Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

Kolme kovaa kotimaista kutsuvat kevään kotiin

 

Onni kukkii kuin omenankukat

Pentikin keväinen Omenankukka–sarja enteilee kesää. Lasse Kovanen maalasi kuvituksen alun perin akvarelleillä. Kuosissa yhdistyy heleä herkkyys sekä värien maalausmainen harmonia. Kuosi rakastaa valoa, joka onneksi lisääntyykin päivä päivältä. 

 

Sisustus kuin kiipeilevä hortensia

Mustavalkea pitää pintansa sisustuksen väreissä olipa vuodenaika mikä tahansa.
Marimekon uusissa kuoseissa musta ja valkoinen luovat ryhdikkään liiton, jota on helppo yhdistellä pelkistettyyn sisustukseen. Leikkisissä Hortensie–astioissa mustan seurana on ripaus hempeitä pastellin sävyjä kuin pisteenä Hortensian päälle. Marimekon uusi kodinmallisto on Carina Seth Anderssonin ja Oiva-astiat muotoilleen Sami Ruotsalaisen tiiviin yhteistyön tulos.
Carina sai innoituksen Hortensie-kuvioon kesämökillään, jonka seinää kiipeilee runsas köynnöshortensia.
 

 

Koti on paratiisi

Koti on paikka, missä onnelliset muistot syntyvät. Onnelliset hetket arjessa niin kuin juhlassakin synnyttävät noista muistoista. Pöytään kukkasia ja iki-ihania Paratiisi astioita ja kattaus on täydellinen. Birger Kaipiaisen suunnitteleman Paratiisi-sarjan kuvio on ylellisen rehevä ja se yhdistyy kauniisti hallittuun muotoon. Yksikin sarjan esine tuo uutta hehkua ja juhlavuutta kattaukseen, ja kokonaisuutena sarjan astiat muodostavat näyttävän kuosin.
Puheensorina pöydän ympärillä ja herkullista ruokaa tarjolle, eikai ihminen muuta kaipaa.
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Kaunista

- Esteetikko

  • Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Trendikästä mummolafiilistä kotiin

Viherkasvi-trendi on tuonut mukanaan mummolasta tutun tavan ripustaa kasvit amppeleihin.

Lue lisää
  • Italialaista yksinoikeudella

Italialaista yksinoikeudella

Sisustustavaroita valmistava Coincasa istuu loistavasti pohjoiseen makuun. Inspiroidu näistä kolmesta kevään trendistä.

Lue lisää

Hard Face – jokapäiväisen ruoanlaiton sankari!

Hard Face on Fiskarsin uusi keitto- ja paistoastioita sisältävä tuotesarja, jonka tuotteet kestävät kovaa ja vaativaakin käyttöä. Sarja sisältää 16 erittäin vaativaan käyttöön suunniteltua keitto- ja paistoastiaa paistinpannuista kattiloihin.

Lue lisää
  • Juhlavuoden fiilistä kotiin

Juhlavuoden fiilistä kotiin

Suomi täyttää tänä vuonna sata, ja saamme olla erittäin ylpeitä kotimaisista muotoilubrändeistämme.

Lue lisää
  • Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Trendikäs sisustus skandinaavisilla merkeillä

Pieniä maljakoita, viherkasveja ja ripaus metallisävyjä – sinistä unohtamatta. Tuo kevään uudet trendit kotiisi ja viimeistele sisustus skandinaavisilla merkeillä!

Lue lisää
  • Sisustusmatka

Sisustusmatka

Kolme kiinnostavaa kodinsisustussarjaa vievät sinut matkalle Italiaan Välimeren lämpöön, piskuiseen Tanskaan sekä rakkaaseen kotimaahan.

Lue lisää
  • Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Coincasa - Osallistu kilpailuun!

Minkä tunnelman haluaisit omaan kotiisi? Osallistu Radio Aallon kilpailuun ja äänestä oma suosikki­sisustustyylisi ja voit voittaa 100 euron Coincasa-sisustus­lahjakortin Sokokselle.

Lue lisää
  • Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Lahjavinkkejä nautiskelijalle

Hemmotteluhetken kruunaa helposti suklaa, joka tekee aina hyvää sielulle. Sitten vielä kirja käteen ja elämä hymyilee. Tai anna musiikin rentouttaa, yhdessä tai yksin omasta rauhasta nautiskellen. Katso lahjavinkit!

Lue lisää