Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Pienillä maljakoilla ja koriste-esineillä on tärkeä rooli sisustuksellisten kollaasien ja asetelmien viimeistelijöinä. Heleät pastellivärit pienissä maljakoissa ja purnukoissa päivittävät kodin kevääseen pienellä rahalla.

Tuotteet Broste Copenhagen -mallistosta.

Metallisävyt lisäävät ylellistä fiilistä kylpyhuoneessa. Jos haluat sisustaa kevään trendien mukaan, valitse messinkiä.
Tanskalaisen Merakin mallisto koostuu skandinaaviseen elämäntyyliin suunnitelluista lifestyletuotteista sekä sisustuksellisista ja luonnonmukaisista ihonhoitotuotteista, joilla päivität kotisi hillityn tyylikkääksi.

Meraki-tuotteet Sokos tavarataloista.

Minimalistisen tyylikkäät saippuapullot vakiinnuttavat paikkaansa lavuaarin reunalla ja moni brändi lanseeraakin kokonaan sisustuksellisista saippuapulloista koostuvia mallistoja. Tämä on edullinen vinkki, jolla kylpyhuone saa viimeistellymmän ilmeen.

Kiinnostavin kattaus tai asetelma syntyy erilaisista astioista. Sekoita keskenään vaikka samaa sävymaailmaa, lisää joukkoon metallisävyjä ja muutama kontrastia tuova elementti.

Tuotteet House Doctor -mallistosta.

Vuoden trendikkäin sisustuselementti, viherkasvit, vaativat arvoisensa maljakot. Tuo kasvit osaksi sisustusta ja käytä apuna näyttäviä ruukkuja tai reiluja maljakoita. Viherpeukaloksi ei tämän trendin takia onneksi tarvitse ryhtyä, sillä sijoitus kestäviin kasveihin on enemmän kuin hyväksyttävää.

Jos nyt hankit jotakin uutta väriä kotiisi, hanki sinistä. Sinisen sävyt näyttävät upealta suurina pintoina, joten helpoin keino tuoda tätä sisustukseen paluun tekevää väriä on hankkia uudet pussilakanat. Finlaysonin Kestit-kuosi on saanut vaikutteensa yli satavuotiaasta Finlaysonin peittokuosista. Design on tuotu tähän päivään kunnioittaen historiaa sekä lisäämällä siihen jotain uutta ja raikasta.

Tuotteet Finlayson-mallistosta.

Miehekäs versio sinisävyisestä lakanasta on tässä. Finlaysonin Punkka on hieman kapinallinen näkemys tutusta kuosista, mutta silti niin lämmin ja kodikas. Ainakin suurin osa miehistä tietää, mistä kuosi on saanut vaikutteensa.
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Viherkasvi-trendi on tuonut mukanaan mummolasta tutun tavan ripustaa kasvit amppeleihin.

Lue lisää
  • Italialaista yksinoikeudella

Italialaista yksinoikeudella

Sisustustavaroita valmistava Coincasa istuu loistavasti pohjoiseen makuun. Inspiroidu näistä kolmesta kevään trendistä.

Lue lisää

Hard Face – jokapäiväisen ruoanlaiton sankari!

Hard Face on Fiskarsin uusi keitto- ja paistoastioita sisältävä tuotesarja, jonka tuotteet kestävät kovaa ja vaativaakin käyttöä. Sarja sisältää 16 erittäin vaativaan käyttöön suunniteltua keitto- ja paistoastiaa paistinpannuista kattiloihin.

Lue lisää
  • Juhlavuoden fiilistä kotiin

Juhlavuoden fiilistä kotiin

Suomi täyttää tänä vuonna sata, ja saamme olla erittäin ylpeitä kotimaisista muotoilubrändeistämme.

Lue lisää
  • Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Ensimmäiset valonsäteet löytävät tiensä pitkän kaamoksen jälkeen sisälle. Valolla on ihana voima, joka saa kaiken näyttämään erilaiselta. On aika pyyhkiä talven pölyt pois ja herätä uuteen kukoistukseen. Kotimaisilla tuotemerkkien helmillä koti herää uuteen eloon.

Lue lisää
  • Sisustusmatka

Sisustusmatka

Kolme kiinnostavaa kodinsisustussarjaa vievät sinut matkalle Italiaan Välimeren lämpöön, piskuiseen Tanskaan sekä rakkaaseen kotimaahan.

Lue lisää
  • Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Minkä tunnelman haluaisit omaan kotiisi? Osallistu Radio Aallon kilpailuun ja äänestä oma suosikki­sisustustyylisi ja voit voittaa 100 euron Coincasa-sisustus­lahjakortin Sokokselle.

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Hemmotteluhetken kruunaa helposti suklaa, joka tekee aina hyvää sielulle. Sitten vielä kirja käteen ja elämä hymyilee. Tai anna musiikin rentouttaa, yhdessä tai yksin omasta rauhasta nautiskellen. Katso lahjavinkit!

Lue lisää