Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Bongaa trendi: Half bun - puolinuttura

Bongaa trendi: Half bun - puolinuttura

Tukka tötterölle, ja menoksi!

Tämä tukkatrendi toimii täydellisesti alkavan inkkarikesän rennon huolettomana kampauksena. Myös Paula Vesala ihastui tyyliin, kun kävimme Los Angelesissa kuvaamassa kesäkuun Beauty Newsia.


Puolinutturavillitys lähti liikkeelle jo viime vuonna, mutta näköjään se jatkaa ja vahvistuu tänäkin kesänä. Tätä tyyliä suorastaa vilisi, kun kiertelimme Beauty News-tiimin kanssa ympäri Los Angelesin katuja. Kampaus on mitä passelein yhdistelmä leikkisyyttä, huolettomuutta ja trendikkyyttä, it’s so L.A.!

 Myös Vesala ihastui tyyliin, ja uhkasi rokata Suomen festarilavoilla tässä kampauksessa. 


Kokeile kampausta joko silmukkaponnari- nuttura- tai lettiversiona. Tämä tyyli toimii täydellisesti polkkamittaisista täyspitkiin hiuksiin. TÄÄLTÄ löytyy mainio tutorialvideo viiteen erilaisen puolinutturatyyliin.

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Näin teet wetlook-nutturan by EIMI

Katso videolta vinkit wetlook-nutturan tekoon EIMI-tuotteilla.

Lue lisää

Schwarzkopf LIVE on mukana SANNIn kiertueella syksyllä 2016

Katso mitä SANNI kertoo hiustyylistään!

Lue lisää

Nopea solmunuttura by EIMI

Näin teet nopean ja helpon nutturan solmimalla.

Lue lisää

Uusi hiussarja: AMIKA

Triple Rx -shampoo ja -hoitoaine antavat vahvuutta ja pehmeyttä kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen rasittamille hiuksille. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Lue lisää

Helppo kieputusletti by EIMI

Katso ohjeet helpon kieputusletin tekoon. Apuna käytettiin Wella EIMI-tuotteita.

Lue lisää

Nioxin ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon

Nioxin tarjoaa ihonhoidollisen lähestymisen ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon. Hiusten ohenemiseen vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät, terveydentila, stressi, hormonaaliset vaihtelu ja ruokavalio. Kolmen tuotteen StarterKit -aloituspaketti sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan jätettävän hoitotuotteen.

Lue lisää

Kuohkea föönaus by Wella EIMI

Kunnon föönauksen avulla hiukset pysyvät kuohkeina pitkään, eikä niiden pinta pörröisty niin helposti. Valitse hiustyypillesi sopiva muotoilutuote, karkeille siloitusta, hennoille kunnon pohjatuki!

Lue lisää

Kolme helppoa ponnaria Invisibobblella

Katso ohjeet kolmen helpon ponnarikampauksen tekemiseen!

Lue lisää