Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Lievitystä talven kuivattamaan päänahkaan

Lievitystä talven kuivattamaan päänahkaan

Hiuspohjan ärtyminen näin talvisaikaan on hyvin yleinen vaiva. Pakkanen ja kuiva ilma, sekä erilaisten päähineiden käyttö, ovat tavallisia syitä päänahan kuivumiseen. Hilseilevä ja kutiava päänahka voi aiheutua toki myös sopimattomasta shampoosta tai hiusten voimakkaasta värikäsittelystä, kuten vaalennuksesta. Talviaikaan pipon latistaneisiin hiuksiin suihkutetaan tavallisesti myös paljon kuivashampoota, joka saattaa kuivattaa päänahkaa ja tukkia ihohuokosia. Tarkkaile päänahkasi reaktiota myös käyttämiisi tuotteisiin.  

Oreileva päänahka kannattaa ottaa vakavasti ja hoitaa nopeasti kuntoon, sillä sen hyvinvoinnista riippuu myös hiustesi kunto ja kasvu. Huonossa kunnossa olevasta päänahasta ei kasva tervettä hiusta. Hiusten hidastunut kasvu, katkeilu ja elottomuus ovat päänahan kunnon kanssa usein suorassa yhteydessä. Päänahkaa hoitamalla varmistat itsellesi terveet ja kiiltävät hiukset. 

Kuivuudesta hilseilevä iho on päänahan ehkä yleisin vaiva. Se eroaa hiivasienen aiheuttamasta hilseestä ilmaantumalla yleensä punoittaviksi ja kuiviksi laikuiksi lähelle hiusrajoja tai jakausta. Hilseily on inhottava vaiva ja avuksi kannattaakin ottaa nopeasti päänahan rauhoittava ja tasapainoittava shampoo. Wellan SP Clear Scalp Shampeeling on noin kolme kertaa viikossa käytettävä pesutuote, jota käytetään shampoon sijasta. Tuote hierotaan huolellisesti hiuspohjaan ja annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan.  Sen teho perustuu kevyeen päänahan kuorintaan ja ihoa kosteuttaviin ainesosiin. Hoidon sisältämä rosmariini- ja salviauute ovat molemmat tunnettuja ihoa rauhoittavista vaikutuksista. Kuoriva shampoo poistaa hilseen tehokkaasti ja päänahka sekä hiukset palaavat terveiksi ja hyvinvoiviksi. Shampoota voi käyttää kuuriluontoisesti akuutin vaiheen yli ja siirtyä sitten hellävaraisempaan vaihtoehtoon. 

Suomalaisen Cutrinin Bio+ -sarja on oiva vaihtoehto jos päänahkasi on vuodenajasta riippumatta herkkä ja oireileva. Bio+ -linjasta löytyy tehokas ratkaisu lähes kaikkiin päänahan ongelmiin, kuten rasvoittuvaan tai hilseilevään päänahkaan tai jopa hiustenlähtöön. Bio+ Balance shampoo on kuitenkin erinomainen tuote ylläpitämään hiusten ja päänahan kosteutta ja tasapainoa talvella.  Se kosteuttaa ja rauhoittaa päänahkaa sekä ennaltaehkäisee hilsettä. Siksi sitä suositellaankin jatkuvaan käyttöön, toisin kuin yllämainittua kuorivaa shampoota. Kosteuttava shampoo antaa avun myös värikäsittelystä kuivahtaneille kutreille. 

Päänahan täsmähoitoon tukemaan shampoon vaikutusta sopii Bio+ -sarjan Balanze Moisturizer -geelivoide. Voide levitetään jakaus jakaukselta suoraan tuubista halutuille aluelle ja hierotaan päänahkaan. Voiteen voi levittää pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin tai tarvittaessa myös kuiviin hiuksiin, eikä sitä huuhdella pois. Geeli imeytyy päänahkaan nopeasti, eikä jätä rasvaista tunnetta. Tuote rauhoittaa myös kutiavaa hiuspohjaa ja viilentää ärtynyttä ihoaluetta miellyttävästi. 

- Eevis

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää