Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Helli ihoa talvipakkasilla

Helli ihoa talvipakkasilla

Talven kuiva ja kylmä ilma koettelee kaikkien ihoa. Iho tarvitseekin talvella hoitavampia tuotteita kuin kesällä. Pitkään kestävä kuiva ja kylmä ilma vaikeuttaa erityisesti kuivan tai herkän ihon hoitamista. Iho menettää kylmässä ilmassa paljon tavallista enemmän kosteutta ja talvisää voi kiristellä monenkin iholla. Hoitamalla ihoasi oikein ja oikeilla tuotteilla saat ihosi selviämään kylmästä talvisäästä ja voimaan paremmin.

Valitse sopiva kosteusvoide talveksi

Kosteusvoiteen tärkein tehtävä on vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja estää kosteuden haihtumista iholta.Talveen kannattaa valita täyteläisempi ja hoitavampi kosteusvoide kuin muihin vuodenaikoihin. Syksyllä tai alkutalvesta hyvältä tuntuva voide ei välttämättä riitä keskitalven koettelevempiin olosuhteisiin. Voiteen voi pääsääntöisesti valita ajatellen, mitä kuivempi iho sitä paksumpi voide. Kesän ja talven kosteusvoiteiden eron voi ajatella hieman samalla tavalla vaikka iho ei varsinaisesti kuivaksi ympäri vuoden lukeutuisikaan. Mitä kylmempi ja koettelevampi sää, sitä paksumpi voide tulisi valita suojaamaan ihoa. Kosteusvoiteita ja yleisesti ihonhoitotuotteita kannattaa vaihdella silloin tällöin myös siitä syystä, että iho tottuu käytettyihin tuotteisiin yllättävän nopeasti. Samat ainesosat eivät aina tehoa ja iholle on hyvä tarjoilla muutenkin hieman vaihtelua silloin tällöin. Voide kannattaa levittää iholle hyvissä ajoin ennen ulosmenemistä, jotta se saa rauhassa imeytyä iholle.

Öljy ja voide yhdessä on talven täydellinen ihonhoitopari

Kosteusvoiteissa on usein raaka-aineena vettä, joka haihtuu iholta helposti kylmässä talvisäässä. Tavallisen kosteusvoiteen kanssa kannattaakin yhdistää vielä täyteläisempi kasvoöljy. Erityisesti kuiva iho hyötyy kasvoöljystä kasvovoiteen alla myös muulloin kuin talvella. Öljy sitoo kosteuden tehokkaasti ihoon, eikä kosteus pääse haihtumaan ihon pinnalta kylmälläkään säällä. Seerumin tavoin puhtaalle iholle levitettävä kasvoöljy pääsee vaikuttamaan syvemmälle ihoon kuin tavallinen voide. Öljyn rasva suojaa ihoa kylmältä paremmin kuin pelkkä voide. Levitä muutama tippa kasvoöljyä aamuin illoin puhtaalle iholle ennen kosteusvoiteen levitystä.

Kasvoöljyissä kannattaa kiinnittää huomiota raaka-aineisiin. Paljon eri kasvien tai marjojen öljyjä sisältämät tuotteet ovat yleensä kaikista tehokkaimpia. Monelle tuttuja hyviä öljyjä ovat muun muassa oliiviöljy, jojobaöljy, laventeliöljy ja manteliöljy. Tällaiset luonnonöljyt ovat erittäin tehokkaita ihon kosteutuksessa. Kasvoöljyistä kannattaa etsiä myös avokadosta, hampunsiemenestä, kookoksesta, rosmariinista tai ruususta saatavia öljyjä. Myös erilaisista kasvien siemenistä kuten vaikka auringonkukasta saadaan iholle ylellistä öljyä. Mitä ylempänä ainesosataulukossa kyseinen öljy näkyy, sitä suurempi pitoisuus sitä on tuotteessa. 

Kuvasta huomaa kuinka kovassa kulutuksessa kasvoöljyt ovat tänä talvena olleet...

L'orealin Nutri Gold Extraordinary Oil -kasvoöljy on sekoitus miellyttävän tuoksuisia ja erittäin tehokkaita öljyjä. Muun muassa oliivi-, jojoba ja auringonkukansiemenöljyä sisältävä ihonhoitotuote tekee ihosta uskomattoman pehmeän ja kimmoisan. Kuiva iho elpyy samantien muutamasta tipasta öljyä ja tuoksu virkistää ihon lisäksi mieltä. Levitä puhtaalle iholle kaksi tai kolme tippaa öljyä ja kerrosta päälle vielä kosteusvoide. Öljyä voi käyttää aamuin illoin, eikä se häiritse meikin pysyvyyttä. Öljy imeytyy nopeasti ihoon, eikä jää kiiltäväksi ihon pinnalle.

Luonnonkosmetiikan ystäville erinomainen vaihtoehto on myös Madaran Superseed Soothing Hydration-kasvoöljy. Öljy sisältää kahdeksan supersiemenen öljyä kosteuttamaan ihoa todella tehokkaasti. Puolukan, mustaherukan ja mansikan siemenistä saatavat öljyt lievittävät ihon ärsyyntyneisyyttä. Tyrni sisältää sen sijaan paljon antioksidantteja ja auttaa ihoa uudistumaan. Parsakaali-, avokado- ja helokkiöljy tarjoilee iholle todella kosteuttavan yhdistelmän. Myös tätä öljyä riittää kasvoille ainoastaan muutama tippa. Jos koet öljyn liian raskaaksi meikin alla, niin kerrosta se yövoiteesi alle aina iltaisin. Öljy saa ihon hehkuvaksi ja heleäksi yhdessä yössä ja kuivasta kiristelystä ei ole enää tietoakaan. 

Iloisia pakkaspäiviä! 

- Eevis

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Hei, kiva kuulla, että sinunkin kokemuksesi on ollut postiivinen! :) - Eevis

- Eevis

Minulla on kuivahko iho. Tuo L'orealin Nutri Gold kasvoöljy on aivan mahtava tuote ja tuoksuu niin taivaallisen ihanalta. suosittelen testaamaan!

- pakkasöljy

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää