Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Iho joutuu koetukselle kuivan ja kylmän talvisään aikana, mutta myös vaihteleva ilmasto on sille stressaavaa. Riittävä ja pitkäkestoinen kosteutus sekä vaihtuvilta sääolosuhteilta suojaaminen ovat tärkeimmät huomioonotettavat seikat talvisessa ihonhoidossa. Luonnonkosmetiikan luonnolliset raaka-aineet hemmottelevat väsynyttä talvi-ihoa.

PUHDISTA, KERROSTA JA VIIMEISTELE!

Suosi ihon puhdistamiseen kosteuttavaa ja ihoa suojaavaa puhdistustuotetta. Mádaran Cleansing Milk-puhdistusmaito soveltuu kaikille ihotyypeille hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen puhdistamiseen. Maitomainen koostumus pyöritellään kasvoille sormin ja huuhdellaan lopuksi lämpimällä vedellä. Iho ei menetä kosteutta vaan tuntuu puhdistuksen jälkeenkin pehmeältä ja tasapainoiselta, puhdistusmaidon sisältämien luonnonöljyjen ansiosta. Puhdistustuotteen jasmiiniuute rauhoittaa ja tasapainottaa hieman ärtynyttäkin ihoa, joka tekee siitä erinomaisen myös herkistyneelle iholle.

Talvisaikaan vain yksi tuote ei välttämättä vastaa tarpeeksi hyvin ihon hoitotarpeisiin, joten tuotteita kannattaa kerrostaa parhaimman mahdollisen tehon saamiseksi. Mia Höytö Lempeä Uni -öljyseerumi voidaan levittää kasvoille myös yksin, mutta talvella se kannattaa kerrostaa voiteen alle. Runsaan annoksen vitamiineja sisältävä öljyseerumi antaa iholle sen kaipaamaa energiaa ja korjaa iholle muodostuneita vaurioita. Öljy myös suojaa ihoa kylmältä ilmalta ja sitoo siihen riittävästi kosteutta. Käytä seerumia aamuin illoin.

Mossa Intensive Lifting Day Cream sisältää antioksidanttista mustaseljan uutetta, joka antaa väsyneelle iholle elinvoimaa ja kirkautta. Levitä kasvovoide aamuisin seerumin päälle viimeistelemään ihonhoitorutiinisi. Ihoa kiinteyttävä voide sisältää myös tehokasta ruusunmarjauutetta, joten kyseessä on erinomainen tuote ikääntyneelle iholle. Voide siloittaa ihoa ja tekee siitä ihanan pehmeän ja kimmoisan.

ÄLÄ UNOHDA VARTALON IHOA!

Vartalon ihonhoito on vähintään yhtä tärkeää kuin kasvojen, mutta se jää usein hieman vähemmälle huomiolle. Kuori ihoa säännöllisesti myös talvisin, sillä kuorinta auttaa ihoa uudistumaan ja hoitotuotteita vaikuttamaan syvemmälle ihossasi. Organic Shopin herkullinen vadelmasokerikuorinta vartalolle pehmentää ja uudistaa ihoa. Sokeri on kuorinta-aineena hellävarainen, mutta poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon ja pehmittää kuivat ihoalueet. Kuorinta on hyvä tehdä kerran viikossa. Ihana vadelmainen tuoksu tekee suihkuhetkestä ylellisen.

Levitä kuorinnan jälkeen iholle tarpeeksi paksu ja hoitava kosteusvoide, joka kosteuttaa ihoa syvältä ja pitkään. Dr. Hauschkan Rose Nurturing Body Cream on vartalolle tarkoitettu versio merkin kulttikasvovoiteesta. Ruusu on raaka-aineena todella kosteuttava ja uudistava. Iho tuntuu heti samettisen pehmeältä ja kosteutetulta ja tunne säilyy aina seuraavaan suihkukertaan asti. Voiteesta jää iholle ihana naisellinen tuoksu.

 


Sokos -tavarataloissa ja Emotioneissa vietetään Kauneus & Hyvä Olo -viikkoa 6.-11.2.2017 joilloin myymälät ovat täynnä upeita tarjouksia. 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää