Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Rento rantakampaus kieputtaen

Kuka viitsii föönata tai kiharrella lomalla? Erilaiset letitys- ja kieputustekniikat ovat täydellisiä rentojen kesäkampausten loihtimiseen.

1. Suojaa hiukset lämmöltä ja rasitukselta hiuksille tarkoitetulla BB-voiteella. Kevyt tuote myös silottaa hiusten pinnan ja vähentää niiden pörröisyyttä. Erinomainen tuote karheille hiuksille. EIMI Perfect Me -pohjustusemulsio 100 ml

2. Suolasuihkeella saa siloisiin hiuksiin lisää rakennetta ja runsautta. Käytä kieputtelun pohjatukena tai lainekampauksen rantalook-viimeistelyssä rutistelemalla suihketta hiusten latvoihin. Four Reasons Black Edition Maui Beach Spray -rakennesuihke

3. Herbina-letityssuihke tekee hiusten pinnasta hieman nahkean antaen samalla kampaukselle hyvän pohjatuen. Tämän tuotteen avulla liukkaisiinkin hiuksiin saa loihdittua kestävät kieputukset tai letit. Herbina Volume Letitys- ja rakennesuihke

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Näin teet wetlook-nutturan by EIMI

Katso videolta vinkit wetlook-nutturan tekoon EIMI-tuotteilla.

Lue lisää

Schwarzkopf LIVE on mukana SANNIn kiertueella syksyllä 2016

Katso mitä SANNI kertoo hiustyylistään!

Lue lisää

Nopea solmunuttura by EIMI

Näin teet nopean ja helpon nutturan solmimalla.

Lue lisää

Uusi hiussarja: AMIKA

Triple Rx -shampoo ja -hoitoaine antavat vahvuutta ja pehmeyttä kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen rasittamille hiuksille. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Lue lisää

Helppo kieputusletti by EIMI

Katso ohjeet helpon kieputusletin tekoon. Apuna käytettiin Wella EIMI-tuotteita.

Lue lisää

Nioxin ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon

Nioxin tarjoaa ihonhoidollisen lähestymisen ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon. Hiusten ohenemiseen vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät, terveydentila, stressi, hormonaaliset vaihtelu ja ruokavalio. Kolmen tuotteen StarterKit -aloituspaketti sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan jätettävän hoitotuotteen.

Lue lisää

Kuohkea föönaus by Wella EIMI

Kunnon föönauksen avulla hiukset pysyvät kuohkeina pitkään, eikä niiden pinta pörröisty niin helposti. Valitse hiustyypillesi sopiva muotoilutuote, karkeille siloitusta, hennoille kunnon pohjatuki!

Lue lisää

Kolme helppoa ponnaria Invisibobblella

Katso ohjeet kolmen helpon ponnarikampauksen tekemiseen!

Lue lisää