Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Urban Decay Spring Collection ja sinä olet illan kuningatar!

Urban Decay Spring Collection ja sinä olet illan kuningatar!

Valmistele. Pohjusta. Viimeistele.

Uusi, kosteuttava QuickFix Hydra-charged valmistelusuihke tasapainottaa ja raikastaa ihoa ennen meikinpojustusvoidetta.
QuickFix:in on kliinisesti todettu vähentävän ihohuokosten näkyvyyttä, parantavan ihon hehkua ja kosteuttavan välittömästi käytön jälkeen.
B6 Vitamin -Infused Complexion Prep Priming -suihke hillitsee ihon rasvoittumista ja vähentää kiiltoa. Se valmistelee, pohjustaa ja tasapainottaa ihon tarjoten samalla vitamiineja kasvoillesi.

Valmistelusuihkeiden käyttö : Lisää puhtaalle iholle ennen meikkiä. Voidaan käyttää milloin tahansa virkistämään ihoa tai illalla ennen ihonhoitorutiineja. 


Kolme meikinpohjustusvoidetta erilaisille ihotyypeille ja toiveille.

OPTICAL ILLUSION COMPLEXION PRIMER on ihohuokosia pienentävä pohjustustuote, joka tekee ihosta täydellisen sileän. 
Käyttö: Lisää koko kasvoille ennen meikkivoidetta tai puuteria.

DE-SLICK COMPLEXION PRIMER on kevyt, mattapinnan antava pohjustustuote, joka hillitsee ihon rasvoittumista ja auttaa ehkäisemään kiiltelyä. Erinomainen tuote meikin korjailuun – sopii myös meikin päälle! 
Käyttö: Annostele pieni määrä – vähemmän on enemmän! Taputtele (älä hankaa) erityisesti rasvoittuville alueille ennen meikkivoidetta tai puuteria. 

SELF-ADJUSTING COMPLEXION PRIMER on edistyksellinen pohjustustuote, joka sulautuu ihon omaan sävyyn. Innovatiivinen koostumus sisältää kapseloituja pigmenttejä. 
Käyttö: Levitä tuote huolellisesti ennen meikkivoiteen tai puuterin lisäämistä. 

Pohjustuksen jälkeen voit tehdä kauniin tasaisen meikkipohjan. All Nighter Longwear Foundation Makeup -meikkivoiteessa on peittävä, pitkäkestoinen koostumus, joka luo luonnollisen mattapinnan. Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup -meikkivoiteella luot hehkuvan ja luonnollisen näköisen lopputuloksen.

Kiinnityssuihkeet saivat uuden lookin

Uraauurtavat kiinnityssuihkeet ovat Skindinavian kanssa yhteistyössä kehitetty. Suihkeet tuntuvat hienon kevyeltä kasvoilla ja saavat meikin kestämään koko päivän – tai yön. 

ALL NIGHTER LONG-LASTING MAKEUP SETTING SPRAY: Urban Decayn klassikko. Uraauurtava, testattu koostumus sumuttuu pullosta hienojakoisesti ja saa meikin kestämään upeana jopa 16 tuntia. Estää meikkiä valumasta ja kasaantumasta juonteisiin. 

DE-SLICK OIL-CONTROL MAKEUP SETTING SPRAY: Saa meikin kestämään kauniina 12 tuntia. Auttaa kontrolloimaan ylimääräisen talin eritystä, hillitsee kiiltoa ja pitää meikin mattapintaisena. 

CHILL COOLING & HYDRATING MAKEUP SETTING SPRAY: Saa meikin näyttämään juuri tehdyltä jopa 12 tunnin ajan ja estää lempituotteidesi valumisen ja kasaantumisen juonteisiin. Pitää meikin elinvoimaisena ja kosteuttaa ihoa. Luo hehkuvan, kasteenraikkaan ja nuorekkaan lopputuloksen. 

Vinkki: Haluatko extraintensiivisen silmämeikin, joka kestää entistä pidempään? Suihkuta siveltimeesi kiinnityssuihketta ennen luomivärin lisäämistä. 

Värit, oi rakkaat värit emme unohtaneet niitä.

Urban Decay esittelee Nocturnal -kokoelman, joka on salainen aseesi päivästä iltamenoihin. 
Urban Decay Nocturnal Shadowbox Palette on intensiivinen ja viettelevä kokoelma sävyjä joka tilanteeseen.
Nocturnal Shadowbox on kahdentoista sävyn must-have luomiväripaletti.  Paletissa on kahdeksan sävyä nykyisestä sävyvalikoimasta ja lisäksi neljä eksklusiivista vintage -sävyä. Neutraaleista sävyistä repäiseviin, mattakoostumuksesta näyttävään kimallukseen — tällä paletilla luot rajattomasti erilaisia meikkejä. Huomaathan, että Urban Decay Nocturnal -kokoelman tuotteita on saatavilla rajoitettu erä.

Mitä olisi meikki ilman huulipunaa?

Siksi Urban Decay esittelee myös kolme Nocturnal Vice -huulipunaa. Särmikkäällä neutraalilla ja kahdella villin värikkäällä huulipunalla olet illan kuningatar.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää