Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Täydellisen meikkivoiteen löytämisessä tulee huomioida kolme asiaa; oma ihotyyppi, meikkivoiteen oikea sävy ja meikkivoiteelta haluttu lopputulos. Oikean voiteen löytäminen ei aina tunnu helpoimmalta tehtävältä, mutta muutamalla muistisäännöllä valintasi onnistuu varmasti. 

Alkuun on tärkeää ymmärtää omaa ihoa. Kuiva iho hyötyy parhaiten kosteuttavista meikkivoiteista, jotka jättävät ihon pinnan kiiltäväksi. Kuivalle iholle kosteuttava meikkivoide on myös kestävin vaihtoehto. Rasvoittuvalle iholle sen sijaan kannattaa valita öljytön koostumus, sillä se takaa meikkivoiteen pysymisen siistinä pitkään jo valmiiksi öljyisellä iholla. Normaalilla ja sekaiholla on usein helpompi valinta, sillä näille ihotyypeille soveltuvat tavallisesti niin kuivan kuin rasvoittuvankin ihon meikkivoidetyypit. 

Meikkivoiteen sävyvalinta on usein se kriittisin vaihe. Sävyä kannattaa kokeilla meikittömille kasvoille käden tai ranteen sijaan, sillä kasvojen sävy on yleensä eri. Paras kohta sävyvalintaan on poskella. Kokeile useampaa sävyä vierekkäin huomataksesi sävyerot selkeästi. Oikean sävyn tulisi sulautua kasvoille samantien. Tarkista sävy vielä toisella kohtaa kasvoja ollaksesi valinnastasi täysin varma. Otsalla kasvojen iho on usein tummempi kuin poskella, joten sieltä on hyvä vielä tarkistaa sävyn sopivuus. Jos sävyerot kasvoillasi ovat huomattavia, on aina parempi ottaa astetta lämpimämpi ja tummempi sävy kuin liian vaalea. Tummemman sävyn saa helpommin häivytettyä kaulalle, mutta liian vaalea tekee yleisilmeestä väsyneen. 

Meikissä käytetyt Max Factor -tuotteet:
Face Finity All Day Primer
Miracle Match Foundation
Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation
Lasting Performance Long-Lasting Makeup
Pan Stick -meikkivoidepuikko
Facefinity Compact Foundation

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää