Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Silkin sileyttä iholle

Silkin sileyttä iholle

Tervetuloa NIVEA-ihonhoitokiertueelle myymälöissämme! NIVEAn asiantuntijat opastavat ihotyypillesi sopivien tuotteiden valinnassa. Autamme ihotyyppisi määrittelyssä, kerromme tuotteiden käytöstä ja autamme löytämään ihollesi parhaiten sopivat hoitorutiinit. Joka päivä arvotaan hieno tuotepaketti.

Ihonhoitokiertueen aikataulu:

  • 10.6. klo 11-19 Sokos Tampere
  • 17.6. klo 11-19 Sokos Turku ja Jyväskylä
  • 18.6. klo 10-17 Sokos Kuopio ja Lahti

Silkinpehmeää hemmottelua suihkuun

Ihanasti vaahtoava NIVEA Care Shower Silk Mousse on täysin uusi, ihon silkkisen pehmeäksi tekevä suihkutuote. Höyhenen kevyt ja täyteläinen NIVEA Care Shower Silk Mousse pesee hellävaraisesti ja hemmottelee ihoa. Se puhdistaa, tukee ihon luonnollista suojamekanismia ja auttaa säilyttämään kosteustasapainon. 

Suihkussa käynti on parhaimmillaan hemmotteleva hetki itselle. Ainutlaatuisen silkkinen NIVEA Care Shower Silk Mousse hoitaa ihoa ja tekee siitä sileän jättäen iholle pehmeän, ylellisen tunteen. Se on täysin uudenlainen pesutuote suihkusaippuoiden rinnalle.

Kolme vastustamattoman hemmottelevaa tuoksua:

 

Miten pidän ihoni kauniin näköisenä?

Säilyttääksesi kauniin ihon mahdollisimman pitkään on tärkeää huolehtia siitä alusta alkaen. Älä odota ensimmäisten epäpuhtauksien ilmestymistä, kuivuutta tai ryppyjä. Huolehdi ihostasi säännöllisesti päivittäisillä rutiineilla, joihin kuuluvat päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide sekä erikoistuotteet kuten naamiot, joita käytetään tarvittaessa. Ihon suojaaminen auringon uv-säteilyltä on tärkeää, jotta vältyt auringon aiheuttamalta ennenaikaiselta vanhenemiselta ja palamiselta.

NIVEA Daily Essentials -tuotesarjasta löytyy eri ihotyypeille kasvojen puhdistus- ja hoitotuotteita. Mukana myös uudet hajusteettomat NIVEA Micellar 3-in-1 -puhdistusvedet normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. Micellar-puhdistusveden avulla puhdistat silmä- ja kasvomeikin nopeasti. NIVEA-vartalovoidevalikoimasta kannattaa tutustua erityisesti NIVEA In-Shower-vartalovoiteisiin, jotka levitetään iholle jo suihkussa.  

NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle -sarjan uudistuneet tuotteet ehkäisevät uusien ryppyjen muodostumista. Tuloksena tasaisempi ja nuoremman näköinen iho.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää