Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Meikkiin kestävyyttä kiinnityssuihkeella

Meikkiin kestävyyttä kiinnityssuihkeella

Meikin säilyminen siistinä ja raikkaana aamusta iltaan on haastavaa. Meikkivoide tuntuu katoavan nenältä ja leuasta, poskipuna haihtuu poskilta ja rajaus suttaantuu päivän menoissa. Oman haasteensa meikin pysyvyyteen tuo erityisesti kesä ja kuumuus. Hikoilu ja auringonpaiste saavat suosimaan mahdollisimman kevyttä meikkiä, mutta myös juhlameikin säilyttäminen kesäauringossa on mahdollista.

Kiinnityssuihke suihkutellaan kasvoille meikkauksen päätteeksi kiinnittämään meikki. Viimeistelysuihkeesta hyötyy sekä kuiva, että rasvoittuva iho. Toiset kiinnityssuihkeet auttavat ihoa pysymään mattapintaisena, toiset lisäävät kuivaan ihoon kosteutta ja ehkäisevät meikin kerääntymisen. Valitse kiinnityssuihke oman ihotyyppisi mukaan. Suihketta voi käyttää päivän aikana muuten vain virkistykseksi tai aina meikin korjailun yhteydessä.  

Clarins Fix Make-up -meikinkiinnityssuihke on ihoa virkistävä ja kosteuttava ohut suihke, joka kiinnittää meikin. Ruusuntuoksuinen suihke tuntuu miellyttävältä iholla ja piristää kesäkuumalla. Tuote suihkuaa tasaisena pilvenä eikä kastele ihoa liikaa. Meikki kuluu helposti pois myös kuivalta iholta ja ihon suihkuttelu kosteuttavalla suihkeella auttaa meikin pysyvyyteen. Clarinsin suihke onkin paras vaihtoehto kuivalle ja normaalille iholle. Clarinsin anti-pollution -yhdiste suojaa kasvoja myös ilmansaasteilta. Litteä pullo mahtuu käsilaukun pieneenkin koloon ja kulkee kätevästi mukana. 

Rasvoittuva ja päivän aikana kiiltelevä iho hyötyy kiinnityssuihkeesta. Vaikka myös meikin pohjustustuote auttaa meikin pysyvyydessä, on kiinnityssuihkeen käyttö silti usein tarpeen. Urban Decayn All Nighter -meikinkiinnityssuihke on täysin öljytön. Sen koostumus lupaa pitää meikin virheettömänä jopa 16 tuntia ja suojella sitä kosteudelta, tuulelta ja kuumuudelta. Ravista pakkausta ensin ja suihkuttele sitten kaikkialle kasvoille. Suihkeen mieto tuoksu ei ärsytä edes herkkää nenää. 

Meikin kiinnittäminen ja korjailu puuterilla päivän aikana voi kuivattaa ihoa ja saada meikin näyttämään raskaalta. Mattapinnan takaava kiinnityssuihke ei kerrosta iholle ylimääräistä meikkikerrosta.  NYXin Matte Finish -kiinnityssuihke mahtuu pienen muovisen pullonsa ansiosta mukaan käsilaukkuun ja on erinomainen tuote meikin korjailuun päivän aikana. Meikistä tulee pitkäkestoinen ja kiiltely pysyy kurissa. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää