Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Makian makea miesten kevät 2017

Makia on vaatebrändi, joka jokaisen katu-uskottavan miehen tulisi tuntea. 

Vuonna 2001 perustettu Makia Clothing on Helsingin Punavuoresta lähtöisin oleva vaatealan yritys. Kaikki lähti t-paidasta, joka oli ensimmäinen Makia-nimeä kantanut tuote vuonna 2001. Jatkuvasti vaihtuvien mallistojen sijaan Makia panostaa pysyviin vakiotuotteisiin ja niiden korkeaan laatuun. Tänä päivänä Makia tunnetaankin kattavasta valikoimastaan rentoja ja tyylikkäitä, jokapäiväiseen käyttöön sopivista käytännöllisistä vaatteista – katu-uskottavuutta unohtamatta.

Rentous ja tyylikkyys kulkevat käsi kädessä myös tämän kevään uudessa mallistossa. Sinisen ja vihreän eri sävyt puetaan harmaan, mustan tai valkoisen kaveriksi. Siistin asiallinen ja käytännöllinen, jokapäiväisiä vaatekappaleita sisältävä mallisto, joka on nappivalinta nuorekkaille miehille.

Jos etsit täydellisesti istuvaa t-paitaa kiinnostavalla printillä, löydät sen takuulla Makian laajasta mallistosta. Sokoksen valikoimissa myös kierrätysmateriaaleista valmistetut t-paidat, joissa Norjalaisen taiteilijan, Danny Larsenin, piirtämät persoonalliset meriaiheiset printit.
 

Tutustu Makian koko mallistoon sokos.fi.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää
  • Koru on persoonallinen lahja

Koru on persoonallinen lahja

Vuosi 2017 on erityinen Kalevala Korulle, sillä yritys täyttää tänä vuonna 80-vuotta.

Lue lisää