Mahtavaa, että tulit inspiroitumaan viimeisimpien trendien pariin. Olemme koonneet sivustolle hyödyllistä tietoa muodista, sisustuksesta sekä kauneudesta. Löydät sivustolta viikoittain ajankohtaisia vinkkejä ja inspiraatiota oman tyylin löytämiseen.

  • For Her: Parhaat syystuoksut

For Her: Parhaat syystuoksut

 

 

 

Eleganttia naisellisuutta - Calvin Klein Deep Euphoria on saanut inspiraationsa merkin klassikkotuoksu Euphoriasta. Deep Euphoria on edeltäjäänsä modernimpi ja intensiivisempi. Patchoulia, ruusua ja myskiä sisältävä tuoksu jää naisellisuudellaan ehdottomasti mieleen. 

Boheemia asennetta - Zadig & Voltairen This is Her! -tuoksu on syystuoksu romanttiselle ja boheemille rock-naiselle. Jasmiinia, vaniljaa ja santelipuuta yhdistelevässä tuoksussa on itämaisia vaikutteita. Hyvin elegantti tuoksu, joka erottuu joukosta. 

Tyylikäs klassikko - Hugo Bossin The Scent for Him oli tuoksumenestys. Onneksi suosikki sai nyt rinnalleen naisten version The Scent for Her. Hunajoitu persikka, freesia ja kaakaopapu tekevät tuoksusta makean, mutta pehmeän. Naisellisista klassikkotuoksuista pitäville tämä on takuuvarma syyssuosikki! 

Eksoottinen ja seksikäs - Michael Korsin Wonderlust on samaan aikaan todella kukkaisa, mutta puhdas ja pehmeä tuoksu.  Mantelimaito, Dianthus -kukka ja seetripuu muodostavat eksoottisen vaikutelman. Tuoksuna Wonderlust on todella uniikki. 

Pirteän nuorekas - Supermalli Gigi Hadidin tähdittämä Tommy Hilfigerin The Girl on nuorekkaan naisen valinta. Hedelmäinen ja pirteä tuoksu yhdistelee muun muassa päärynää ja jasmiinia. Eloisa tuoksu sopii hyvin vauhdikkaalle menijälle. 

(Vain nimimerkki tulee näkyviin)

KOMMENTIT:

Ei vielä kommentteja, ole ensimmäinen!

  • DKNY Eau So Blush houkutuksen lempeämpi puoli

DKNY Eau So Blush houkutuksen lempeämpi puoli

DKNY:n uutuustuoksu on Be Tempted Delicious tuoksuperheen lempeämpi ja keveämpi jäsen.

Lue lisää
  • Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään kauneussuosikit + arvonta!

Kevään suurin kauneustapahtuma on taas täällä! Jos suosikkituote vetelee viimeisiään tai kosmetiikkavarasto huutaa tyhjyyttään, nyt on oikea aika napata täydennystä kylppärin kaappiin loistavilla etuhinnoilla. Osallistu myös kauneuskilpailuun, jossa voit voittaa 612 euron arvoisen tuotepaketin.

Lue lisää
  • Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet

Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet

Muotilehtien kauneustoimittajat ovat valinneet vuoden parhaat kauneustuotteet.
Panosta tai pihistä joihinkin näistä, saat takuulla toimivan tuotteen!

Lue lisää

Boss The Scent

Valmistaudu antautumaan kaikilla aisteillasi uudelle viettelevälle naisten tuoksulle – The Scent for Her.

Lue lisää

Dior jadore

CHRISTIAN DIOR, MUODIN JA TUOKSUNLUOJA
Ymmärtääkseen Christian Diorin tuoksuja, täytyy muistaa, että puutarhoilla on ollut merkittävä sija hänen elämässään jo lapsuudesta lähtien.
Christian Dior vietti lapsuutensa Normandian rannikolla sijaitsevalla Granvillen tilalla. Rannikon tuulen raikkauteen ja männynhavujen intensiiviseen tuoksuun sekoittuivat lapsuudenkodin puutarhan ruusujen ja lehtien tuoksut.

Lue lisää
  • Joulun toivotuimmat tuoksut

Joulun toivotuimmat tuoksut

Lue lisää

Marc Jacobs Divine Decadence

Sensuelli ja ylellinen kukkaistuoksu, jossa mm. appelsiininkukkaa ja kermaista bergamottia.

Lue lisää
  • Syyllisen syvä tuoksu – Gucci Guilty

Syyllisen syvä tuoksu – Gucci Guilty

Tuoksumaailman sävähdyttäneestä Gucci Guilty Pour Homme -tuoksusta on lyhyessä ajassa tullut klassikko. Vuonna 2011 lanseerattu Guilty Pour Homme saa tänä syksynä uuden vielä rohkeamman ilmeen.

Lue lisää