Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Aurinkopuuterin uudet koostumukset

Aurinkopuuterin uudet koostumukset

Talven jäljiltä iho kaipaa apua heleyden ja hehkun saavuttamisessa. Kosteusvoide on suuressa roolissa terveen ja hyvinvoivan ihon tavoittelussa, mutta aurinkopuuteri on kevätihon paras kumppani. Aurinkopuuterilla saat muutamalla sipaisulla kasvoille kevyen muotoilun ja terveen sävyn. 

Puuterisen koostumuksen rinnalle on ilmestynyt voidemaisia koostumuksia myös aurinkopuutereihin. Voidemainen meikkituote, kuten poskipuna tai aurinkopuuteri, on yleensä puuterimaista tuotetta luonnollisempi iholla. Se jättää ihon heleämmäksi rasvaisen koostumuksensa vuoksi ja levittyy iholle huomaamattomammin. Voidemaiset tuotteet on helppo levittää kasvoille siveltimellä, sormin tai vaikka Beautyblender -meikkisienellä taputellen.

Moni varoo voidemaisen aurinkopuuterin tai poskipunan käyttöä jos iho on rasvoittuva. Voidemaiset tuotteet kuitenkin soveltuvat kaikille ihotyypeille. Jos ihosi rasvoittuu ja meikki pysyy huonommin paikoillaan, levitä voidemaiset tuotteet heti meikkivoiteen päälle ja kiinnitä kaikki tuotteet vasta lopuksi puuterilla. Lopputulos jää heleämmäksi kuin puuterituotteilla, mutta sävyt pysyvät iholla kuitenkin pitkään.  

Chanelin Soleil Tan de Chanel -mousseaurinkopuuteri kuuluu voidemaisten aurinkopuutereiden klassikkoihin. Koostumuksen geelimäinen ja kevyt rakenne levittyy tasaisesti ja helposti iholle. Luonnollista ja kultaista sävyä etsivälle tämä on aivan ehdoton tuote. Sävyjä on vain yksi, mutta tuote soveltuu monelle. Sävystä saa intensiivisemmän kerrostamalla muutaman ohuen kerroksen iholle. Mattapintainen sävy ilman kimalteita sopii levitettäväksi kaikkialle kasvojen korkeimpiin kohtiin.  

Kädellä vasemmalta Chanelin Soleil Tan de Chanel, L´oreal Paris Glam Bronze Cushion De Soleil ja BareMinerals Sheer Sun Serum Bronzer tipat. 

L´oreal Parisin Nude Magique Cushion -tyynymeikkivoiteet ovat erinomaiset kevyen meikkipohjan ystäville. Cushion -sarjan uusin tuote on kuitenkin aurinkopuuteri. Glam Bronze Cushion de Soleil aurinkopuuteri vapautuu tyynystä vipalla taputtelemalla. Vipalla saa taputeltua sävyä tasaisesti poskille ja ohimoille. Ohut nestemäinen koostumus on todella helposti levittyvää ja kevyttä. Vipalla onnistuu tarkempikin varjostelu sen taipuisan koostumuksen vuoksi.  

BareMineralsin Sheer Sun Serum Bronzer tippoja voi käyttää monella eri tavalla. Jos talven meikkivoiteesi osoittautuu keväällä liian vaaleaksi, sekoita voiteen joukkoon muutama tippa seerumia. Ruskettavia meikkitippoja voi myös levittää meikkivoiteen päälle esimerkiksi Beautyblenderillä. Seerumi on todella riittoisaa, sillä muutama tippa riittää hyvin kasvojen muotoiluun. Seerumista tulee kaunis kultainen päivetys. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää