Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Pue nämä nyt farkkujen kanssa

Pue nämä nyt farkkujen kanssa

Jakku ja farkut ovat toimiva yhdistelmä monelle arkiseksi työasuksi. Rennompi look saadaan vaihtamalla jakku siistiin ja yksiväriseen neuletakkiin. Selkeät linjat ja lantiolle ulottuva helma ovat avainasemassa kauden neuletakeissa. Graafisella kuosilla koristeltu minimalistinen pusero antaa viimeisen silauksen huoliteltuun kokonaisuuteen.

Yksi kevään suosituimmista väreistä on vaaleanpunainen. Herkuttele tällä jäätelövärillä keveissä kevätneuleissa jotka ovat herkullinen pari tummansinisten farkkujen kanssa.

Pukemalla farkkua farkun kanssa olet supertrendikäs. Valitse ylä- ja alaosaan pieni sävyero, jotta kokonaisuus säilyy mielenkiintoisena. Rennosti käärityt hihansuut antavat tilaa näyttäville rannekoruille ja täydentävät näin rennon trendikkään asun.

Valkoinen kauluspaita on yksi kevään hiteistä, joka on päivitetty uusilla mitoilla ja erikoisilla yksityiskohdilla. Katseet kiinnittyvät nyt väljiin ja suuriin linjoihin sekä ylipitkiin hihoihin.
Bisnesmaailmasta lainattu pystyraita ja vaalean sininen väri antavat paidalle ripauksen maskuliinisuutta, joka kannattaakin yhdistää naiselliseen alaosaan, kuten kapeisiin ja istuviin farkkuihin.

Graafisten kuosien ja selkeiden linjojen vastakohtana pukeutuminen tarvitsee myös kepeyttä. Tapettimaiset kukka- ja paisleykuosit valloittavat kauden pitkissä mekoissa, mutta toimivat myös näyttävissä puseroissa. Valitse yläosa, josta löytyy villin kuosin lisäksi kaikki tärkeimmät lisämausteet röyhelöiden ja rimpsujen muodossa.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää