Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Herkullistakin herkullisempi Clinique-uutuus Sweet Pots kuoriva huulikiilto

Tämä uutuustuote on insporoinut sokerileipuri Jen Yee:n ideoimaan suussa sulavan kesäherkun, jossa murskataan macaronseja jäätelöön. Katso ohjeet tähän supernopeaan herkutteluhetkeen videolta.

Vastustamattoman makea uutuus Clinique Sweet Pots -kuoriva huulikiilto. Huulten sokerikuorinta ja huulikiilto samassa tuotteessa. Kuusi herkullista sävyä. Sävyvalikoima vaihtelee myymälöittäin.

Tässä ihastuttavauulivoide ja sokerikuorinta samassa – toisella puolella kuorinta, joka poistaa kuivan ihon huulien pinnalta ja toisella puolella huulivoide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja antaa huulille kiillon jopa kuudeksi tunniksi. Kuorinta: Kuorii kevyesti kuivan ja halkeilevan ihon. Sisältää pieniä sokerirakeita ja useita hoitavia öljyjä. Jättää huulet sileän pehmeiksi. Voide: Kosteuttaa ja siloittaa huulet.

Pakkaukset ovat myös hauskoja: Voit yhdistä esimerkiksi kaksi eri sävyistä huulivoidetta käsilaukkuusi ja jätä kaksi kuorintaa kotiin. #howsweetisthat

 

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää
  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää