Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Mr Bear Family -tuotteet parranhoitoon ja muotoiluun

Mr Bear Family -tuotteet parranhoitoon ja muotoiluun

Mr Bear Family tarina alkoi, kun perustaja Jörn Landén ei ollut tyytyväinen jo markkinoilla olevien viikisivahojen pitoon ja ainoa ratkaisu oli suunnitella ja valmistaa oma vaha viiksille. Viiksien kasvaessa parraksi kasvoi myös tuotevalikoima. Mr Bear Family sarjasta löytyy kaikki tarvittava laadukkaaseen parranhoitoon, tuotesarjaan kuuluu mm. partaöljyjä, partasaippuoita, partaharja ja -kampa, viiksi- ja partavahoja sekä peltirasiaan pakattu huulivoide. Mr Bear Family sarja on valmistettu luontoa kunnioittaen jokainen partavaha ja -öljy on 100% luonnollinen.

OSTA MR BEAR FAMILY -TUOTTEITA VERKKOKAUPASTA >>

Mitä partaöljy tekee?

Partaöljy hoitaa partakarvaa, ravitsee sitä, ja antaa karvalle terveen kiillon, mutta ensisijaisesti partaöljyn tarkoitus on hoitaa ihoa karvan alla. Moni mies valittaa kutisevaa partaa, ja monesti parrastansa luopuvan syynä on kyllästyminen syyhyävään leukaan ja jatkuvaan kutinaan. Parta saattaa myös hilseillä, iho kuivuu ja alkaa lohkeilemaan, jolloin partakarvaan leviää kuivaa ihoa, joka näyttää ja tuntuu epäsiistiltä.
Näihin apu on nimenomaan partaöljy. Kun öljy pääsee iholle, se ravitsee ihon, ja antaa sille hiukan kosteutta. Kutina vaimenee ja jopa loppuu kokonaan, ja myös hilseily katoaa, jolloin saat siistin raapimista kaipaamattoman leukaryijyn!

Mitä partaöljy sisältää?

Partaöljy on nimensä mukaisesti nestemäistä öljyä, joka on valmistettu luonnollisista öljyistä, joilla jokaisella on hiukan erilaisia hoidollisia vaikutuksia. Ainesosaluettelossa saattaa vilahtaa mm. arganöljy (arganoil, Argania spinosa), joka mm. pehmentää ja kosteuttaa ihoa, manteliöljy (almond oil, prunus dulcis), joka suojaa ja edistää verenkiertoa,aprikoosinkiviöljy (apricot kernel oil, prunus armeniaca), joka kiinteyttää ihokudosta ja varastoi kosteutta ihoon, jojobaöljy ( jojoba oil, simmondsia chinensis), joka mm. antaa ihon pinnalle sen tarvitseman talin, jolloin se vähentää ihon omaa talintuotantoa, ja niin rauhoittaa ihoa. Muitakin luonnonöljyjä partaöljyissä vilahtelee, ja kaikilla sama teema; tehdä hyvää iholle. Tuoksu partaöljyissä ei kuitenkaan yleensä ole kovin hallitseva. Vaikka alkuun parta tuoksuisikin voimakkaasti öljyn sisältämälle hajusteelle tuoksu laimenee ajan myötä.

Kuinka partaöljyä käytetään?

Partaöljyä suositellaan käyttämään aina suihkun tai kasvojen pesun jälkeen. Kosteana ihohuokoset ovat auki, ja imeytyminen iholle tapahtuu paremmin. Tiputa muutama tippa kämmenelle (pidemmälle parralle enemmän, n. 7-10 tippaa, lyhyelle parralle ja sängelle vähemmän, n. 4-7 tippaa), hiero kämmeniin ja sormenpäihin, ja levitä partaan ihoa myöten. Tärkeää olisi saada öljyä levitettyä iholle parran alla. Sui partaa muutaman kerran öljyisillä käsillä, huuhtele kädet ja kampaa parta lopuksi, jotta öljy levittyy tasaisesti.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää