Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

Uusi Rouge Dior –huulipuna

Tervetuloa Diorin meikki- ja tuoksutapahtumaan! Rouge Dior -huulipunan väripaletti on nyt runsaampi kuin koskaan aiemmin. Modernit mattasävyt ja äärettömän sensuellit satiinin efektit antavat täydellisen värin huulille. Dior-asiantuntijat valitsevat sinulle sopivan sävyn syksyn upeimpaan huulimeikkiin. Kokonaisuuden viimeistelee herkullinen Miss Dior Absolutely Blooming -tuoksu. 

ROUGE DIOR - KULTTIHUULIPUNA

Tarina sai alkunsa jo vuonna1953, jolloin ikonituote - Rouge Dior-huulipuna tuotiin markkinoille. Christian Dior aiheutti vallankumouksen naisten vaatekaapeissa 1947 uudella New Look –mallistollaan. Monsieur Dior halusi “vaatettaa naisen hymyn” upealla punaisella ja näin ajatus huulipunasta sai alkunsa. Ensimmäinen Rouge Dior -huulipunakokelma piti sisällään 8 sävyä, joiden inspiraatio oli syntynyt Haute Couture –kankaista Diorin ateljeessa Avenue Montaignella Pariisissa.

Huulipunan uusi aikakausi – uudet “IT-SÄVYT”

Diorin meikkien taiteellinen johtaja Peter Philips on päivittänyt Rouge Dior -huulipunakokelman tähän päivään. Se pitää sisällään 4 it-sävyä, jotka muistuttavat Diorin muotitalon upeasta historiasta. Neljä ns. kulttinumeroa, jotka ovat jättäneet oman leimansa Diorin muodin ja meikkien historiaan.

999 Matte – legendaarinen punainen
Mattaversio kuuluisasta punaisesta sävystä 999, Red of Dior. Ultra-muodikas sävy, uusi muodin ulottuvuus yhdistettynä tämän päivän asenteeseen.

080 Red Smile – intohimoinen koralli
“Your smiles… more Dior than ever!” Vuonna 1959 raikas, hehkuva satiininpunainen 080 Red toi vallankumouksellisen hehkun naisten huulille ja hymyyn.

047 Miss – herkullinen pinkki
Jo vuonna 1947 oli Miss Dior -tuoksu, joka tuoksui rakkaudelta. Herkkä pinkki, jonka moderni versio kääntyy kirkkaaksi, intensiiviseksi fuksiaksi juhlistaen elämän kiihkeyttä ja tämän päivän naisen tunteita.

060 Première – lunnollinen nude
Monsieur Dior antoi numeron 60 ensimmäiselle ruusunpunaiselle huulipunalleen. Hän kuvaili sävyä :“ ensimmäistä kertaa huulipuna antaa naisen hymylle merkityksen ilman vaatimuksia”. Ajaton sävy tuo hymyn huulille, vivahteikasta ruusunpunaista on helppo käyttää ja näyttää.

 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää