Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kauden tärkein vaate on tyylikäs trenssi

Kauden tärkein vaate on tyylikäs trenssi

Kun listataan täydellisen vaatekaapin kulmakiviä, mainitaan aina trenssi. Klassikkovaatteista puhuttaessa mainitaan aina trenssi.

Kevätkauden tärkeimpään vaatteeseen, eli takkiin kannattaa panostaa. Klassinen trenssi on univormumainen takki, joka tekee kantajastaan tyylikkään, ryhdikkään ja muodikkaan, eikä se mene koskaan pois muodista.

Takin graafinen muotokieli, epoletit ja kaksirivinapitus toimivat niin miehillä kuin naisilla. Mikä parasta, takki sopii kaikkien asujen pariksi, oli sitten kyseessä juhlat tai arkilook risasine farkkuineen ja collegepaitoineen.

Alkuperäinen trenssi on englantilainen Burberry, mutta kyseinen takkimalli löytyy lähes kaikkien vaatebrändien valikoimasta. Suosituimmat ja klassiset trenssivärit ovat
kameli ja musta, mutta takkimallia on saatavana lähes kaikissa väreissä.
Trenssi ulottuu puolireiteen, joten helman päällä tulee istuttua. Kannattaa siis olla tarkkana materiaalin kanssa. Liian ohuet kankaat pussittuvat ja ryppyyntyvät helposti muodottomiksi.

Kun löytää täydellisen trenssin, ei siitä halua koskaan luopua, sillä se on takki, jossa voi tuntea olonsa samaan aikaan sekä vietteleväksi että rennoksi rentuksi.

 

Sporttimuoti jatkaa keväällä trendien kärjessä ja sporttityylistä inspiroituneet vaatteet yhdistetäänkin tavallisten katuvaatteiden seuraksi. Rennompaan ja ei niin viralliseen menoon istuu lyhyempi pusakkamainen takki. Kiiltävät materiaalit näyttävät ja tuntuvat ylellisiltä ja lisäävät sporttista vaikutelmaa. Valitse nyt mustan sijaan takki pinnalla olevista sinisen tai vihreän sävyistä.
 

Kun puhutaan kevään asusteista, keveys on avainsana. Ensiaskeleet kuivilla kaduilla otetaan matalissa, mutta ah, niin skarpeissa herrainkengissä. Kun säät sallivat, lisää kokonaisuuteen hieman naisellisuutta käärimällä lahkeita ja paljastamalla sirot nilkat.

Vaaleanpunaiselta et voi välttyä tänä keväänä. Se on yksi kuumimmista muotiväreistä. Jos et vielä omista yhtään vaaleanpunaista vaatetta, helpoiten väriä saa lisättyä pukeutumiseen asusteiden muodossa. Sininen takki ja vaaleanpunainen huivi ovat herkullinen ja tyylikäs yhdistelmä.

Naisten takit ja kengät – 20 % sunnuntaihin 12.2. Tervetuloa Sokokselle. 
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Keväisen kauniit alusasut

Keväisen kauniit alusasut

Pukeudutko somaan kukkakuosiin, tyylikkääseen pitsiin vai haluatko säihkyä upeana? Valitse omasi kevään juhlavista alusasuista.

Lue lisää
  • Puku persoonan mukaan

Puku persoonan mukaan

Rakenna oma tyylisi pienistä paloista ja valitse puvun tyyli persoonasi ja tilanteen mukaan.

Lue lisää
  • Rento, rennompi, miesten kevät

Rento, rennompi, miesten kevät

Miesten kevät 2017 on rento, mutta ehdottomasti supertrendikäs! Sokoksissa vietetään miesten viikonloppua to–su 27.4.–30.4. Kaikki miesten housut ja paidat –20 % 27.4.–30.4.

Lue lisää

Kevätuutuudet saapuneet Sokokselle!

Ihania mekkoja, kauniita asusteita ja paljon muuta kevään juhlaan ja arkeen - tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää
  • Naisten kevät-lookit

Naisten kevät-lookit

Pukeudu kevään hitteihin ja yhdistele mieleisesi asukokonaisuus. Sokoksella vietetään naisten muodin viikonloppua 21.–23.4. Tule ja löydä kevätlook.

Lue lisää

Makian makea miesten kevät 2017

Makian uusi miesten kevätmallisto on sopivasti rouhea ja katu-uskottava.

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää
  • Kevään rohkea korumuoti

Kevään rohkea korumuoti

Kevään korumuoti on rohkeaa ja näyttävää. Statement-buumi jatkaa vahvana ja catwalkeilla nähdyt upeat yksityiskohdat antavat viimeisen silauksen myös arkiseen kokonaisuuteen. Nyt on aika irrotella koruilla!

Lue lisää