevät ja aurinko saapuvat, niiden mukana parin viime kesän ei-niin-mukava yllätys, maksaläiskät! Olisikohan hyvästä kuorinnasta apua?

- Rouva 46

Näin 35-vuotiaana olen huomannut että iho on alkanut menettää kimmoisuuttaan ja ensimmäisiä juonteitakin on alkanut ilmestyä. Ihoni on rasvoittuva sekaiho, punoitusta esiintyy poskissa ja nenänpäässä. Lisäksi poskilla on hyperpigmentaatiota. Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan lunastaako tuote lupauksensa!

- Riikka

Jokainen uusi tuote kiinnostaa...

- HarWe

Osittain kuiva, osittain rasvoittuva, atooppinen iho, joka punoittaa herkästi. Olisi kiva tietää, toimiiko tämä minulle.

- kata

En ole löytänyt vielä iholleni sopivia hoitoaineita.
Kiinnostaisi kokeilla kävisivätkö nämä,koska ihoni kaipaa todella "piristystä!"

- pike

Ihoni on hyvässä kunnossa ikääni nähden (kohta 56) vaikka merkkejä ikääntymisestä alkaa pikkuhiljaa tulla. Kuorinta laadukkailla aineilla tekisi terää näin kesän kynnyksellä. Toivon, että otatte minut mukaan kokeilemaan ja kommentoimaan.

- mariella

Ikääntynyt iho, epätasainen väri ja pigmenttiläiskät ongelmana, johon en ole löytänyt hyvää tuotetta. Myös samea ihonväri ja juonteet ovat tässä iässä asia, johon kaipaisin apua.

- H. E. J. 1956

Haluan mukaan

- Pirjo

Aknen aiheuttamia arpia ja pigmenttiläiskiä auringosta.. Ikää on 36v ja kuorintarakeet ovat liian karkeita. Iän myötä on alkanut tulla hieman ryppyjä/juonteita. Ihon sävy on ollut jo teiniajoista saakka epätasainen ja tasainen kaunis iho olisi enemmän kuin toivottu juttu :)

- Smooth skin, please

Lähes kaikkea on kokeiltu mutta niin se "moniongelmaisen" ihon saaneena pitääkin.... Kuivuutta, rasvoittuvuutta, näppyjä, pigmenttimuutoksia, pieniä juonteita ym. ym. Kevät koittaa, niin minäkin :)

- Nyt 40

Kirkastusta katseeseen kaipailee kolmikymppinenkin!

- Parisienne

34v, pintakuiva rasvoittuva iho. Auringon palvonta jättänyt jälkensä.

- Laura

Vanhemmiten ihoni on tullut kuivemmaksi ja näin kevään korvalla näyttää elottomalta ja väsyneeltä. Olisi ihana testata ja mahdollisesti löytää jotakin uutta elvytystä ja hoitoa iholle! Sellaista joka näyttäisi ja tuntuisi hyvältä.

- Minnie

Luotan, että Emotionin markkinoima tuote on laadukas ja haluaisinkin testata mikä vaikutus tällä olisi näppylättömälle, mutta ikääntyvälle iholleni. Minulla on myös taipumusta maksaläiskiin ja varsinkin aurinko aiheuttaa kasvoilleni kirjavuutta.

- MaryAnn

Minulla on ollut jonkin aikaa epätasainen iho enkä ole saanut epätasaisuutta kuriin kokeilemillani kuorintavoiteilla. Mietin josko tämä voisi auttaa? Epäpuhtauksiakin löytyy ikävästi t-alueelta. Kuorintavoiteiden ystävänä

- Vanillina

Iän myötä tullut ryppyjä ja juonteita iholle. Kyseinen ihonhoitotuote ei ole vielä minulle tuttu, mutta vaikuttaa ihanteelliselta ikäiselleni naiselle. Odotan innolla mahdollisuutta osallistua testaamaan philosophyn microdelivery peel kit c-vitamiinikuorinta tuotetta.

- 51-vuotias

Talven jälkeen ihoni kaipaisi uutta hehkua ja kosteutusta. Kolmenkympin ylityttyä alkaa elämä jo hieman näkyä kasvoilla.

- Mi

Minulla on ikääntyvä iho, jossa epätasainen väri ja pikku juonteita.

- Mariquilla

+40 , sekaiho, pintakuiva, näppyjä, väsynyt harmaa väri..saisiko näillä tuotteilla apua?.

- Kevät iho

Ihoni on cuperoottinen sekaiho ja iän mukana tuomia maksaläikkiä jonkin verran. Hyväksyn ettei tässä iässä (61-v) ole enää nuoren siloista ihoa ja hyväksyn senkin ettei maailma ole keksinyt ihme ainetta sellaiseksi sitä saamaankaan:). Hoidan mielestäni ihoani hyvin, mutta ainoa asia mikä on hiukan hunnigolla on kuorinta-aineet ja ne ovat olleet pikkuisen mysteeri minulle:(. Mielenkiinnolla haluaisin nähdä olisikohan niistä apua ihon tasoittumiseen?

- Tupu

Yli kuusikymppisen mummo-iholle saattaisi saada näkyvää parannusta niin pigmenttimuutoksiin kui ihon harmauteenkin. C vitamiinissa taitaa olla satavarma teho!

- Mummo

Pigmenttiläiskät ovat ikäviä ja niitä pitäisi saada "haalistumaan"!

- Pitkäleena

Hei. Minulla on ns. ongelmaiho..herkästi punoittava, eloton ja pintakuiva aikuisen naisen epätasainen iho. Mielelläni tulisin mukaan testausryhmään ja tutustuisin tuohon minulle uuteen tuotteeseen. Olen saanut paljon hyviä neuvoja Emotion ystävällisiltä myyjiltä ihon tuotteiden valinnassa.

- Päkä

Iho on talvisin kuiva huoneilmasta ja keväisin katupöly ärsyttää ihoa ja saa ihon kiristämään. Iho on pintakuiva ja ohut. 40+ tuote olisi hyvä kokeiltavaksi. Selkeimmät ikääntymisen merkit otsassa, voisi katsoa saisiko noita madaltumaan.

- SundanceK

Hei, olen 28 v jolla on aina ollut pisamia ja aina olen niitä inhonnut. Myös aurinko on tehnyt tehtävänsä jo pikku hiljaa.. olen kokeillut useita hoitotuotteita, mutta en ole löytänyt mielestäni sopivaa, joten olisi hienoa päästä kokeilemaan varsinkin kuorintaa!!

- Neito

itselläni on vaikea naama

- Maaritzella

Erittäin mielenkiintoiselta uutuudelta kuulostaa. Olen etsinyt jo pitkän aikaa hyvää ja ihoa kirkastavaa kuorintavoidetta ja tämä herätti minun mielenkiinnon. Olen 24-vuotias opiskelija, joka tykkää pitää itsestään huolta. Harrastan lähes joka päivä liikuntaa ja ihollani on muutamia epäpuhtauksia, jotka ovat vaivanneet vaihtelevasti jo muutaman vuoden. Ihoni kaipaisi heleytystä ja piristysruisketta :)

- Ikiliikkuja

Hoidan ihoani päivittäin ja ihoni on ollut tasainen ja kuultava. Onko iän tuomaa, mutta ihoni tuntuu ja näyttää harmaalta, väsyneeltä ja huonompi kuntoiselta kuin koskaan. Kaipaisin jotain ihoa elvyttävää, joten kaikki uudet keinot ovat tervetulleita.

- KirsiT

Teen kuorinnan kaksi kertaa viikossa, philosophyn kuorintaa en ole kokeillut. Tuntuu kiinnostavalta.

- bee

Iho kuiva ja kutiaa, APUA!

- 61

Olen 33-vuotias ja olen innokas kosmetiikan käyttäjä! Olen juuri ottanut kokeiluun philosophyn purity puhdistuksen ja siitä olen tykännyt paljon! Muita philosophyn tuotteita en ole kokeillu, joten tämä olisikin aivan mahtava mahdollisuus päästä kokeilemaan!

- Pinja

Kun viiskyt täytti - tarvitsee enemmän aikaa ja vaivaa ihonhoitoon. Kaikki näkyy (valvotut yöt) ihossa. Jotta jaksaisi arjessa vilkkaan 11 v perässä ns juosta olisi kiva, että pojalla näyttäisi edes olevan "nuorekas äiti" :)

- Lady-64

55v. - menopaussi 40v. - näyttää 65v. Tarviiko muuta sanoa?

- sokki

58 v. Synttäri lähestyy.Sekaiholle apua, kiitos!

- ihonhoidolla on väliä

Olen innostunut Philosophyn tuotteista viimeisimmän vuoden aikana hyvien kokemusten perusteella. Erittäin mielelläni testaan uusia tuttavuuksia. Seerumin, silmänympärysvoiteen ja päivävoiteen olen jo todennut toimiviksi. Olen 32-vuotias ja ikääntymisen merkkejä ja pigmenttiläiskiä on alkanut ilmaantua. Tämä c-vitamiinikuorinta voisi olla ratkaisu

- Laho

Minulla on pisamia ja ehkä muutama muu pigmenttiläiskä siinä sivussa. Aurinkoa on tullut otettua jonkin verran myös. Muutama juonne löytyy ja haluaisin kuoria ihoa jollain uudella tuotteella. Tämä testiryhmä tuli kuin tilauksesta.

- Niksu

Kuorin ihoa päivittäin iho-ongelmien takia ja kaikenlaisia kuorinta-aineita on tähän mennessä tullut käytettyä. Käytän kuorintaa ihon kuiviin kohtiin ja nopeuttamaan arpeutuneen ihon uusiutumista.

- Lulle

Ihoni on pintakuiva, cuperoottinen, ihohuokoset osasta kasvoista suurentuneet, kimmoisuus alentunut,iho on harmaa,väsyneen näköinen, yli 50 v. ihoon haluaisin testata tuotetta, jos saisi nuorekkaamman ihon.

- Pixu

Olen 41-vuotias yötyötä tekevä sairaanhoitaja. Iho joutuu koetukselle jatkuvan vuorokausirytmin muutoksen vuoksi. Ihoni on sekaiho ja sen hoitaminen epäsäännöllistä. Minun iholla hyvät vaikutukset tulevat varmasti näkyviin..

- Niina-M

Minulla on aina ollut atooppinen, kuiva iho, ja olen löytänyt avun erilaisista vitamiinivalmisteista. Kuiva iho tarvitsee kuitenkin kuorintaa, jotta kosteuttavat voiteet imeytyvät. Olisin hyvä koehenkilö, koska ihonhoitotuotteet ovat tärkeä osa jokapäiväistä kauneusrutiiniani!

- Kuivuli

kohta 60 v ja kokeillut ja testaillut kaikenlaista, mutta tosiaan tämä ei ole tullut kokeiluun. Aikuisen naisen iho kaipaa kuitenkin ahkeraa hoitoa, kunhan löytää oikeat aineet ja tietty ohjeet eri ihotyypeille.

- Sypä

Iän merkit alkavat näkyä ihossa. Varsinkin talven jälkeen iho näyttää samealta ja väri on epätasainen. Hyvä kuorinta ja vitamiinit varmaan auttaisivat hoitoaineiden imeytymiseenkin.

- KAP

40+ iholle kuulostaisi ihanteelliselta tuotteelta. Hyvä ja laadukas kuorinta-aine on ollut todella pitkään haussa. Sellainen joka sopisi myös epätasaisen väriselle iholle tasoittamaan ihon sävyä.

- Sari L

Olisin erittäin kiinnostunut kokeilemaan c-vitamiinituotteita iholle jos niistä löytyisi apua ihoni ongelmiin. Epäpuhtauksia löytyy, silmien ympärillä alkaa näkyä ensimmäisiä juonteita sekä pigmenttiläiskä poskella.

- minny

Haluaisin mielelläni kokeilla auttaisiko tuote ikääntyneeseen ihooni ja jo olemassa oleviin juonteisiin edes hieman.

- Hellu

Minulla ongelma on pigmenttiläiskät, niihin kun saisi apua olisin huomattavasti onnellisempi ilman pigmenttiviiksiä.

- Mari

Kaikenlaista on tähän ikään mennessä tullut kokeiltua (50+) -tätä ei. Vaikuttaa kiinnostavalta ja luetettavalta. C-vitamiini on hyvä!
Saatte värikkään kuvauksen asiasta kokeilun jälken.

- Leea

50 v lähestyy uhkaavasti, silti iho tuottaa talia, ihohuokoset on suurentuneet ja iho kiiltää. Kaulan iho puolestaan on kuva. Olen aina hoitanut ihoani; perusrutiinit on kunnossa, mutta kuorinnasta ja naamioista olen viime aikoina lintsannut. Uuden tuotteen kokeilu kiinnostaa, saattaisi olla juuri minun iholleni sopiva tuote!

- Huokonen

Olen neljääkymmentä lähestyvä aikuisopiskelija opintojeni loppupuolella ja koko talvi on mennyt sisätiloissa gradun ja tenttikirjojen parissa ja yleisolemus on nyt vähintäänkin nuutunut ja vitamiiniruiskeen tarpeessa :)

- opiskelija

Sopiva kuorinta-aine on haussa ja kokeilu on hyvä tapa tutustua uuteen tuotteeseen. Ihoni kaipaa säännöllistä kuorintaa. Keski-ikäisenä yhä näppyjä ja pigmenttiläiskiä myös löytyy. Ao. tuotesarjan voiteisiin olen tutustunut ja hyväksi havainnut.

- Murunen

Iholleni ilmaantuu ensimmäisinä kevätpäivinä pigmenttiläiskiä poskille ja kaulaan. Olen koettanut monia tuotteita mutta eihän ne kokonaan häivy. Haluaisin kokeilla voisiko tästä olla apua

- Mökke

Hei! Olen 56-vuotias, haluaisin osallistua testiryhmään, koska haluan löytää tuotteen, joka pitää ihoni nuorekkaana ikääntymisestä huolimatta. Minulla on sekaiho sekä punehtuvat posket.

- pimikko

Nyt 50 lähestyessä alkaa ihonhoito kiinnostamaan ja kasvoissa tapahtuvat muutokset pistämään silmään. Kokeiltu jo kaikenlaista uutta ja ihmeellistä, mutta kiinnostus vain kasvaa :)

- Smari

Ihoni on herkkä ja pintakuiva. On vaikeaa löytää sopivia tuotteita, tulee helposti näppyjä. Ihossa on pigmenttiläiskä ja juonteita jonkun verran.

- Tia

Ihoni on hiukan rasvoittuvaan taipuvainen vaikka ikää on hiukan yli 50v ja vaatii säännöllistä kuorintaa ja hoitoa jotta se pysyisi hyvässä kunnossa. Tulisin mielelläni testiryhmään sillä tuotteet vaikuttavat mielenkiintoiselle.

- Tuija

Talviloma Aasiassa takana, rusketus alkaa kadota ja nyt pitäisi saada kasvojen iho kuntoon tulevia kevään ja kesän auringonsäteitä varten. Rusketun muuten hyvin, mutta aurinko tarttuu epätasaisesti kasvoille. En ole ikinä ollut kosmetiikkatestissä, olisi kiinnostavaa!

- Aikuinen Nainen

Hei! Minulla on hyvä iho ja olen tykännyt aina hoitaa sitä, näin talven jälkeen iho on kuitenkin kuiva ja Iiro-poikani häät ovat kesällä ja haluaisin olla siellä hehkeänä. Myös ikä on tuonut potkukelkan jälkiä nenästä alaspäin, jos ne vaikka vähän petraantuisivat aineellanne! Osallistuisin mielelläni testiin, kiitos mahdollisuudesta.

- Hanski

Olisi mahtavaa, jos vielä tällä iällä olisi jotain tehtävissä ihon nuorekkuuden palauttamiseksi!

- Leamaija

Sopisko tuo tuote keski-iässä olevalle tosi herkkäihoiselle ja couperosa-poskista kärsivälle naisihmiselle? Jos, niin mieluusti kokeilisin ko. tuotetta.

- Herkkis

Olen ollut ahkera auringonottaja ja nyt 65 vuotiaana ihooni on alkanut ilmestyä pigmenttiläiskiä sekä ryppyjä ja juonteita. Olisin mielestäni oikeaa kohderyhmää tälle tuotteelle.

- auringonottaja

Naamani on kirjava. Keskellä otsaa iso pigmenttimuutos. Toinen mokoma huulien päällä. Omaan pintakuivan sekaihon. Täytän pian 40 v ja ryppyjä/uonteita alkaa iholla jo näkymään. En ole löytänyt itselleni vielä sitä täydellistä, joten olisi kiva päästä kokeilemaan.

- Suvituulia

Olen 43-vuotias laiskahko ihonhoitaja, nyt olisi korkea aika skarpata asian tiimoilta. C-vitamiini boost oli oivallinen alkulähtö siihen :-)

- Annika

Nuorena ollut acnea. Vieläkin iho on hieman ongelmallinen, kuivuu helposti ja epäpuhtautta muodostuu kokoajan vaikka käytänkin laadukkaita tuotteita.

- Nainen 25v

52 vuotias ikääntyvä nainen. Osittain rasvoittuva ja osittain kuiva iho. Tarvittaisiin pehmeää kuorintaa ja kosteutusta sekä kimmoisuutta kasvojen iholle lisää.

- Orvokki 65

Minulla on aina ollut hyvä iho enkä ole juuri kärsinyt iho-ongelmista. Viimeisen kahden vuoden aikana tuntuu kuitenkin että epäpuhtaudet sekä pienet näpyt ovat lisääntyneet. Ihoni kaipaisi myös kirkkautta sen ollessa välillä samea.

- Satu

Ihoni on pintakuiva ja välillä tulee näppyjäkin, vaikka ikääkin jo on. Meikki ei kestä kauan t-alueella siistinä. Oikean ihonhoitosarjan löytyminen on ollut vaikeaa. Olisi mukava kokeilla jotain uutta, jos vaikka löytyisi hyvät ja toimivat tuotteet.

- Siskosiili

46-vuotiaana iho alkaa kaivata jo tehokkaampia aineita. Kasvojeni iho on ollut pintakuiva aina, jonkin verran on couperosaa poskilla. Viimeisten vuosien aikana ovat ilmestyneet maksaläiskät poskille ja otsaan, ja ne tummenevat ja lisääntyvät kesäisin suojakertoimien käytöstä huolimatta.

- Keke

Hups, karkasi viesti ennen aikojaan. Siis viisikymppinen iho ja kaikkea pitää kokeilla, jotta ikääntymisen merkit olisivat hiukan hitaammin näkyvillä.

- Helen

Iän myötä ihoni on alkanut entistä enemmän kuivumaan paikoitellen. Koko tämän talven toisessa poskessani on ollut pintakuiva läiskä, johon en ole löytänyt toimivaa keinoa. Lisäksi otsa ja iho silmien välistä kuivuu ja hilseilee. Toivoisin löytäväni keinon, jolla ihoni näyttäisi taas hyvinvoivalta ja olisi valmis ottamaan vastaan kesän auringon tuoman kevyen päivetyksen.

- Nainai

Kotona vauvan ja 4-vuotiaan kanssa, joten jotain ihanaa uutta hemmottelua iholle olisi mukava saada! Omat tarpeet kun tuntuu jäävän lasten jälkeen.

- Willow

Olen todella laiska kuorimaan ihoa eli toisin sanoen hoitamaan sitä riittävästi. Voisin esimerkilläni ottaa asia haltuun innostaa muitakin. Uskoakseni ihoni kaipaa samaa.

- Tiina

Vanheneva pintakuiva ihoni kaipaa apua!

- Testaaja

Minulla on edelleen ns. teinin rasvoittuva iho, sekä couperosaa.
Kaipaisin kipeästi jotain uutta kokeiltavaa, jolla saisin hehkua ja kirkkautta takaisin tähän nelikymppisen ihoon.

- -Jonna-

Itselläni on niin huonossa kunnossa oleva iho, joka tarvitsisi kuorintaa ja muutakin hoitoa :) Alkaa olla iholla joku kolmenkympin kriisi? :D

- Elisa

Olen 42-vuotias ja ihossani on alkanut näkymään selvästi ikääntymisen merkkejä. Ihoni on myös helposti rasvoittuva. Olen lukenut paljon c-vitamiinin hyvistä vaikutuksista ja olisin innokas kokeilemaan tätä tuotetta. Uutuudet kiinnostavat aina. :)

- Jenni

Ikääntyvä, kuiva ja oheneva iho, olisi hyvä kokeilla.

- Mummeli

Osallistuisin mielelläni!

- Helen

50v ja auringosta nauttivana ks tuote olisi paikallaan testa iholleni

- Anne

Mulla on silmälasit ja seka-iho. Otsalla on näppyjä.

- Ansku

Olen 56 vuotias nainen. Ihoni on ollut aina suhteellisen hyvä, mutta nyt jo tietysti näkyy vähän ryppyjä. Pigmenttiläiskiä on myös poskipäissä. Varsinkin silmän alusissa näkyy eletty elämä! Hoidan ihoani säännöllisesti ja erilaisia voiteita on tullut käytettyä. Tätä merkkiä en ole koskaan käyttänyt.

- Aikuinen Nainen

Säännöllinen ihonhoito on aina kuulunut rutiineihin, joten sitoutuminen tällaiseen sopii paremmin kuin hyvin. Ihoni on suhteellisen hyväkuntoinen, mutta couperosaa en ole saanut tähän mennessä vielä millään tuotteella vähenemään. Jospa tämä auttaisi...

- Virpi

Ihoni väri on epätasainen - auringonotto alkaa ilmeisesti näkymään ihon kunnossa. Lisäksi minulla on ollut akne, parikymppisenä aika rajuna versiona ja viiden vuoden kuluttua hieman lievempänä. Hymyjuonteet alkavat näkymään ja meikki kerääntyy niihin. Ihon tasoitus ja kirkastus olisi siis enemmän kuin paikallaan :)

- Laurel

Kypsän naisen iho tarvitsee kaiken mahdollisen avun pysyäkseen nuorekkaana. Iho myös ohut ja kuivuuteen taipuvainen. Kaunis, terve ja nuorekas iho olisi toiveena!

- TinttiR

Rasvoittuva iho ja nykyään myös alkaa olla akneinen, olen koettanut apua etsiä milloin mistäkin sarjasta mutta ei tunnu löytyvän. Lisäksi pintakuivakin. Juonteita ilmestynyt ja couperosaakin näyttää olevan.
Osallistuisin todella mielelläni kokeilemaan, saisinko iholleni tästä apua!

- Saijukk

Pintakuiva ihoni tarvitsisi c-vitamiinia sekä kuorintaa hormoniaknen taistelua vastaan. Tämä yhdistäisi kaksi hoitokeinoa samaan ja varmasti auttaisi ihon ongelmiin!

- Annika

Minulla on kuiva ja pigmettinen vanheneva iho. Kasvoissani on paljon ns.ongelmaläikkiä otsalta leukaperiin ,jotka näkyvät ympärivuoden ja haittaavia. Olisi ihanaa saada kirkkaampi ja nuorekkaampi iho ja ilme,jos jostain olisi apua. ;) siksi tämä kokeilu olisi hyvin tärkeä minulle..

- Kaijaleena

Omaan rasvoittuvan ihon ja sellainen se on ollut teinistä lähtien, eli yli 20 vuotta. Olen lisäksi akneen taipuvainen ja ajoittain kasvojeni iho näyttää elottomalta ja läikikkäältä. Kokeile mielelläni aina jotain uutta jos se toisi parannusta ihoni kuntoon.

- Niniel

Ihoni on hyvässä kunnossa, pintakuiva talven jäljiltä. Ongelmani on pigmenttiläiskät, jotka ilmestyvät ensimmäisten auringonsäteiden myötä. Olen yrittänyt vaikka mitä tuotteita ongelmaani, mutten ole saanut apua. Jospa tämä tuote olisi ratkaisu läikikkääseen ihooni. Ikävä kaunista, tasaista päivettynyttä kesäihoa :)

- Jullbugga

Kasvojen iho on muuttunut rankan talven jälkeen. Häiritseviäjuonteita ja ihon epätasaisuutta on havaittavissa. Haluaisin saada kevääksi-kesäksi iho hyvään kuntoon kun elämässäni on muutenkin alkamassa uusi vaihe.

- keski-ikäinen

Ihoni on hyvässä kunnossa, käytän aikuiselle naiselle suunnattuja laadukkaita tuotteita. Mielelläni testaan ja kerron kokemuksesi philosophyn microdelivery peel kit c-vitamiinikuorinnasta. Minulle on tärkeää että ihoni on hyvässä kunnossa.

- irkku

Ihoni on moniongelmainen. Olen 41-vuotias joka on kärsinyt coupersasta useamman vuoden, lisäksi aikuisiällä on tullut paljon sameutta ja rasvoitusta kasvoille. Ihoni on pintakuiva mutta pääosin rasvoittuva ja punoittava. Olen kosmetiikan suurkuluttaja etsien sopivia tuotteita juuri minulle.

- Katri

Hei, minulla on tosi ongelmainen iho: ikääntyvä mutta rasvoittuva, edelleen finnejäkin pukkaa. Lisäksi vanhoja pigmenttiläiskiä poskipäillä. Olisin siis enemmän kuin kiinnostunut kokeilemaan tätä tuotetta.

- Sohvi

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää
  • Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Hemmottele talven koettelemaa ja kuivattamaa talvi-ihoa luonnonkosmetiikalla. Puhtaita rehellisiä raaka-aineita ja vaikuttavia tehoaineita sisältävät tuotteet suojaavat ja hoitavat niin kehoa kuin mieltä.

Lue lisää