Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Màdara aikuiselle - Time Miracle

Màdara aikuiselle - Time Miracle

Sokoksen bloggaaja Anne Melender sai Mádaralta testiin aikuiselle naiselle suunnatun Time Miracle-sarjan tuotteita ja totesi ne aivan ihaniksi.

-"Ihoni tuntuu ihan samettiselta, mutta vielä tärkeämpää, se näyttää niin kuulaalta, että olen voinut vähentää meikkivoiteen käyttöä. Tunnustanpa, että olin näiden voiteiden voimalla Pariisin reissulla kahtena viimeisenä päivänä ilman meikkiä, enkä tuntenut oloani kummemmin viimeistelemättömäksi. Iho tuntui niin hyvältä, että päätin mennä pelkän huulikiillon voimalla."

Mádaran Time Miracle-sarja on suunnattu erityisesti 35-45-vuotiaille naisille. Pakkaukset ovat erittäin tyylikkäitä ja ylellisiä. Tuotelinja vahvistaa solujen uusiutumista ja pehmentää juonteita. Kun hoitaa ihoaan hyvin, se näkyy tietysti hyvinvoivana ja freesinä olemuksena. Annelle ihon hyvinvointi on kauneudenhoidon avainjuttu.

Time Miraclesta Annella on käytössä silmänympärysvoide, yövoide ja misellivesi. Silmänympärysvoiteissa Anne arvostaa ohuita ja helposti imeytyviä tuotteita.

-"Pidän siitä ettei silmien alle jää yön jäljiltä rasvan aiheuttamia silmäpusseja, kun iän myötä niitä saattaa muutenkin ilmetä. Tämä voiden imeytyy hyvin, mutta iho tuntuu oikeasti kosteutetulta. Voidetta levittelen usein myös aamuisin silmien alle, koska koostumus on niin ihana. Näitä on tärkeää muistaa levitellä iholle aina ennen nukkumaan menoa, niin aamulla peilistä voi katsella tasaista ja pehmoista ihoa. Yövoiteessa on sama fiilis kuin silmänympärysvoiteessakin. Se imeytyy hyvin, mutta jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi. Plussat annan myös tuoksusta, se on luonnollinen. Misellivesi oli jännä uusi tuttavuus. Sen avulla meikin voi puhdistaa ihan ilman vettä. Kätevä kyllä, välillä minulla ainakin on olo, että mielummin puhdistan kasvot ilman vettä."

Anne testasi myös uuden päivävoiteen, jonka on tarkoitus kiinteyttää ihoa.

-"Voiteessa on kätevä ja hygieninen pumppupullo, koostumus on ihanan ohutta, eli se imeytyy nopeasti. Tämä onkin tärkeä seikka, kun levittelen voidetta aamuisin juuri ennen meikin tekoa. Pieni viehättävä yksityiskohta on myös voiteen sävy, se on hennosti vaaleanvihreää."

Jos Annen lailla arvostat ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa ja olet etsimässä tehokasta hoitosarjaa ihollesi, suosittelen testaamaan Mádaran Time Miracle-sarjan. Kohtuullinen hinta ja kauniit pakkaukset ovat tehon lisäksi ekstrabonusta.

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää