Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä saa iloitella värein ja heittäytyä leikkisäksi luomiväripalettien herkullisten sävyjen kanssa. Voimakkaatkin luomivärit sopivat hyvin yhteen ja katsetta korostaa entisestään hehkuva yksityiskohta ripsirajassa. Metallisina hehkuvilla luomiväreillä ei myöskään voi mennä pieleen tämän kevään silmämeikissä. 

Näyttävän silmämeikin pariksi sopivat huolellisesti muotoillut kulmakarvat. Aloita kulmien täyttely kulmakynällä. Kapealla kynällä saat täyteltyä kulmien harvempia kohtia pikkutarkasti. Kynän toisessa päässä oleva harja toimii apuvälineenä kulmien muodon hahmottamisessa ja lopuksi värin tasaiseksi levittämisessä. Saat kulmiin lisää tuuheutta kuituja sisältävällä kulmageelillä, joka viimeistelee kulmiin myös kevyen sävyn. 

Näyttävämpi väri luomilla pysyy siistinä kun sävyn levittää vain liikkuvalle luomelle ja häivyttää hyvin. Vaahtomuoviaplikaattorilla levitys sujuu helposti ja luomiväriä on helppo myös kerrostaa painellen. Vastaparina violetille luomivärille toimii metallinhohtoinen kulta alaripsien tyvessä. Kokonaisuuden viimeistelee muutama kerros intensiivisen mustaa erottelevaa ripsiväriä niin ylä- kuin alaripsissäkin. Kokeile sävyjen yhdistelyä rohkeasti niin paletista ei jää sävyjä käyttämättä! 

Meikissä käytetyt Maybellinen tuotteet:
The 24Karat NUDES -luomiväripaletti
The Falsies Push Up Angel -ripsiväri
BROWprecise micro pencil -kulmakynä
BROWprecise fiber filler -kulmageeli

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää