Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Meikkipohjan luonnollisuuden ja peittävyyden ei tarvitse olla toisensa poissulkevia tekijöitä. Peittävä meikkipohja syntyy hyvin hoidetulle ja kosteutetulle iholle useampaa eri tuotetta kevyesti kerrostaen. Peittävän meikkivoiteen levittäminen kaikkialle kasvoilla voi tehdä kokonaisuudesta tunkkaisen ja luonnottoman. On parempi peittää huolellisemmin vain niitä alueita, jotka peittävyyttä oikeasti kaipaavat. 

Meikkipohjan tarkka levitys ja kerrostaminen onnistuvat parhaiten klassisella meikkisienellä. Sienellä voi levittää meikkivoidetta ohuemmin pitkien vetojen avulla, ja kerrostaa taputellen. Sienen eri sivut ja kapeammat kulmat tekevät myös pikkutarkasta peittämisestä helppoa. 

Tummat silmänaluset taittuvat parhaiten sävyjä neutralisoivilla peiteaineilla. Vaaleanpunainen peiteaine neutralisoi sinisiä ja violetin sävyjä silmien alla. Lämpimämpi persikka sen sijaan ruskeaa ja vihertävää tummuutta. Tarkista luonnonvalossa ilman meikkiä mikä on oman tummuutesi pohjasävy. Omien silmänalustesi mukaan voit valita itsellesi sopivan peiteaineen, joka kirkastaa silmänaluset hetkessä eikä tuotetta tarvitse kerrostaa paljon. 

Keltainen sen sijaan neutralisoi punaisuutta, joten keltainen peiteaine sopii parhaiten katkenneiden verisuonten tai punottavien näppyjen peittämiseen. Lopuksi varmista meikkipohjan pysyvyys ohuella värittömällä puuterilla. Puuteroi erityisesti kasvojen keskiosa ja ne kohdat, joille kerrostit tuotteita. 

 

Meikissä käytetyt Joe Blascon tuotteet:
Ultrabase Creme Foundation - Olive Beige
Brown Neutralizer
Red Neutralizer
Highlighter - X-tra light
Yellow Protouch -puuteri
Perfect -Pressed Powder - No Color

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää