Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Meikkitermi strobing -tarkoittaa kasvojen muotoilua korostuksin. Pitkään pinnalla ollut varjostaminen eli contouring saa väistyä valovoimaisemman meikkitrendin tieltä. Kasvoja muotoillaan edelleen varjostusvärein ja aurinkopuuterein, mutta katseet kiinnittyvät nyt enemmän hehkupuutereihin ja -voiteisiin. 

Luodaksesi kasvoille kestävän ja intensiivisen korostuksen, tulee erilaisia hehkutuotteita kerrostaa päällekäin. Lopputuloksesta ei tule liian intensiivinen kun meikkaat hyvässä luonnonvalossa. Aloita levittämällä hehkuvoidetta poskipäille heti meikkivoiteen levityksen jälkeen. Muotoile nyt poskipäitä lisää sipaisemalla varjostusväriä poskiluun alle. Korostuksen ja varjostuksen viimeistelee ja sitoo yhteen heleä poskipuna. 

Kiinnitä voidemaiset korostukset puuterimaisella hehkutuotteella. Näin korostuksesta tulee intensiivinen, mutta myös todella kestävä. Valitse korostussävy ihonsävysi mukaan; vaalealle iholle sopivat kylmät ja hieman pinkkiin taittavat hehkuvärit, tummemmalle ja päivettyneelle iholle lämpimät kultaiset hehkut. 

Korostaa voi poskipäiden lisäksi myös kulmaluita, nenän selkää ja amorinkaarta. Levitä korostustuote tarkasti haluamallesi alueelle, jolloin lopputuloksena ei ole kauttaaltaan hehkuvat kasvot. Kokeile trendiä rohkeasti - parhaimmillaan se luo kasvoille upean raikkaan hehkun! 

Meikissä käytetyt IsaDoran meikit:
Strobing Fluid Highlighter - 80 Cool Glow
Face Sculptor -paletti - 01 Warm Peach
Face Sculptor Strobing -paletti - Rose Gold
Eye Lifter Duo Highlighter
Strobing Highlighting Stick - 01 Champagne Glow

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää