Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • For Him: Parhaat syystuoksut

For Him: Parhaat syystuoksut

Intensiivinen, mutta pehmeä - Karismaattinen ja voimakas Gucci Guilty tuoksu uudistuu tänä syksynä ja on viettelevämpi kuin koskaan. Jared Leton tähdittämä tuoksu on sekoitus laventelia, sitruunaa, appelsiinin kukkaa ja puuntuoksua. Lämmin ja miehekäs tuoksu ei varmasti jätä ketään kylmäksi. 

Klassisen miehekäs - Hugo Boss Bottled Intense on uusi tulkinta klassikkotuoksusta Bottled vuodelta 1998. Ylellinen ja maskuliininen tuoksu ei ole yhtä makea kuin edeltäjänsä. Tuoksussa omena ja bergamotti yhdistyvät raikkaisiin kukkiin. Santeli- ja setripuu luovat ylelliselle tuoksulle vahvan pohjan. Myös uudistunut Bottled Intense nousee varmasti tuoksuklassikoksi. 

Boheemia rock -asennetta - Ranskalaisen muotitalo Zadig & Voltairen uusi tuoksupari This is Her! ja This is Him! on raikas uusi tuulahdus tuoksumarkkinoille. This is Him! -miestentuoksu on itämaisen aromaattinen tuoksu, jossa yhdistyvät greippi, mustapippuri, suitsuke, santelipuu ja vanilja. Puinen ja mausteinen tuoksu sopii miehelle, joka haluaa erottua massasta. 

Mystinen ja viettelevä - Issey Miyake Nuit d'Issey tuoksussa yhdistyvät voimakkaimmin nahka ja puu. Lämmin, kiehtova ja toisaalta myös raikas tuoksu sisältää bergamottia, greippiä, mustapippuria ja vetiver -ruohoa. Makean vivahteen tuoksuun tuo tonkapapu ja patchouli. 

Puhtaan makea - Prada Amber pour Homme on merkin ensimmäinen miestentuoksu ja siten muodostunut jo klassikoksi. Paljon makeita vivahteita, kuten meripihkaa, vaniljaa ja tonkapapua sisältävä tuoksu on täyteläinen ja hieman itämainen. Nahkan ja puun sävyt on saatu yhdistettyä tuoksuun pehmeäksi kokonaisuudeksi. Vaikutelma on samalla puhdas ja jopa hieman saippuainen. Tuoksu ei ole lainkaan agressiivinen, mutta silti hyvin mieleenpainuva. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • DKNY Eau So Blush houkutuksen lempeämpi puoli

DKNY Eau So Blush houkutuksen lempeämpi puoli

DKNY:n uutuustuoksu on Be Tempted Delicious tuoksuperheen lempeämpi ja keveämpi jäsen.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää
  • Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet

Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet

Muotilehtien kauneustoimittajat ovat valinneet vuoden parhaat kauneustuotteet.
Panosta tai pihistä joihinkin näistä, saat takuulla toimivan tuotteen!

Lue lisää

Boss The Scent

Valmistaudu antautumaan kaikilla aisteillasi uudelle viettelevälle naisten tuoksulle – The Scent for Her.

Lue lisää

Dior jadore

CHRISTIAN DIOR, MUODIN JA TUOKSUNLUOJA
Ymmärtääkseen Christian Diorin tuoksuja, täytyy muistaa, että puutarhoilla on ollut merkittävä sija hänen elämässään jo lapsuudesta lähtien.
Christian Dior vietti lapsuutensa Normandian rannikolla sijaitsevalla Granvillen tilalla. Rannikon tuulen raikkauteen ja männynhavujen intensiiviseen tuoksuun sekoittuivat lapsuudenkodin puutarhan ruusujen ja lehtien tuoksut.

Lue lisää
  • Joulun toivotuimmat tuoksut

Joulun toivotuimmat tuoksut

Lue lisää

Marc Jacobs Divine Decadence

Sensuelli ja ylellinen kukkaistuoksu, jossa mm. appelsiininkukkaa ja kermaista bergamottia.

Lue lisää
  • Syyllisen syvä tuoksu – Gucci Guilty

Syyllisen syvä tuoksu – Gucci Guilty

Tuoksumaailman sävähdyttäneestä Gucci Guilty Pour Homme -tuoksusta on lyhyessä ajassa tullut klassikko. Vuonna 2011 lanseerattu Guilty Pour Homme saa tänä syksynä uuden vielä rohkeamman ilmeen.

Lue lisää