Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Nahkatakki miehen tiellä pitää

Nahkatakki miehen tiellä pitää

Nahkatakkien ilmestyminen katukuvaan on takuuvarma kevään merkki. Skarppi nahkatakki on tyylikäs takki jokaiselle miehelle, kunhan sen pukee omalle tyylilleen uskollisena.

Suosimalla kerrospukeutumista yhdellä uudenkarhealla takilla pärjää koko Suomen kevään ja sen vaihtelevat säät. Lyhyt ja suoralinjainen, kaulukseton nahkatakki on suosittu malli ja sopii klassisen tyylin miehelle. Asu pysyy siistinä, kun takin kanssa pukee kauluspaidan ja ohuen neuleen nahan tuodessa asuun asennetta.

Rokkaava prätkärotsi, joka ei mene koskaan pois muodista, on ainut ja oikea malli luovalle ja rohkealle pukeutujalle. Kontrastia rock-henkiselle takille tuo valkoinen klassinen kauluspaita. Farkkupaita ja nahkatakki ovat aina varma yhdistelmä, erityisesti juuri tänä keväänä.
Jos haluat pukeutua viimeisimpien trendien mukaan, yhdistä nahkatakin kanssa suuri logohuppari tai tekstillä varustettu collegepusero.

Skarpin tyylin vastakohtana sporttinen look on tavoittelemisen arvoinen. Pusakkamaiset isot ja kevyet takit näyttävät hyvältä myös kaupungin kaduilla.

Kevätauringon polttaessa voit ottaa käyttöön käyttökelpoisen stailausvinkin: tuo kiinnostavaa kerroksellisuutta asuun sitomalla takki vyötärölle.

Rentous on sana, kun puhutaan kevään miesten asusteista. Trendikäs lippis toimii päässä, oli tyyli sitten puetumpi ja hillitympi tai rento ja rosoinen. Trendikkääseen huiviin kannattaa panostaa keväälläkin. Kevyt merkkihuivi asustaa helposti myös peruscollegen.
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää