Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Näin tehtiin Gloria Fashion Shown meikit

Näin tehtiin Gloria Fashion Shown meikit

Meikkaaja Miika Kemppaisen Gloria Fashion Showhun loihtimat upeat meikkityylit toteutettiin viikonlopun aikana We Care Iconin tuotteilla. Minulla oli ilo olla mukana meikkitiimissä viikonlopun ajan ja loihtia malleille muutamaa eri meikkityyliä.

Malleja näytöksessä oli melkein 40 ja esiintyjiä 17. Meikkitiimimme 15 jäsenellä riitti sudittavaa viikonlopussa. Takahuoneessa vallitsi iloinen tunnelma ja ilmassa oli yhdessä tekemisen tunnelmaa. Malleille oli valittu sisääntulon mukaan yksi Miikan kehittelemistä meikeistä. Meikkien pääpisteenä olivat joko silmät, huulet tai posket. Tummat huulet, 60-luvun henkinen silmämeikki ja pehmeä punertava poskipunameikki olivat kaikki tämän syksyn huippu trendejä. 

DRAMAATTISET TUMMAT HUULET: 

Tumma huulimeikki on jälleen syyssesongin suosituimpia meikkitrendejä. Glorian muotinäytökseen mallien huulet meikattiin Magnetic Lips Moisture Wear -huulipunan sävyllä 24 True Deep Red ja 21 Magic Pop Star. Huulipuna paineltiin huulille kuitenkin sormin, jotta punaus pysyisi pehmeänä ja utuisena. Rajauskynää tai sivellintä ei käytetty. Huulipunaa levitettiin huulille useampi kerros intensiivisen ja täysin peittävän punauksen aikaansaamiseksi. Levityksen välissä huulet painettiin paperiin ja lisättiin jälleen uusi kerros. Näin saadaan aikaiseksi todella pitkäkestoinen huulimeikki!

NÄYTTÄVÄT 60 -LUVUN RIPSET: 

Osalle malleista tehtiin Miikan kehittelemä runsaaseen ripsiväriin perustuva 60-lukua henkivä silmämeikki. Tässä meikissä tärkeintä oli jättää meikkipohja ja iho mahdollisimman luonnolliseksi ja kiinnittää kaikki huomio silmiin. Silmät rajattiin We Care Iconin Magnetic Eyes Smooth Wear Eyeliner intensiivisen mustalla silmänrajauskynällä. Kynää levitettiin reilusti ylä- ja alaripsien tyveen ja vesirajaan. Rajauksen ei tarvinnut olla siisti tai skarppi, vaan silmämeikkiin haettiin utuisuutta ja intensiivisyyttä. Tyyli viimeisteltiin reilulla kerroksella Funky n' Fabulous Volume Maskaraa. Uudistuneessa ripsivärissä on kuminen harja, jolla saa ripsistä todella näyttävät. 

HERKKÄ PUNERTAVA POSKIPUNAMEIKKI:

Kolmas mallien meikkityyleistä oli punertava erityisesti poskia ja silmiä korostava meikki. Heleän ja hehkuvan poskipunan luomiseksi Miika neuvoi sekoittamaan Moisture Wear -huulipunien sävyjä 23 True Red ja 19 Natural Rosy Red.  Huulipuna soveltuu hyvin poskipunaksi monessakin tilanteessa. Sekoitus sipaistiin poskelle viistolla poskipunasiveltimellä pehmeän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Luomiväriksi tähän meikkiin sekoitettiin Magnetic Eyes True Eyeshadow -monoluomivärejä sävyissä 20 True Brown ja 14 True Old Rose. 

Mallien kynnet lakattiin We Care Iconin uudistuneilla Nail Expert Gel Effect -kynsilakoilla, joissa on geelikoostumus. Upean kiillon ja intensiivisen värin tuovat lakat valittiin mallien kynsiin meikkien mukaan. Osalle malleista käytettiin dramaattista mustaa, toisille vahvan meikin vastapainoksi pehmeää nudea. 

Kurkista takahuoneen tunnelmaan myös videoiden muodossa TÄÄLTÄ

Kokeile meikkiä ja kirjoita kommenttikenttään kokemuksistasi! :)

- Eevis 

 

Kuvat: We Care Icon ja Mariela Sarkima

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

Meikkikoulu: Joe Blasco - Näin luot kevyen, mutta peittävän meikkipohjan

Peittäväkin meikkipohja voi olla luonnollinen sopivilla tuotteilla ja oikealla tavalla kerrostaen.

Lue lisää

Meikkikoulu: Maybelline - Värikäs smokey eye -meikki

Keväällä on lupa leikitellä värein silmämeikissä. Katseeseen intensiivisyyttä tuo värikäs metallinhohtoinen alarajaus.

Lue lisää

Meikkikoulu: Max Factor - Löydä oikea meikkivoidesävysi

Oikean meikkivoiteen tulisi näyttää iholtasi, mutta vähän vain paranneltuna. Sopiva sävy sulautuu ihoon ja näillä vinkeillä löydät varmasti omasi.

Lue lisää

Meikkikoulu: We Care Icon - Päivitä sumusilmämeikki kevääseen

Klassisen smokey eye -silmämeikin pirteämpi kevätversio saa säihkyä ja kimallella. Utuinen silmämeikki onnistuu kätevästi yhdellä luomiväripaletilla!

Lue lisää

Meikkikoulu: IsaDora - Hehkua kasvoille Strobing -trendillä

Strobing -trendissä kasvoja korostetaan hehkuvoitein ja -puuterein. Heleä meikkipohja sopii kaikille ja lopputulos on aina raikas.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Hehkuva nudemeikki We Care Iconin tyyliin

Hehku ja kimalle taikovat aina luotettavasta nudemeikistä keväisen ja sopivan jopa tulevaan juhlakauteen.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Lancômen kaksisävyiset keväthuulet

Tänä keväänä ei tarvitse tehdä värikompromissia huulipunan valinnassa - huulilla käytetään nyt kahta sävyä samaan aikaan.

Lue lisää

Kevään neljä trendimeikkiä: Clarinsin värikäs alarajaus

Arkinen silmämeikki päivittyy kevääseen piristävällä yksityiskohdalla.

Lue lisää