Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Tyvivärjäys - step by step

Tyvivärjäys - step by step

Tarkin tyvivärjäys syntyy siveltimellä levitettynä. Värisiveltimiä myydään kauppojen ja tavaratalojen kosmetiikkaosastoilla. Muista aina käyttää suojakäsineitä. Huom! Jätä vaalennusvärjäyksessä ensimmäinen vaihe väliin. 

1. Aloita värin levitys käymällä hiusrajat huolellisesti läpi. Älä sudi väriä, vaan levitä se painelemalla
tarkasti tyvikasvualueen päälle. Jos väriä joutuu iholle, pyyhi se heti pois veteen kostutetulla vanulapulla.

2. Erota takaosa yhdeksi osioksi tekemällä pantamainen jako korvalta korvalle. Merkitse jako painelemalla väriä hiusten tyveen jaon molemmille puolille. Erota jaoilla omiksi osioikseen myös hiusten päällysosa ja molemmat sivut. Merkkaa jaot värillä.

3. Jatka värin levitystä otsan hiusrajalta päällysosaan. Tee noin sentin välein vaakajako siveltimen hännällä ja painele värimassa tarkasti tyvikasvualueen päälle. Mitä paksummat hiuksesi ovat, sitä tiheämpään joudut tekemään jakauksia, jotta väri levittyy tasaisesti.

4. Päästä takaosan hiukset vapaiksi. Aloita värin levitys ylhäältä keskuspyörteeltä edeten alaspäin kohti niskan hiusrajaa. Tee siveltimen hännällä vaakajakauksia ja paina väri tyvikasvun päälle hiusosion alapuolelta. Pidä pää etukenossa, jotta voit nostaa värjätyt osiot ylös pois tieltä.

5. Laske sivuhiukset vapaiksi. Levitä tyviväri ensin toiselle sivulle ylhäältä alaspäin edeten, värjätyt osiot päällysosan yli nostaen. Kun olet värjännyt molemmat sivut, laita kello hälyttämään käyttöohjeen vaikutusajan mukaan. Nostele hiuksia ja tarkista, että väriä on tasaisesti kaikkialla.

6. Vaikutusajan päätyttyä laske vettä hiusten tyveen vähän kerrallaan ja pyörittele värimassa pikkuhiljaa notkeammaksi sormenpäillä hieroen.
Jatka huuhtelua runsaalla vedellä, kun värimassa alkaa olla vaahtomaista. Huuhtele, kunnes vesi on lähes kirkasta. Rapsuttele hiuspohjaa kunnolla! Pese hiukset
värjäyksen jälkeen aina kahteen kertaan, muista hoitoaine!

Huom! Jos käyttämäsi tyviväri on huomattavan erisävyinen kuin latvasi, huuhtele väri ilman emulgointivaahdotusta. Pigmentti saattaa tarttua vaahdottaessa latvaan ja muuttaa niiden sävyn.

Väriläikät otsalla

Ole tarkka levittäessäsi väriä hiusrajoille, sillä varsinkin tummat ja voimakaspigmenttiset hiusvärit ovat hanakoita tarttumaan ihoon. Voit suojata hiusrajat ennen värjäystä esimerkiksi vaseliinilla tai paksuhkolla ihovoiteella. Tyvikasvua piiloon värjätessä on kuitenkin tärkeää, että väri osuu aivan hiusten tyveen, joten älä anna suoja-aineen osua lainkaan hiuksiin. Väritahrat irtoavat parhaiten tuoreeltaan. Jos vedellä kostutettu vanulappu ei riitä poistamaan väriä, suihkaise väriläikän päälle hetkeksi hiuskiinnettä. Sen sisältämä alkoholi liottaa ihoon tarttuneita väripigmenttejä tehokkaasti.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Näin teet wetlook-nutturan by EIMI

Katso videolta vinkit wetlook-nutturan tekoon EIMI-tuotteilla.

Lue lisää

Schwarzkopf LIVE on mukana SANNIn kiertueella syksyllä 2016

Katso mitä SANNI kertoo hiustyylistään!

Lue lisää

Nopea solmunuttura by EIMI

Näin teet nopean ja helpon nutturan solmimalla.

Lue lisää

Uusi hiussarja: AMIKA

Triple Rx -shampoo ja -hoitoaine antavat vahvuutta ja pehmeyttä kemiallisten käsittelyiden ja lämpötyökalujen rasittamille hiuksille. Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja eikä keinotekoisia väriaineita.

Lue lisää

Helppo kieputusletti by EIMI

Katso ohjeet helpon kieputusletin tekoon. Apuna käytettiin Wella EIMI-tuotteita.

Lue lisää

Nioxin ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon

Nioxin tarjoaa ihonhoidollisen lähestymisen ohuiden ja ohenevien hiusten hoitoon. Hiusten ohenemiseen vaikuttavat mm. perinnölliset tekijät, terveydentila, stressi, hormonaaliset vaihtelu ja ruokavalio. Kolmen tuotteen StarterKit -aloituspaketti sisältää sampoon, hoitoaineen ja hiuspohjaan jätettävän hoitotuotteen.

Lue lisää

Kuohkea föönaus by Wella EIMI

Kunnon föönauksen avulla hiukset pysyvät kuohkeina pitkään, eikä niiden pinta pörröisty niin helposti. Valitse hiustyypillesi sopiva muotoilutuote, karkeille siloitusta, hennoille kunnon pohjatuki!

Lue lisää

Kolme helppoa ponnaria Invisibobblella

Katso ohjeet kolmen helpon ponnarikampauksen tekemiseen!

Lue lisää