Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Tehokkaat tuotteet talven vaativaan ihonhoitoon

Tehokkaat tuotteet talven vaativaan ihonhoitoon

Eri vuodenajoissa on aina omat haasteensa iholle. Keväällä ja kesällä auringolta suojautuminen nousee ihonhoidossa tärkeimpään asemaan, talvella sen sijaan taistellaan viiman ja kuivan pakkasilman kanssa. Ihon kuivuudesta kertovat ilmiselvät oireet kuten kiristely, punoitus ja karheus. Kuivuminen käy ilmi myös ihon veltostumisena ja ihon sävyn sameutena. Talvella tärkeimmiksi ihon hoitotuotteiksi nousevatkin tehokkaasti kosteuttavat ja ihoa rauhoittavat tuotteet. 

Moni mieltää talven kosteusvoiteet paksuiksi tahnoiksi, jotka eivät levity kasvoille tai asetu meikin alle yhtä hyvin kuin ohkaisemmat kesävoiteet. Ohutkin voide voi olla erittäin tehokas ja siitä hyvänä esimerkkinä onkin Philosophyn renewed hope in a jar -kasvovoide. Voide on todella kevyt koostumukseltaan, se levittyy iholle helposti ja imeytyy nopeasti ihoon. Voiteesta ei jää tahmea tai raskas tunne kasvoille. Sen teho perustuu hyaluronihapon kykyyn sitoa ihoon paljon kosteutta. Kasvojen ihosta tulee heleämpi ja muutaman kerran käytön jälkeen jo paljon kirkkaampi ja terveemmän näköinen. Voidetta voi käyttää aamuin illoin, mutta sen keveys tekee siitä erinomaisen voiteen juuri meikin alle. 

Nuxen Baume Levres on tehokas huulivoide kuiville ja halkeileville huulille. Voiteen sisältämä hunaja elvyttää huulet jo muodostuneilta vaurioilta. Kehäkukka, ruusu, mehiläisvaha ja soijalesitiini kosteuttavat ja ravitsevat huulia. Manteliöljy ja karitevoi tekevät huulista todella pehmeät. Tämä riittoisa ja tehokas voide helpottaa kuivia ja kiristäviä huulia nopeasti. Kokeile voidetta myös kuiviin nenänpieliin, sillä voide toimii myös muilla ärtyneillä ihoalueilla erinomaisesti. 

Pelkkä voiteen vaihtaminen ei aina riitä hoitamaan ihoa tarpeeksi. Kovimmilla pakkasilla voi kokeilla meikinpuhdistuksessa tuotteita, joita ei tarvitse huuhdella pois vedellä. Vesi on kuivan ja ärtyneen ihon pahin vihollinen. Myös kasvoveden asema nousee talvella yhä tärkeämmäksi, sillä hyvä kasvovesi palauttaa ihon kosteustasapainon samalla kun viimeistelee puhdistuksen. Malu Wilzin kasvoille suihkutettava Hyper Sensitive Calming Tonic -kasvovesi sisältää muun muassa magnoliauutetta, joka auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ja punoittavaa ihoa. Kasvovettä on helppo suihkutella kasvoille vaikka usean kerran päivässä. Kokeile muutamaa suihkausta kosteusvoiteen jälkeen, juuri ennen meikkivoiteen levitystä. Meikkivoide liukuu iholle paremmin ja iho jää ihanan heleäksi. 

Ihoa kannattaa hemmotella säännöllisesti myös ravitsevilla kasvonaamioilla. Säännöllisesti käytettynä naamio tekee huomattavan eron ihon kuntoon. Kokeile täydentää ihonhoitosi vaikka kerran viikossa Lumenen Ultra Sensitive Moisturizing & Calming -kasvonaamiolla. Naamio rauhoittaa ihoa ja soveltuu jopa punoittavalle ja kuumottavalle iholle. Todella kuiva ja herkkä iho saa tarvittavan avun tästä silkkisen pehmeästä naamiosta. Sen sisältämät mustikkauute ja keramidit suojaavat ja vahvistavat ärtynyttä ihoa. Naamio levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa noin 10 minuutin ajan. Ylimääräisen naamion voi pyyhkäistä lopuksi paperiin. 

- Eevis 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää