Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • Kuorinta - tärkein ihonhoitorutiinisi

Kuorinta - tärkein ihonhoitorutiinisi

Kuorinta unohtuu monelta osana perusteellista ihonhoitoa. Kuorinnasta saa avun moneen ihonhoitohaasteeseen ja yksinkertaisesta toimenpiteestä on ihonhoidossa paljon hyötyä. Viisi kuorinnan tärkeintä hyötyä ihollesi: 

1. Iho uusiutuu paremmin

Ihon säännöllinen kuorinta poistaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Iho uudistuu säännöllisesti, mutta kuollutta ihosolukkoa voi jäädä kasvojen pinnalle häiritsemään uudistuneen pintakerroksen toimintaa. Kuorinta irrottaa hellävaraisesti ihon pinnalta ylimääräisen solukon ja auttaa ihon uudistumisessa. Iho voi kokonaisvaltaisesti paremmin.

2. Muut hoitotuotteet vaikuttavat paremmin

Säännöllinen kuorinta mahdollistaa muiden ihonhoitotuotteiden imeytymisen paremmin syvemmälle ihoon. Uudistuneeseen ihokerrokseen on tehokkaampaa levittää suosikki seerumeita ja voiteita, sillä ne pääsevät vaikuttamaan syvemmälle ihossa. Hoitovoiteiden paremman vaikutuksen huomaa myös meikkivoiteen pysyvyydessä ja tasaisuudessa.  

3. Ihosta tulee pehmeämpi

Pehmeä, kimmoisa ja heleä iho on yleensä hyvin hoidettu. Puhdistus ja silloin tällöin tehtävät naamiot eivät kuitenkaan aina riitä. Hellävaraisella, mutta tehokkaalla puhdistuksella varmistat kirkkaan ja sileän ihon. 

4. Eroon mustapäistä

Ihohuokosiin kerääntyvää likaa ja saasteita on vaikeaa saada täysin puhdistettua tavallisella meikinpuhdistustuotteella. Kerran tai kaksi viikossa tehtävällä kuorinnalla varmistat ihon perusteellisemman syväpuhdistuksen. Ihohuokoset puhdistuvat kuorinnassa perusteellisesti, jolloin muun muassa mustapäiden määrä vähentyy selkeästi.

5. Eroon kuivista laikuista

Erityisesti syksyä kohti mentäessä iho reagoi nopeasti lämpötilanmuutoksiin. Kuivat alueet kasvoissa saavat kyytiä kuorinnalla. Ihon pinta säilyy tasaisena ja ihon kuivat sekä rasvoittuvammat alueet tasapainottuvat. 

Estelle & Thildin, Sisleyn ja Cliniquen kuorinnat ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia ja sopivat monelle ihotyypille. 

 

Näin aloitat säännöllisen kuorinnan:

- Valitse sopiva kuorintavoide. Kuorintarakeita sisältävä kuorintatuote puhdistaa ja kuorii ihon mekaanisesti, hedelmähappoja sisältävä kuorinta soveltuu paremmin herkälle iholle. 

- Tee kuorinnasta osa ihonhoitorutiiniasi viikottain. Meikinpuhdistusaine ja kuorintaominaisuus samassa tuotteessa vähentää purkkien määrää kylpyhuoneen kaapissa. 

- Kuori kasvojen iho kauttaaltaan kerran viikossa. Ongelma-alueita, kuten nenän, otsan ja leuan aluetta voi kuoria muutaman kerran viikossa. Vältä aina herkkää silmänympärysihoa. 

- Muista hoitava kosteusvoide aina kuorinnan päätteeksi. Iho janoaa kunnollista kosteutusta perusteellisemman puhdistuksen jäljiltä. 

Clarinsin kuorintavoidetta voi käyttää myös naamiona. Madaran kuorintavoide muuttuu veden kanssa öljystä puhdistusmaidoksi samalla kuorien ihoa. 

Muista hemmotteleva kuorinta myös vartalon iholle! 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • Uudistunut Lumene Men

Uudistunut Lumene Men

Koe pohjoisen ainutlaatuinen voima hoitavissa Lumene Men -tuotteissa.

Lue lisää

Clarins Hydra-Essentiel -sarjan uudet kosteuttavat ihonhoitotuotteet

Kaunis, raikas ja tasainen iho sisältää riittävästi kosteutta. Iho voi hyvin, kun sen kyky sitoa kosteutta on riittävä. Tällöin päivittäiset rasitustekijät; ikääntyminen, ihotyyppi, ilman lämpötilojen vaihtelut tai ilman epäpuhtaudet, eivät pääse heikentämään ihon kosteuspitoisuutta.

Lue lisää
  • Osallistu philosophy-testiryhmään

Osallistu philosophy-testiryhmään

Lue lisää
  • 3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

3+1 päivää - huipputarjoukset on katettu

Keskiviikkona 29.3. se alkaa: Sokoksen 3+1 PÄIVÄÄ. Ole ensimmäisten joukossa ja tutustu etuihin ennakkoon!

Lue lisää

Lumene Klassikko – Luonnollisuutta ja puhtautta suomalaiseen elämäntyyliin

Lumene Klassikko -tuotteet on tehty Suomessa suosien puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää

Uusi Diorskin Forever Perfect Cushion on meikkivoide rasiassa

Kätevään rasiaan pakattu Diorin uutuus tekee meikin korjailusta helppoa pitkin päivää.

Lue lisää

Hyvä pohjustus tekee täydellisen meikin

Kaunis meikki pääsee parhaiten oikeuksiinsa hyvin hoidetulla iholla. Kosteutettu iho on valovoimainen ja hyvinvoiva, jonka päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja pysyy koko päivän paikallaan.

Lue lisää