Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Suomalaiset testaavat philosophyn uutuuskuorintaa

Suomalaiset testaavat philosophyn uutuuskuorintaa

Uuden sukupolven kaksivaiheinen microdelivery peel kit c-vitamiinikuorinta lupaa uudistaa ja nuorentaa ihoa. Sokoksen asiakkaista koostuva testiryhmä kokeilee tuotetta 2–3 viikon ajan ja kertoo meille sen jälkeen kokemuksistaan.
Kiitos upealle testiryhmällemme. Odotamme kommenttejanne innolla ja mielenkiinnolla.

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Neljännen kuorinnan jälkeen huomaa kyllä jo selkeää muutosta. Voi miksi tätä ei voi käyttää useammin. Iho on niin pehmeä! Suosittelen käyttämään tämän lisäksi kosteuttavaa naamiota, että saavuttaa maksimaalisen hyödyn. Haluan kyllä tosiaan testata Philosophyn muitakin tuotteita, ainakin kasvorasvaa.

- Annina

Neljä kuorintaa takana ja eron huomaa selvästi. Talven jälkeen ihoni on herännyt eloon ja muut hoitoaineet ja seerumit imeytyvät todella hyvin ja pääsevät vaikuttamaan ihooni. Kasvot ovat tasaisen väriset ja hehkuvat. Voin suositella tuotetta ja aion itse kokeilla muitakin Philosophyn tuotteita!

- Kata

Neljä käyttökertaa takana.
Tiivistän nyt tähän vielä ajatuksiani tuotteesta:
-Miellyttävän lämmin tunne käyttäessä
-Ihanan raikas tuoksu
-Tehokas: jättää ihosta mattapintaisen, sileän ja 'röpöisyys' vähenee silminnähden
-Iho tuntuu käytön jälkeen kiinteämmältä
Huonoja puolia on hankalaa nyt ihan äkkiseltään yrittää keksiä.

- vmv

Sitruunapuita aavikkoon,
ihana raikas tuoksu,
kuorintaa
kirkastaa
sädehtii
iho Philosophy käsittelyn jälkeen
joka perjantai tämän teen,
uudelleen

- Onerva

Kolmas kuorinta takana. Iho tuntuu uskomattoman pehmeältä ja näyttää kuulaalta. Pehmeyden tuntee vielä seuraavana päivänäkin. En ole todennut mitään ongelmia vaikka on couperosa iho ja pintaverisuonia. Ensimmäisen aineen karheuskaan ei enää tuntunut mitenkään liian karhealta. Yllätyin jopa itsekin, kuinka hyvin tuote sopii iholleni joten ehdottomasti voi suositella jos haluaa pehmeän ja kuulaan ihon.

- Susse

Olen nyt käyttänyt kuorintaa reilun kuukauden ajan viikoittain. Joka käytön jälkeen iho tuntuu entistä sileämmältä ja ihohuokoset ovat mielestäni selvästi pienentyneet. Edes auringossa olon jälkeen tehty kuorinta ei ärsyttänyt ihoani joka muuten on erittäinkin herkkä kaikille aineille. Olen todella vaikuttunut!

- Rambler

Toinen kuorinta takana. Käsittely oli helppoa ja nopeaa. Ensimmäinen aine tuntui edelleen aika karhealta mutta ei aiheuttanut ongelmia vaikka minulla on pintaverisuonia ja aika couperosa iho. Iho oli todella pehmeä ja jopa loisti käsittelyn jälkeen eli tuntuu toimivan.

- Susse

Toinen kuorinta tehty. Minun pintakuiva sekaiho näytti ensimmäisen kerran jälkeen sen, että pinnan alla oli epäpuhtauksia jotka nousivat pintaan. Mutta hyvä vain, pienet näppylät ei haittaa kun tajuan että ihon puhdistuminen on todella alkanut. Käsittely oli ensimmäisen kerran opettelun jälkeen vielä helpompaa ja tuloksen huomasi todella. Iho on sileä ja väri tasainen. Talven jälkeen ihon kanssa on ollut ongelmia, kuivuuden ja couperosan kanssa. Tämä toimii ihmeellisesti ihooni!

- Kata

Pakkaukset ovat yksinkertaisen tyylikkäät, mutta eivät mitenkään erityisesti hengi laatua tai ylellisyyttä. Tuote on helppo käyttää, vaikka ohjeessa mainittu lämmöntunne jäikin aika vaisuksi. Iho tuntui käsittelyn jälkeen kuin uudelta! Sileältä ja puhtaalta, suorastaan hehkuvalta. Myös pigmenttiläiskät otsasta vaalenivat aivan selvästi. Loisto tuote siis, saattaisin ostaa korkeasta hinnasta huolimatta - niin näkyviä olivat tulokset ihossa.

- Elina

Siis tämä tuote on todellakin tullut enemmän kuin tarpeeseen. Kevät saapui ja valo sen kanssa, mutta kasvoilta se tuntui vielä uupuvan pitkän ja väsyneen talven jälkeen. Nyt on toinen testaus takana ja iho oli sen jälkeen ihan kuin uusi: pehmeä, kimmoisa ja herännyt! Maltan tuskin odottaa mitä vaikutuksia vielä luvassa, kun käyttää pidemmän aikaa. Mutta jos ensimmäisellä testaus kerralla huomasi eron entiseen, nyt toisella entistä enemmän. Ei voi kun suositella

- Annina

Philosophyn kaksivaiheinen microdelivery peel kit c-vitamiinikuorinta yllätti minut positiivisesti! Kieltämättä odotuksetkin laadukasta tuotemerkkiä kohtaan olivat jo valmiiksi korkealla. Kuorinta teki ainakin omalle iholleni todella hyvää! Iho tuntuu pehmeältä ja raikkaammalta, kuorinta selvästi piristi. Tuotetta oli myös helppo käyttää ja itse ainakin tulen ostamaan tätä jatkossakin :)

- Minna

Ihanaa että sain olla mukana testaamassa tuotetta joka täytti kaikki odotukseni.
Olen nyt testannut tuotetta nyt neljä kertaa ja voi todeta että ihoni tykkää,kasvoni ovat saaneet lisää raikkautta ja nuorekkuuta.Ihoni tuntuu niin tavattoman silkoiselta ja pehmeältä.
Voiteetkin levittyvät nyt niin mukavasti,pienempikin määrä tuntuu nyt riittävän.
Mitään ongelmia ei esiintynyt joten voin suositellla kuorintaa hyvällä omallatunnolla.
Yllätyin testituotteiden miellyttävästä tuoksusta tämä on pelkkää plussaa.

- Mummo

Pakkaus on ylellisen tuntuinen, tulee tunne että nyt minulla on kädessäni tavallista arvokkaampaa kosmetiikkaa. Kuorintavoide tuntuu vähän karhealta, itselläni on couperosaa ja mietin onko tuote liian "kova" omalle iholleni. Tuntuu ihanalta, että kuorinnassa on kaksi vaihetta, tulee tunne että jotakin oikeasti tapahtuu iholleni. Toisen vaiheen geeli on helppo levittää, se tuntuu hyvältä lisältä kuorintavoiteen päällä. En tiedä olenko käyttänyt sitä liian nuukaillen, kun luvattu lämmön tunne jää kokematta. Mutta kun pesen naamani, kasvojen iho tuntuu silkinpehmeätä ja puhdistuneelta. Tehokkain koskaan käyttämäni kuorintavoide. Vähän aikaa sitten kävin 120 euroa maksaneessa kasvohoidossa ja täytyy sanoa, että suuremman eron huomaan ihossani tämän kotitekoisen kuorinnan jälkeen. Olen nyt käyttänyt kuorintaa 3 kertaa, innolla seuraan miten lisäkuorinnat näkyvät ihoni kunnossa.

- outi

Ensimmäisen kokeilun jälkeen iho tuntui todella puhtaalta ja pehmeältä. Kuorinta-aine tuntui aika karhealta, itselläni on pintaverisuonia ja mietin, että mitä vaikuttaa niihin. Parin kerran jälkeen varmasti huomaa onko liian karhea. Tuotteita oli helppo käyttää ja tuoksu oli myös miellyttävä.

- Susse

Takana kolme kokeilukertaa. Tuote ihastutti jo ulkonäöllään ja tuoksullaan: ensimmäisen vaiheen keltainen kuorinta-aine tuntui kuin olisi levittänyt appelsiinisorbettia kasvoille (ilman kylmyyttä!). Tuotteen levittäminen oli helppoa ja tuntui miellyttävältä. Parilla ensimmäisellä kerralla en raaskinut käyttää aineita riittävästi ja toisen vaiheen lämmön tunne jäi hyvin vähäiseksi. Kolmannella kerralla levitin kumpaakin tuotetta hieman reilummin, ja vihdoin sain ihanan lämmön kasvoille vaikutusajaksi. Huuhtelun jälkeen iho tuntui sileämmältä kuin yhdenkään aiemmin käyttämäni kuorinnan jälkeen, ja vaikutelma oli ihanan raikas ja kirkas.

- jm

Ensimmäisen kokeilun jälkeen olin positiivisesti yllättynyt, kuinka helppoa tuotteen käyttö oli ja kuinka ihanalta iho tuntui käytön jälkeen. Ensimmäinen kuorinta-aine tuntui melko karhealta, mutta ei kuitenkaan liiaksi. Toinen tuote ei saanut itselläni aikaan sellaista lämmön tunnetta kuin olin odottanut. Iho tuntui kuitenkin käytön jälkeen ihanan sileältä ja puhtaalta.

- Perhonen

Käytin tänään tuotetta kolmannen kerran.
Täytyy vain edelleen todeta, että kyllä siitä tulee niin virkistävä olo. Iho näyttää paljon terveemmältä ja aine tuoksuukin niin raikkaan miellyttävälle.

- vmv

Olen jo pitkään etsinyt kunnollista kuorintaa. Mitkään kevyet kuorinnat eivät sovi sekaiholleni, tai no sopii, mutta tulos on mitäänsanomaton.
Kun sain paketin käsiini, aloin aluksi kauhistelemaan hintaa. Kuka hullu nyt maksaisi kuorinnasta näin paljon?
Nyt parin viikon käytön jälkeen voin todeta, että minä olen se hullu, joka jatkossa maksaa sen verran kuorinta-aineesta.
Iho tuntui kuorinnan jälkeen ihanan sileältä. Kuollut ihokerros oli hävinnyt ja iho näytti kuulaalta. En malta odottaa nähdä, kunka pidempiaikainen käyttö tulee vaikuttamaan ihooni. Uskon, että sillä tulee olemaan vaikutusta näppyjen määrään, koska nyt jo huomaan näppyjen vähenneen.
Hankintana tuote on arvokas, sen myönnän. Mutta riittoisuuden ansiosta sitä ei tarvitse usein ostaa. Minä lopetan nyt muiden kuorintojen ostamisen ja nautin uudistuneesta sileästä ihostani.
Minulle on joskus sanottu, että kaikessa ei tarvitse/voi säästää. Tämä on nyt niitä asioita, joissa en suosittele säästämistä. Lopputulos korvaa sen hinnan.

- Caronkka

Toisen kerran jälkeen huomaan, että heleys on palannut harmaalle talven kuivattamalle iholleni. Pienet näpyt ja röhelmät tuntuvat hävinneen. Ja vielä iloinen asia, rusketus tarttui mukavasti Lapin hangilla, väri tasaisempi kuin ennen. Aurinkosuojaus oli 50.

- Marlene

Jo ensimmäisen testauksen jälkeen oon koukussa. Miksi tätä käytetään vaan kerran viikossa? Pitkä sairastelu takana ja ajattelin ettei näitä väsyneitä kasvoja mikään pelasta. Jo siis ensimmäisen kerran jälkeen kasvojen iho tuntui napakammalta, kimmoisalta ja suoraan sanottuna heräsi henkiin. Ensiksi toki jännitti, kun luvattiin että kasvot valtaa lämmin tunne (mitä seuraa kun molemmat aineet yhdistyvät) mutta turhaan huolehdin. Ihosta tuli niin sileä, että maltan tuskin odottaa mitä seuraa, kun tätä alkaa käyttää viikottain.

- Annina

Kolmas kuorintakerta tänään ja olen edelleen todella ihastunut. Tuntuu että ihohuokosiet ovat pienentyneet ja iho on kirkkaampi kuin ennen. En ole aikaisemmin tutustunut tähän merkkiin, mutta nyt tuntuu että olisi mukava kokeilla muitakin merkin ihonhoitotuotteita. Josko nekin olisivat yhtä miellyttäviä.

- Rambler

Ensimmäinen kuorinta on tehty ja hämmästelin sen helppoutta. Siinä on vain kaksi vaihetta ja parin minuutin vaikutusaika. Olin valmistautunut työläämpään toimenpiteeseen. Ensimmäinen vaihe oli kun hieroin kuorinta-ainetta iholle ja se ihanasti rohisi iholla ja tunsin kuinka se irrottaa kuollutta ihoa. Toisen vaiheet nestemäinen tuote jätti ihon lämpimäksi ja tuntui että se vaikuttaa todella. Huuhtelun jälkeen seerumi ja kosteusvoide imeytyi nopeasti. Kuorinnan jälkeen iho oli sileä ja tasainen. Ihastuin tuotteeseen todella enkä malta odottaa seuraavaa kertaa.

- Kata

Ensikokeilussa tuote antoi todella positiivisen fiiliksen. Ensimmäinen kuorinta-aine tuntui ensin hämmentävän karhealta, mutta ei kuitenkaan ärsyttänyt herkkää ja couperosasta kärsivää ihoani. Toisen vaiheen nestemäinen tuote taas vaahdotti kuorinnan mukavasti, mutta ei saanut aikaan lämmön tunnetta niin kuin odotin. Hoidon jälkeen ihoni oli ihastuttavan sileä ja hoitotipat sekä voiteet ihan humahtivat siihen. Iholle jäi todella miellyttävä ja puhdas tunne.

- Rambler

Kokeilin tänään kuorintaa ensimmäistä kertaa.
Aineen koostumus oli miellyttävä.
Tuntui todella mukavalta kun olin saanut molemmat aineet levitettyä kasvoille ja lämpö suorastaan hehkui kasvoillani!
Kun aine oli vaikuttanut, huuhtelin kasvoni ja yllätyin jälleen positiivisesti - kasvoni olivat ihanan mattapintaiset ja jo ensimmäisen kerran jälkeen uskallan sanoa, että karheus ja jopa punoittavat läiskät olivat hieman hälventyneet. Odotan innolla seuraavaa käyttökertaa ensi viikolla.

- vmv

Ensimmäinen kuorintakerta oli yllätys. Kuorinta-aine oli tosi "rosoista", mutta lopputulos oli hyvä. Iho tuntui erittäin sileältä, eikä herkkä kuiva ihoni ärsyyntynyt mitenkään. Huomasin ihonvärin kirkastuneen ja ehkä pieni lifting myös havaittavissa. Iho janosi jälkeenpäin lisäkosteutusta.

- Marlene

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää