Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Meikkivinkkejä Real Techniques -siveltimillä

Yllä olevassa videossa on käytössä pyöristetty pehmeä Bold Metals 201 Pointed Crease luomivärisivellin, jolla saat loihdittua upean silmämeikin vaivattomasti! Sopii niin tarkkaan levitykseen kuin häivyttämiseenkin. Bold Metals Collection -sarjan siveltimien äärimmäisen pehmeät harjakset tuntuvat iholla ylelliseltä.

Real Techniques by Sam & Nic ovat YouTuben suosituimmat siveltimet. Sarjan tuotteilla teet täydellisen meikkipohjan ja silmämeikin. Meikkisiveltimien harjakset ovat eläinystävällistä, synteettistä Taklon-kuitua ja varsi kevyttä alumiinia. Real Techniques -tuotteet myynnissä Sokoksissa, Emotioneissa ja verkkokaupassa.

Bold Metals 100 Arched Powder on puuterisivellin, joka levittää kakku- tai irtopuuterin täydellisen tasaisesti kasvoille.

Sarjaan kuuluu myös Miracle Complexion Sponge -meikkisieni, jolla saat virheettömän lopputuloksen ja voit käyttää sitä kaikenlaisten meikkituotteiden kanssa. Pyöristetyt sivut on tarkoitettu kasvojen laajempien ihoalueiden käsittelyyn, sienen tarkka kärki ihon pienten epätäydellisyyksien peittämiseen. Meikkisienen litteä reuna sopii silmänympärysten ja nenänpielien käsittelemiseen. Meikkisieni laajenee kun kastelet sen vedessä tämä myös estää meikkivoiteen imeytymistä sienen sisään.

 Katso myös step-by-step meikkivinkki kevään juhliin. Meikkipohja tehdään Miracle Complexion Sponge meikkisieninellä ja lookki viimeistellään vastustamattoman upealla huulimeikillä.

Katso kaikki huippusuositut meikkitutoriaalit:
https://realtechniques.com/videos
 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää