Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Hyvin istuva puku tuo miehen kuin miehen tyyliin varmuutta. Olipa tyylisi mikä tahansa, valitse oikeanlainen puku tilanteen mukaan ja anna kokonaisuudelle viimeinen silaus persoonallisella staililla.
Ja muista, että vanhakin puku päivittyy uuden näköiseksi muodin mukaisella stailauksella ja asusteilla. 

Juhlavasti tummassa puvussa

Mustalla, tummansinisellä tai tummanharmaalla ja yksivärisellä puvulla selviät parhaimmistakin kemuista kunnialla. Tumma puku on se ainut oikea juhlapuku, kun haluat pukeutua etiketin mukaan. Valkoinen kauluspaita ja hillitty solmio täydentävät asiallisen kokonaisuuden.

Kiinnitä huomioita myös materiaaliin. Mitä pelkistetympi kangas, sitä muodollisempi puku.

Tyylikkäänä töissä

Marssi toimistolle tai tapaamiseen vaalean harmaassa tai sinisessä puvussa. Arjen haasteet on hyvä taklata fiksusti pukeutuneena, mutta kuka estää leikittelemästä muodin mukaisilla kuosipaidoilla. Luovuus on sallittua, eikä se vie uskottavuutta, mutta saattaa tuoda tyylipisteitä.

Trendsetteri luottaa väreihin

Trendejä seuraava ja niitä itsekin pukeutumisellaan luova trendsetteri luottaa värien voimaan. Inspiroidu maailman catwalkeilla nähdyistä kokonaisuuksista ja nappaa ideoita omaan pukeutumiseen.

Punaisen ja sinisen eri sävyt ovat pinnalla nyt kauden casuaaleissa bleisereissä. Jo yhdellä vaatekaappisi värimaailmasta poikkeavalla trendikkäällä pikkutakilla saat luotua aivan uudenlaisia yhdistelmiä vanhemmistakin vaatteista.


 

Muista, että pukeutumisneuvojamme ovat valmiita auttamaan sinua oikeanlaisen kokonaisuuden löytämisessä, joka istuu täydellisesti omien mittojesi mukaan.


Solmiota ei sovi unohtaa, sillä se on puvun värikkäin osa, ja väri valitaan toistamaan joko paidan tai puvun värejä. Klassisen etiketin mukaan solmion tulisi olla tummempi kuin paita ja erivärinen kuin puku. Taskuliina viimeistelee tyylin ja antaa sille eloa ja ryhdikkyyttä. Taskuliinan väri tai kuosi ei saa olla täysin sama solmion kanssa. Paras tapa on yhdistellä samankaltaisia sävyjä. Valkoinen taskuliina käy kaikkiin tilanteisiin.

Muistin virkistykseksi: Viisi tapaa sitoa kravatti
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää
  • Koru on persoonallinen lahja

Koru on persoonallinen lahja

Vuosi 2017 on erityinen Kalevala Korulle, sillä yritys täyttää tänä vuonna 80-vuotta.

Lue lisää