Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

 • Estelle & Thild - Luonnonkosmetiikkaa Tukholmasta

Estelle & Thild - Luonnonkosmetiikkaa Tukholmasta

Estelle & Thild on ruotsalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on ollut myynnissä Sokoksissa ja Emotioneissa viime keväästä alkaen. Pernilla Rönnberg perusti sarjan vuonna 2009 työskenneltyään pitkään kosmetiikkateollisuuden parissa. Beauty Editorimme Mariela piipahti Tukholmassa haastattelemassa tätä luonnollisen kauneuden sanansaattajaa.

Mikä sai perustamaan oman, nimenomaan luonnonmukaisen ja ekologisen kosmetiikkasarjan?

– Iho on ihmisen suurin elin ja se imee itseensä 60 % kaikesta, mitä sen pintaan laitetaan. Tultuani äidiksi aloin ymmärtää tämän seikan merkityksen entistä selkeämmin. En enää halunnut olla itse kosketuksissa, enkä altistaa tyttäriäni ylimääräisille kemikaaleille, kuten kosmetiikan synteettisille hajusteille sekä säilöntä- ja lisäaineille. Pikkuhiljaa ajatus omasta ainoastaan puhtaita ja turvallisia raaka-aineita hyödyntävästä luonnonkosmetiikkasarjasta alkoi syntyä.

Ensimmäiset tuotteet olivat puhdistus- ja hoitotuotteita vauvoille ja lapsille. Estelle & Thild löysi pian tiensä monien vauvahoitopöytien viereen. Ei aikaakaan, kun Pernilla alkoi saada kyselyitä myös äitien ihonhoitotuotteiden perään.

– Niin siinä tosiaan kävi, kysynnän myötä oli luotava tarjontaa. Olin jo sarjaa perustaessani haaveillut tekeväni jonain päivänä tuotteita lasten lisäksi myös meille naisille, mutten arvannut, että päätyisin laajentamaan tuotevalikoimaa niinkin nopeasti.

Seuraavaksi lanseerattiin ihonhoitotuotteet naisille, ja tuotteisiin ihastuttiin heti kautta Skandinavian. Nykyään Estelle & Thildin pääpaino on nimenomaan naisten ihon ja vartalonhoidossa, mutta vauvoja ei tietenkään ole unohdettu. BioCare Baby -linja mietoine pesuaineineen sekä hoitovoiteineen ja -öljyineen jatkaa edelleen tärkeänä osana tuoteperhettä.

Mitä merkitsee, että kaikki sarjan tuotteet ovat puhtaita, biohajoavia ja orgaanisista raaka-aineista valmistettuja?

– Se merkitsee tässä ajassa todella paljon. On tärkeää ajatella, mitä jätämme jälkeemme ja kuinka kohtelemme sekä omaa kehoamme että ympäristöämme. Biohajoavan, myrkyttömän kosmetiikkasarjan kehittäminen oli itselleni luonnollinen keino vaikuttaa. Meillä on sarjan perustamisesta lähtien ollut EcoSert-sertifikaatti, joka on maailmanlaajuinen varmenne siitä, että tuotteemme todella ovat puhtaita ja turvallisia.

Sertifikaatin saadakseen jokainen uusi tuote käy läpi tarkan laadunvalvonnan. Estelle & Thild on kansainvälistynyt kovaa vauhtia, eikä tahti näytä hidastuvan. Viime syksynä sarja lanseerasi näyttävästi Ranskassa ja nyt tuotteita saa Euroopan lisäksi myös Australiasta ja Aasiasta. Kaikkiaan maita, joissa ruotsalaisbrändiä myydään, on 13 ja myyntipisteitä yli 1300.

– Naisilla ympäri maailman on melko samantyyppiset, jonkun verran asuinpaikan, ilmaston ja elämäntyylin mukaan muuttuvat tarpeet ihonhoidon suhteen. Yleisesti voin todeta, että me kaikki haaveilemme luonnollisen hehkuvasta kauneudesta, olipa asuinpaikka Tukholma, Berliini, Sydney tai Singapore. Aasialaisnaiset ovat mestareita seerumien käytössä ja he rakastavat ”kerrostaa” tuotteita kasvoilleen. Ranskattaret ovat huolissaan ennenaikaisesta vanhenemisesta ja he ovatkin mestareita käyttämään ikääntymisen ensimerkkejä hidastavia tuotteita jo riittävän varhain. Täällä pohjoisessa suurimmat huolenaiheet liittyvät sään vaihtelevuuteen ja sen myötä ihon kuivumiseen.

Entä me suomalaiset, mitkä olisivat täydellisiä täsmätuotteita meidän ihonhoitoomme?

– Suomalainen nainen arvostaa kahta asiaa: luonnollisuutta ja helppoutta. Te olette myös hyvin tiedostavia kosmetiikan suhteen, ettekä osta voidepurkkianne keneltä tahansa helppoheikiltä! Suomalaisessa geeniperimässä on myös paljon erilaisia ihon herkkyystiloja, joiden takia tuotteiden tulee olla mahdollisimman hellävaraisia, miedosti hajustettuja tai jopa hajustamattomia. Sataprosenttisesti tuoksuton, rauhoittava ihonhoitolinjamme, BioCalm onkin ollut todellinen hitti Suomessa. Myös 24 tunnin kosteutuksen antava BioHydrate sekä edistyksellisin anti-age-linjamme, Super BioActive, ovat olleet suosittuja.

Miten hoidat itse talvi-ihoasi?

– Varsinkin näin talviaikaan iho joutuu todella kovalle koetukselle. On tärkeää muistaa poistaa kuiva, kuollut ihosolukko ihon pinnasta riittävän usein. Teen itse hellävaraisen kuorinnan kahdesta kolmeen kertaa viikossa. Ihoa ei suinkaan ole tarkoitus hangata rikki, vaan kuorinnan tulisi olla ikäänkuin ihon pinnan kiillotus hienojakoisella kuorintavoiteella. Teen myös aamuin-illoin oman ihonhoitococktailin, eli sekoitan kämmenellä pari tippaa hoitoöljyä ja pumppauksen seerumia. Levitän tämän puhdistetuille kasvoille ja viimeistelen hoitorutiinini kosteusvoiteella. Silmänympärysihoa ei tietenkään sovi unohtaa! Talvisin suosin ihoa rauhoittavan BioCalm-linjan tuotteita, tai lataan kosteutta Thirst Relief -tuotteilla. Suosikkilinjani on kuitenkin Super BioActive, sillä ikääntymisen merkkejä on tärkeä hoitaa ympäri vuoden.

ESTELLE & THILD PUHDISTUSTUOTTEET –20 % 25.1.–28.2.2016

 1. Silky Soft -puhdistusmaito
 2. Fragrance Free Cleansing Milk-puhdistusmaito
 3. Multi-Active Facial Toner -kasvovesi
 4. Eye Make Up Remover -silmämeikinpoistoaine
 5. Multi-Action -puhdistusgeeli
 6. Fragrance Free Cleansing Gel -puhdistusgeeli
 7. Radiance Micro Polish -kasvojenkuorinta 
 8. Deep Cleansing Detox Mask -naamio

OSTA ESTELLE & THILD -SARJAN TUOTTEITA VERKKOKAUPASTA >>

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

 • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
 • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
 • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
 • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää