Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Mariela Sarkiman helmikuun suosikkituotteet

Lumenen Bright Now-linjan uutuus on nestemäinen hyaluronitiiviste, joka heleyttää ihoa ja palauttaa sen kosteustasapainon. Levitetään puhtaille kasvoille ensimmäisenä hoitotuotteena seerumin ja kosteusvoiteen alle.

Cliniquen Moisture Surge Overnight Mask -yönaamio auttaa ihoa palauttamaan päivän aikana menetetyn kosteuden sekä tasapainottaa ja kirkastaa ihon kuivan pinnan.

Puhdas+ Deep Moisturising Body Oilin sisältämät kookos-, kaura-, auringonkukka- ja oliiviöljy hemmottelevat talven kuivattamaa vartalon ihoa. Tuote imeytyy parhaiten, kun se levitetään suihkun jälkeen ihon ollessa vielä hieman kostea.

Vivianian Beauty Shot on persikanmakuinen ”kauneusshotti”, jonka sisältämät kollageen, C-vitamiini ja hyaluronihappo auttavat lisäämään ihon kimmoisuutta ja elinvoimaa. Nautitaan päivittäin vähintään neljän viikon kuurina.

Chanel Rouge Coco -huulipunan sävy ”Gabrielle” (444) on Itse mademoiselle Coco Chanelin käyttämä
puhtaanpunainen sävy. Siinä ei ole vahvaa kylmän eikä lämpimän vivahdetta, joten se sopii täydellisesti kaikille ihonsävyille. Koostumukseltaan huulipuna on hoitavan kermainen, runsaan pigmenttinen ja pysyvä. Tässä on todellinen klassikkopuna, joka toimii täydellisesti niin arjessa kuin juhlassakin!

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää