Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Juhlavuoden fiilistä kotiin

Juhlavuoden fiilistä kotiin

Sinivalkoinen värimaailma on kantava teema Suomi 100 -juhlavuosituotteissa ja mikäs sen parempaa, sillä sininen on myös tämän vuoden trendiväri ja sisustustrendeistä puhuttaessa jopa “uusi musta”.

Finlaysonin Suomi 100 -juhlavuoden kuoseja yhdistää ajatus: satavuotias itsenäinen Suomi on hyvä paikka elää ja yrittää, mutta pienellä parsimisella siitä saadaan entistä parempi. Uudet Pinkka- ja Punkka- kuosit ravistelevat suomalaista rehellisyyttä ja täsmällisyyttä. Joskus hyviin asioihin tarvitaan myös luovuutta ja arjen anarkiaa. Juhlava Kestit-kuosi on saanut inspiraationsa Finlaysonin arkistosta löytyneestä yli satavuotiaasta peittokuosista, joka on ollut käytössä Finlaysonin omassa sairaalassa. Design on tuotu tähän päivään kunnioittaen historiaa sekä lisäämällä siihen jotain uutta ja raikasta.

Arabia juhlistaa satavuotiasta Suomea kymmenellä juhlavuoden mukilla. Hauskat ja tyylikkäät mukit kertovat tarinaa suomalaisen muotoilun, kattamisen ja suomalaisten kotien historiasta. Jokaisen mukin koristelu onkin peräisin eri vuosikymmeneltä Suomen satavuotiaan historian ajalta. Jos nämä erikoisemmilla kuoseilla koristellut mukit kiinnostavat, kannattaa ostoksille suunnata hyvissä ajoin. Mukit ovat saatavilla vain vuoden 2017 ajan ja ne on varustettu juhlavuoden pohjaleimalla.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Viherkasvi-trendi on tuonut mukanaan mummolasta tutun tavan ripustaa kasvit amppeleihin.

Lue lisää
  • Italialaista yksinoikeudella

Italialaista yksinoikeudella

Sisustustavaroita valmistava Coincasa istuu loistavasti pohjoiseen makuun. Inspiroidu näistä kolmesta kevään trendistä.

Lue lisää

Hard Face – jokapäiväisen ruoanlaiton sankari!

Hard Face on Fiskarsin uusi keitto- ja paistoastioita sisältävä tuotesarja, jonka tuotteet kestävät kovaa ja vaativaakin käyttöä. Sarja sisältää 16 erittäin vaativaan käyttöön suunniteltua keitto- ja paistoastiaa paistinpannuista kattiloihin.

Lue lisää
  • Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Pieniä maljakoita, viherkasveja ja ripaus metallisävyjä – sinistä unohtamatta. Tuo kevään uudet trendit kotiisi ja viimeistele sisustus skandinaavisilla merkeillä!

Lue lisää
  • Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Ensimmäiset valonsäteet löytävät tiensä pitkän kaamoksen jälkeen sisälle. Valolla on ihana voima, joka saa kaiken näyttämään erilaiselta. On aika pyyhkiä talven pölyt pois ja herätä uuteen kukoistukseen. Kotimaisilla tuotemerkkien helmillä koti herää uuteen eloon.

Lue lisää
  • Sisustusmatka

Sisustusmatka

Kolme kiinnostavaa kodinsisustussarjaa vievät sinut matkalle Italiaan Välimeren lämpöön, piskuiseen Tanskaan sekä rakkaaseen kotimaahan.

Lue lisää
  • Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Minkä tunnelman haluaisit omaan kotiisi? Osallistu Radio Aallon kilpailuun ja äänestä oma suosikki­sisustustyylisi ja voit voittaa 100 euron Coincasa-sisustus­lahjakortin Sokokselle.

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Hemmotteluhetken kruunaa helposti suklaa, joka tekee aina hyvää sielulle. Sitten vielä kirja käteen ja elämä hymyilee. Tai anna musiikin rentouttaa, yhdessä tai yksin omasta rauhasta nautiskellen. Katso lahjavinkit!

Lue lisää