Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Näin teet kevään kauneimman juhlameikin

Lumene-koulutuspäällikön Tarja Gallacherin vinkit kestävään meikkipohjaan.

  1. Pohjusta kasvot Beauty Base Meikinpohjustusvoiteella.
  2. Levitä koko kasvoille Longwear Blur Pitkäkestoista Meikkivoidetta.
  3. Taputtele silmäluomille ohuelti Beauty Base Silmämeikin Pohjustusvoidetta. Vinkki: voit käyttää pohjustusvoidetta parantamaan myös huulimeikin kestoa!
  4. Peitä tummat silmänaluset Beauty Base Tummien Silmänalusten Peitevoiteella.
  5. Puuteroi kasvot ja silmäluomet kevyesti Sheer Finish Irtopuuterilla.
  6. Viimeistele meikkipohja sipaisulla raikkaan väristä poskipunaa. Nyt kaunis pohjameikki on valmis!
  7. Tee lopuksi silmämeikki. Viimeistele juhlalook heleän värisellä True Passion Huulipunalla ja kesäisellä kynsilakkasävyllä.

 Kevätmeikin alla on ihoa kosteuttavat ihonhoitotuotteet: Lumene Bright Now 360° korjaava silmänympärysvoide, joka auttaa vähentämään tummuutta ja turvotusta sekä silottamaan ryppyjä. Lumene Bright Now heleyttävä ja silottava hyaluronitiiviste, joka antaa maksimaalista kosteutustehoa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Tehokas yhdistelmä suomalaista lakkaa, C-vitamiina ja kahdentyyppistä hyaluronihappoa vähentämään ikääntymisen näkyviä merkkejä ja saa ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä, heleämmältä ja kiinteämmältä. Lumene Bright Now Vitamin C heleyttävä päivävoide, jonka raikas ja kosteuttava koostumus sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksidantteja ja kapselointiteknologian ansiosta erityisen tehokasta C-vitamiinia. Näiden yhteisvaikutus heleyttää ihoasi ja suojaa sitä ulkoisilta, ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavilta haittavaikutuksilta. Valoa heijastavat pigmentit antavat iholle välitöntä säteilyä.

Heleän kevätmeikin meikkipohja luotiin seuraavilla tuotteilla: Lumene Longwear Blur Pitkäkestoinen meikkivoideLumene Touch of Radiance Valokynä ja Lumene Beauty Base peitevoide tummille silmänalusille. Nenänpieliin Lumene CC Color Correcting peitevoide ja Lumene Raspberry Miracle voidemainen poskipuna poskipäihin. 

Kevyt silmämeikki on tehty Lumene True Mystic Precise silmänrajaustussilla ja True Mystic maskaralla. Lumene Blueberry pitkäkestoinen luomiväripaletti on neljän sävyn pitkäkestoinen, silkkisen pehmeä luomiväripaletti. Ihanan kevyt koostumus ja puhtaat värit, jotka säilyttävät raikkautensa päivän mittaan. Luomiväri levittyy luomelle tasaisesti sekä sulautuu ihoon taaten virheettömän ja heleän lopputuloksen. Sitä voidaan käyttää sekä kuivana että kosteana halutun lopputuloksen mukaan. Jokaisessa paletissa on tarkoin suunniteltu kokonaisuus helppokäyttöisiä sävyjä: 1 matta, 2 puoli-mattaa sekä 1 helmiäissävy. Paletin tummin sävy sopii erinomaisesti rajausten tekoon. Kulmissa on käytetty Lumene Blueberry puuterimaista kulmaväriä.

VINKKI: Lumene Beauty Base Silmämeikin pohjustusvoidetta käytettiin huulterajoille estämään huulipunan karkailua juonteisiin. Huultenrajaus tehtiin Lumene Wild Rose huultenrajauskynällä ja huulille lisättiin siveltimellä Lumene True Passion huulipunaa ja lopuksi Lumene Arctic Glow huuliöljyä antamaan kaunis kiilto.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää