Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Minnan metodeilla ballerinan ryhti

Kuka tahansa voi kantaa itseään sekä ojentaa kädet ja kaulan kuin ballerina konsanaan, neuvoo tähtitanssija ja koreografi Minna Tervamäki. Tee nämä viisi liikettä päivittäin, niin kevään koittaessa sinustakin kuorituu oman elämäsi joutsenprinsessa!

1. LÖYDÄ RYHTISI

Seiso haara-asennossa jalat lantiosi alla. Anna häntäluun tippua rennosti alaspäin samalla, kun vedät vatsaasi kevyesti sisään ja ylös. Pidä kuitenkin hartiat rentoina, nyt ei haeta sotilasmaista pönötystä, vaan ballerinan eleganttia ryhtiä! Visualisoi päälaeltasi ylöspäin vetävä naru, ikäänkuin rento ripustus. Samalla alimmat kylkiluut ja lonkkaluut erkanevat kauemmas toisistaan, jolloin keskivartalo pitenee.

2. RINTAKEHÄN AVAUS

Pysy edelleen tukevassa seisoma-asennossa, koukista polvet ja nojaa eteenpäin. Pidä niska suorassa linjassa selkärankaan nähden, älä jännitä hartioita. Vedä vatsaa sisään ja ylös alavatsan pohjasta saakka. Vie kädet edestä sivuille kurottaen samalla pitkälle sormenpäistä. Toista liikettä viisi kertaa. Tee sama rintakehän avaus pystyasennossa, selkä ja polvet suorina. Anna käsien venyä mahdollisimman pitkälle
takaviistoon. Helpota venytyksen tuntua huokaisemalla kunnolla ääneen ”Aaaaah…!” Pidä nyt erityistä huolta keskivartalon hallinnasta tukemalla jälleen vatsalihaksista ja antamalla häntäluun tippua alaspäin. Selkärangan ei ole tarkoitus mennä notkolle!

3. BALLERINAN VYÖTÄRÖ

Levennä haara-asentoasi hieman. Nosta kädet suorina sivuille samalla, kun alat taivuttaa ylävartaloa
vasemmalle. Tuo oikea käsi yläkautta pitkälle kurkottaen sivutaivutukseen ja anna kyljen venyä kunnolla muutaman syvän hengityksen ajan. Ajattele jälleen kylki- ja lonkkaluiden erkanevan toisistaan, jolloin vyötärö pitenee. Kuvittele, että joku vetää sormiesi päistä, muista pitää hartiat rentoina. Pidä kädet edelleen suorina, sormet pitkinä, ja kiepauta ylävartalo alakautta toiselle sivulle. Anna toisenkin kyljen venyä. Kiepauta itsesi takaisin vasemmalle, toista venytykset molemmille puolille kolme kertaa.

4. JOUTSENPRINSESSAN SIIVET

Aloita tuomaan käsiä pään yläpuolelle nostamalla niitä kyynärpäät edellä, pikkuhiljaa suoristan. Kun kämmenselät koskettavat toisiaan, lähde viemään käsiä elegantisti alas jälleen kyynärpäät edellä. Ajattele siipikäsiesi alkavan selästä asti, tiedosta käsivarret aina sormenpäihin saakka. Tunne ilman vastus ikäänkuin tekisit liikkeen vedessä. Toista liikettä rauhallisesti viisi kertaa.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää
  • Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Luonnonkosmetiikan luottotuotteet talvi-iholle

Hemmottele talven koettelemaa ja kuivattamaa talvi-ihoa luonnonkosmetiikalla. Puhtaita rehellisiä raaka-aineita ja vaikuttavia tehoaineita sisältävät tuotteet suojaavat ja hoitavat niin kehoa kuin mieltä.

Lue lisää
  • Hyvän olon koti

Hyvän olon koti

Jo vuodesta 1966 Familon on ollut osana suomalaisten hyvinvointia. Hyvän olon laatutuotteisiin kuuluu kattava valikoima kodintekstiilejä, tyynyjä, peitteitä, patjoja ja vuoteita.

Lue lisää

Sana-sol Vitanallet ovat irti!

Sana-sol Vitanallet on päivittäinen vitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Sen yhdeksän vitamiinia tekevät hyvää koko keholle.

Lue lisää
  • Taistelu selluliittia vastaan

Taistelu selluliittia vastaan

Kesä lähestyy – nyt on aika käydä selluliitin kimppuun! Tiedätkö, miten voit ehkäistä selluliittia?

Lue lisää
  • Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Stressinlievitystä ja mielenrauhaa

Haluaisitko päästä eroon kielteisistä tunteista ja stressistä? Me kaikki kärsimme välillä stressistä, mutta sen helpottamiseen löytyy monenlaisia keinoja.

Lue lisää
  • Näin teet täydellisen kyykyn

Näin teet täydellisen kyykyn

Onko sinulla oikea kyykkytekniikka? Kyykky on yksi tehokkaimmista liikkeistä kauniiden lihaksikkaiden jalkojen ja kiinteän takamuksen saavuttamiseksi – edellyttäen, että teet liikkeen oikein!

Lue lisää