Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Uudet Clarins Hydra-Essentiel -ihonhoitolinjan voiteet auttavat ihoa aktivoimaan ihon omaa kosteudensitomiskykyä. Sarjan sisältämä luomu-itulehtiuute auttaa ihoa sitomaan kosteutta ihon kaikissa kerroksissa, ja myös aktivoi ihon luontaista kosteuden muodostumista.

Hydra–Essentiel -ihonhoitolinjan voiteet sisältävät uuden anti-pollution-yhdisteen. Vaikka iho olisi tehokkaasti kosteutettu, voi se silti näyttää harmaalta ja tuntua epämukavalta johtuen sekä ulkoilman että sisäilman epäpuhtauksista. Uusi anti-pollution-yhdiste antaa iholle suojan vapailta radikaaleilta sekä vahvistaa ihoa.

Hydra- Essentiel ihonhoitolinja tarjoaa 5 koostumukseltaan erilaista voidetta eri ihotyypeille ja erilaisiin ilmasto-olosuhteisiin sekä yhden tehohoidon.

Clarins Pore Perfecting Matifying Make-Up -meikkivoide ja Pore Perfecting Matifying Powder Kit -puuteri häivyttävät ihon virheellisyyksiä, kuten laajentuneita huokosia sekä pitävät ihon
mattapintaisena pitkään.

Koska onnistuneen meikin takana on hyvin hoidettu iho, Clarinsin meikkivoiteet sisältävät aina ihoa hoitavia aineosia, jotka kosteuttavat ihoa, kirkastavat ihon väriä ja suojaavat ihoa. Sekä meikkivoiteiden koostumukset että niiden sävyt sulautuvat täydellisesti ihoon, jolloin lopputulos on virheettömän ja luonnollisen näköinen.
Meikkivoiteen värivalikoimaan kuuluu neljä sävyä ja puuteria on myynnissä yksi täysin läpikuultava sävy.

Puuteripakkaus sisältää lisäksi nipun puuteripapereita, joiden avulla iholta saa nopeasti paineltua pois liiallisen, kiiltoa aiheuttavan ihotalin. Tämän jälkeen meikin korjailu on helppoa puuterin avulla - varsinainen ensiapupaketti, jonka avulla iho pysyy virheettömän näköisenä ja mattapintaisena kaikissa
olosuhteissa.

Hydra-Essentiel -ihonhoitolinjan tuotteet sopivat kaiken ikäisille käytettäväksi sekä aamuin että illoin.

Asiantuntijat opastavat lähimmässä Sokos- tai Emotion -myymälässäsi Clarinsin-ihonhoitotuotteiden valinnassa.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää