Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kuukauden klassikko: Clarins Beauty Flash Balm

Kuukauden klassikko: Clarins Beauty Flash Balm

Clarinsin Beauty Flash Balm on kulkenut meidän molempien meikkipakeissa jo vuosien ajan, ja tiedämme sen olevan myös monen meikkaajakollegan Must have -suosikkituote. Voide voidaan levittää iholle kosteusvoiteen tapaan ennen meikkiä tai käyttää vaihtoehtoisesti kaunistavana pikanaamiona. Beauty Flash Balm on kaunistanut naisia jo vuodesta 1980, eli tänä vuonna juhlistetaan 35-vuotiasta klassikkoa. 

Koostumukseltaan ohut voide voidaan levittää iholle kosteusvoiteen tilalle. Voide kirkastaa ja tekee ihosta samantien todella heleän. Ihon pintaan muodostuu myös ohut, hengittävä kalvo, jonka ansiosta meikki kestää kauniina pidempään. Tuote toimii siis myös pohjustajana meikille. Taputtele tuote paikalleen, välttäen turhaa pyörittelyä ja hankausliikettä. Levitä meikkivoide Flash Balmin päälle samantien. 

Beauty Flash Balm toimii täydellisesti myös "ennen juhlia"-naamiona, jolloin sen annetaan imeytyä 10-15 minuutin ajan, jonka jälkeen ylimääräinen kerros huuhdellaan pois. Energisoiva ja ihoa kiinteyttävä voide tekee kasvoille ihmeitä hetkessä. Voiteen vaikuttavina ainesosina on muun muassa olivii- ja hamamelisuute, joilla on ihohuokosia supistavia vaikutuksia. Leväuute elävöittää ja riisitärkkelys puhdistaa ihoa. Kyseessä on siis todellinen ihonhoidon moniottelija! 

Kirkasta kevättä ja alkavaa kesää!

- Eevis & Mariela

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää