Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Talvi-ihon tuotteet Lumene-tapahtumassa

Talvi-ihon tuotteet Lumene-tapahtumassa

Uudella upealla Lumene True Mystic Volume Mascaralla loihdit mystiset ripset kuin Pohjolan yö. Bright Now Vitamin C -sarjan uusi tehotuote, hyaluronitiiviste puolestaan kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Jos talvi saa ihosi herkistymään ja kuivumaan, ota avuksi Allergia- ja astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetyt Ultra Sensitive -tuotteet. Tervetuloa Lumene-osastolle - asiantuntijamme auttavat mielellään!

Pidä ihosi kauneudesta huolta myös talven pakkasilla. Lumene tuntee talvi-ihon erityistarpeet ja hoitaa suomalaisen naisen kokonaisvaltaista kauneutta vuodenajan vaatimusten mukaan. Päivä pulkkamäessä tai hiihtoretki lumisessa metsässä – Suomen talveen kuuluu paljon ihanaa tekemistä! Kun käytät herkän suomalaisen ihon hoitoon suunniteltuja tuotteita, talven ei tarvitse tarkoittaa kiristävää ja punoittavaa ihoa. Nauti talvesta Lumene-tuotteiden avulla!

Lumene Ultra Sensitive -tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Tuotteet sopivat herkälle iholle, sekä naisille että miehille. Dermatologisesti testatut tuotteet on kehitetty ilman väriaineita, hajusteita, etyylialkoholia, formaldehydin vapauttajia, parabeeneja ja mineraaliöljyjä. Ne rauhoittavat
ja kosteuttavat herkkää ihoa.

OSTA LUMENE-TUOTTEITA VERKKOKAUPASTA

Allergia- ja Astmaliiton asiantuntijan, Niki Alangon neuvot herkän ihon hoitoon:

Ihoni on kuiva, mutta ei kutise tai kirvele. Tarvitsenko kosteusvoidetta?Ihoa kannattaa suojata kosteusvoiteella silloin kun se on kuiva. Näin ehkäistään kutinaa ja kirvelyä.

Voiko normaali iho herkistyä olosuhteiden, esimerkiksi talven, vaikutuksesta?Kuiva ja herkkä iho on aina alttiimpi erilaisille vaurioille, kuten tulehduksille ja iho-oireille. Normaalilla iholla on ”vaippa”, joka suojaa ihoa erilaisilta ärsykkeiltä. Olosuhteet ja sen kesto sekä ihon yksilölliset ominaisuudet vaikuttavat, herkistyykö iho.

KATSO KIIRA KORVEN SUOSIKKITUOTTEET VIDEOLTA

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Lumene tuotteet ovat ykkösinä Suomen vaativissa Vuodenajoissa. Iäkkäämälle iholle myös sopivia. Tuotteet tutkittu, testattu, luotettavia, taloudellisiakin. En tule ilman toimeenkaan. Kiira on juuri sopiva edustamaan Lumene tuotteita!!

- Martsa

Kiva, että Kiira on tullut takaisin. Peukkuja hänelle!

- macolli

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää