Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Mariela Sarkiman kesän suosikit

Biotherm Aquasource -matkapakkaukset on suunniteltu reissuun mukaan otettaviksi. Normaali- ja sekaihon kosteusgeeli on täydellinen kesätuote kevyen koostumuksensa ansiosta. Pakkauksessa on mukana matkakokoinen puhdistusgeeli ja kasvovesi.

Lancôme-suosikkiripsivärejä saa kesän kunniaksi kätevässä pakkauksessa, jossa on mukana silmä- meikinpoistoaine ja musta rajauskynä matkakokoisina. Clinique yhdistää meikin ja aurinkosuojan kasvoille. Uudessa Clinique Sun Protection Powder -puuterissa on suojakerroin SK 30.

Veet-kylmävahaliuskat takaavat sileät sääret pitkäksi aikaa. Liuskat lämmitetään käsien välissä, ja ihokarvat kiskaistaan irti nopealla liikkeellä. 

Uudessa We Care Icon Nail Expert Gel Effect -kynsilakassa on peittävä ja pitkäkestoinen geelikoostumus sekä upea sävyvalikoima. Lakkaa kynnet kesän kunniaksi kirkkailla sävyillä tai kokeile ihanaa hiekkakimallusta. Myös valkoinen on hot!

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää