Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Italialaista yksinoikeudella

Italialaista yksinoikeudella

Selkeät linjat, raikkaat värit sekä näyttävät yksityiskohdat ovat Coincasan ytimessä. Sisustusta on helppo vaihdella muodin ja vuodenaikojen mukaan, sillä tuotteet ovat kohtuuhintaisia. Nyt tarjolla on herkullisen raikkaita värejä ja voimakkaita kontrasteja. Coincasaa myydään yksinoikeudella meillä Sokoksella.

Inspiroidu nyt näistä kolmesta kevään trendistä:

Sametti on tehnyt paluun yhtenä kevään loistokkaimpana materiaalina. Ylellisyyttä huokuvat, sametilla päällystetyt sohvat ja nojatuolit, ovat tietysti ihania, mutta helpoiten tuot samettia sisustukseen tyynyjen muodossa. Valitse hempeitä tai vahvoja, syviä sävyjä.

Metallisävyt keittiössä, kylppärissä, tai ihan missä tahansa. Parasta metallisävyissä on se, että ne toimivat eri muodoissa ympäri kotia. Jos haluat sisustaa viimeisten trendien mukaan, valitse messinkiä.

Leikkokukat ja maljakot ovat helppo ja edullinen tapa tuoda kevät kotiin. Trendien mukaan runsaat kimput asetellaan nyt siron naisellisiin maljakoihin. Vaihtelunhaluinen muuttaa kodin värimaailman vaikka käden käänteessä.

Tutustu Coincasa-mallistoon Sokoksella ja sokos.fi.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Viherkasvi-trendi on tuonut mukanaan mummolasta tutun tavan ripustaa kasvit amppeleihin.

Lue lisää

Hard Face – jokapäiväisen ruoanlaiton sankari!

Hard Face on Fiskarsin uusi keitto- ja paistoastioita sisältävä tuotesarja, jonka tuotteet kestävät kovaa ja vaativaakin käyttöä. Sarja sisältää 16 erittäin vaativaan käyttöön suunniteltua keitto- ja paistoastiaa paistinpannuista kattiloihin.

Lue lisää
  • Juhlavuoden fiilistä kotiin

Juhlavuoden fiilistä kotiin

Suomi täyttää tänä vuonna sata, ja saamme olla erittäin ylpeitä kotimaisista muotoilubrändeistämme.

Lue lisää
  • Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Pieniä maljakoita, viherkasveja ja ripaus metallisävyjä – sinistä unohtamatta. Tuo kevään uudet trendit kotiisi ja viimeistele sisustus skandinaavisilla merkeillä!

Lue lisää
  • Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Ensimmäiset valonsäteet löytävät tiensä pitkän kaamoksen jälkeen sisälle. Valolla on ihana voima, joka saa kaiken näyttämään erilaiselta. On aika pyyhkiä talven pölyt pois ja herätä uuteen kukoistukseen. Kotimaisilla tuotemerkkien helmillä koti herää uuteen eloon.

Lue lisää
  • Sisustusmatka

Sisustusmatka

Kolme kiinnostavaa kodinsisustussarjaa vievät sinut matkalle Italiaan Välimeren lämpöön, piskuiseen Tanskaan sekä rakkaaseen kotimaahan.

Lue lisää
  • Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Minkä tunnelman haluaisit omaan kotiisi? Osallistu Radio Aallon kilpailuun ja äänestä oma suosikki­sisustustyylisi ja voit voittaa 100 euron Coincasa-sisustus­lahjakortin Sokokselle.

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Hemmotteluhetken kruunaa helposti suklaa, joka tekee aina hyvää sielulle. Sitten vielä kirja käteen ja elämä hymyilee. Tai anna musiikin rentouttaa, yhdessä tai yksin omasta rauhasta nautiskellen. Katso lahjavinkit!

Lue lisää