Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

 

Kevään tärkein hankinta on monikäyttöinen pilotti. Yksivärinen tai näyttävällä ja värikkäällä kuosilla viimeistelty pilottitakki stailataan katu-uskottavaksi muodikkaalla collegella ja sporttisilla housuilla. Tyylikkäämpi kokonaisuus syntyy kauluspaidan ja farkkujen yhdistelmästä. Eikä rentoja asusteita sovi unohtaa. Nappaa mukaan lippis sekä vanha kunnon selkäreppu, tietysti huippumerkeiltä.

Tekstipaidat ovat kevään kuuma juttu. Logoilla tai iskulauseilla varustetut colleget toimivat epävirallisen rennossa menossa päivittäin.

Keltainen on kauden yllättäjä. Kokeile tätä kirkasta väriä aksenttisävynä ainakin asusteissa. Piristää takuulla!


Farkut eivät mene koskaan pois muodista, vain mallit muuttuvat. Tiesitkö, että saat täydelliset farkut käyttämällä raakadenimiä. Raakafarkku on pesemätön denim, joka on jämäkkää ja tummaa, mutta pehmenee ja haalistuu käytössä. Kovalla käytöllä ja vähäisellä pesulla sinulla on vuoden päästä täydelliset ja yksilöllisesti, juuri oikeista kohdista kulutetut farkut.

Lahkeet lyhenevät kesää kohti ja jos ennustuksiin on uskominen, ne lyhenevät todella lyhyiksi. Jos päätät jättää tämän villityksen muille, harkitse vakavissasi valkoisten housujen hankkimista vaatekaappiin. Kääri vielä lahkeet ja panosta katseita kääntäviin sukkiin.

Sinisen ja punaisen yhdistelmä voi näyttää näinkin hyvältä ja uskottavalta. Upeaan väriin pukeudutaan nyt päästä varpaisiin ja annetaan kuosin loistaa. Käyttökelpoinen kokonaisuus syntyy pukeutumalla yhden värin eri sävyihin.
 

Miesten kevään uutuusmallistot nyt Sokoksella!
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää
  • Koru on persoonallinen lahja

Koru on persoonallinen lahja

Vuosi 2017 on erityinen Kalevala Korulle, sillä yritys täyttää tänä vuonna 80-vuotta.

Lue lisää